Да, умрях от раздразнение. Ще знам, че стотиците хиляди бивши доносници на ДС са превъплъщения на комунизма до ден днешен и управляват по нещо, та значи в тая държава управляващите са повече от управляваните
Както и че житието и битието, делата и документите на Т. Батков трябва да ги съпреживявам душевно...
marillion, on Feb 18 2010, 08:57, said:
Където "А" идва от "армия", а през 1945-1989 армията Е комунизъм, образно казано.
международните победи на ЦСКА = дело на Партията
Познай - след като вече я няма Партията, ги няма и същите, дори подобни победи. Защо ли?
червените екипи на ЦСКА = реплика на "вечна дружба КПСС - БКП"
Факт
Всичко останало са долни инсинуации, какви доносници, какви агенти "Николай" и Борат? Това е невъзможно - погледни статистиката от последните двадесет години, всъщност това е единствено меродавния период, защото и децата знаят, че преди 89г. онова не е било футбол, а нещо друго. Как може да твърдиш подобни грозни неща, особено за "отбора на народа", най-вече за тя - те са съвършени, неопетнени, чисти и святи като делото на Апостола...

Естествено - не си ме разбрал и/или не искаш/не можеш.
Както и аз няма да те разбера, че деление на "преди 1989" и "след 1989" е нереално и неоправдано. Ама как да не е, като 99% от нещата, с които ЦСКА се хвали, са от преди 1989 г.
А какво стана с МАФИЯТА, бе? Нали "Левски" беше мафиотски отбор, сега пък стана комунистически
Или "ВИС-2" също е структура на комунистите?
Или пък утре, ако някой от управата на "Левски" се окаже, че е будист, "Левски" ще стане отбор на Мао Дзе Дун, подпомаган от китайците.
Все едно - както ви е удобно

Вече тече първата от следващите 20 години. В които големите
червени успехи ще се отдалечават все повече и повече, докато живите им свидетели отмират, а за останалите се превръщат в суха статистика. Приликите с един провалил се строй не са нито случайни, нито неволни