Satyr, on Dec 23 2009, 23:45, said:

Няма никакви хватки, има факти и защото ти упорито отказваш да си служиш с факти, ще го сторя аз:
Левски
Най-значими мачове след 1989 година:
Левски 2-1 Глазгоу Рейнджърс
Левски 2-2 Вердер
Левски 1-0 Оксер
Левски 2-0 Киево
Лацио 0-1 Левски
Най-значими провали след 1989 година:
Левски 1-2 Олимпия
Левски 1-2 Аалст
Левски 0-1 Тампере
Левски 0-1 БАТЕ Борисов
Левски 0-1 Жилина
ЦСКА
Най-значими мачове след 1989 година:
ЦСКА 3-0 Шахтьор Д
Нюкасъл 2-2 ЦСКА
Ливърпул 0-1 ЦСКА
Леверкузен 0-1 ЦСКА
Динамо М 1-2 ЦСКА
Най-значими провали след 1989 година:
ЦСКА 2-4 Атлетико М
ЦСКА 1-2 МТК
ЦСКА 1-1 Тулуза
ЦСКА 0-3 Рома
ЦСКА 0-2 Базел
Забележи, че съм ви спестил унижението ШЛ с което иначе толкова се гордеете...
Забележи, че съм ви спестил унижението ЛЕ от тази година, но съм включил мача с Лацио, защото считам тази победа за една от най-големите в историята на Левски...
Забележи, че на ЦСКА не съм спестил унижението ЛЕ от тази година, защото се затруднявам да намеря загуба на свой терен, за да не кажеш после, че не е честно...
Забележи, че от пет ваши успеха, четири са в София, а от пет наши успеха, четири са като гост (за това с какви победи се трупа авторитет в Европа е рано да говорим, това ще е на по-следващ етап на обучение)...
Забележи, че горната статистика включва само най-успешния период на Левски в евротурнирите за всички времена, който пък съвпада с най-слабото представяне на ЦСКА в евротурнирите за всички времена...
Забележи, или по-скоро сравни противниците на Левски и ЦСКА и в положителната и в отричателната статистика...
Сега, бих се радвал, ако ти направиш подобна статистика за периода от 1969 до 1989 година...