marillion, on Dec 23 2009, 23:36, said:
Сатире, ще те разочаровам. Аз познавам историята на любимия ти отбор в детайли.
Е още по-лошо тогава. Познаваш я в детайли, а тук основните ти доводи са загубите на "Левски"
Сигурен съм, че и 1/10 от тази история не ти е известна, но самолюбието ти е толкова голямо, че от един момент нататък губиш представа от реалността и превръщаш един обикновен футболен спор в лична драма.
Спор, в който опонентите ми ръсят глупост след глупост, не е обикновен. В случая основна движеща сила е непоносимостта ми към скодоумието и демагогията.
Лично мен не ме обижда арогантното ти поведение, обижда ме непознаването на елементарни епизоди от историята на футболната игра, в частност тази на двата ни гранда. Така не се води цивилизован спор, така се стига до замеряне с обидни квалификации, вместо аргументи под формата на фактология.
Да, бе. Аз 10 пъти повторих една и съща фактология, която вие отказвате да проумеете, но видиш ли - само вие сте споменавали факти, а аз не. Това си е като да споря с дърво. И като му кажа "дърво" не ми дреме обижда ли се или не, просто това е реалността...
Аз с теб не деля нищо, имам обаче чувството, че ти се чувстваш морално задължен непрекъснато и на всяка цена с използване на каквито и да е средства, да демонстрираш знания по силов ред, а това е жалко, поне според мен...

По... какъв ред?!? Силов?

Ей това пък как го измисли ми е много интересно*
*Това е някъде трета-четвърта измишльотина, за която питам как си я измислил. Отговор не получавам, но после неизменно се посочва, че аз водя спора наргументирано и т. н.
Не видяхте ли, че елементарните ви "хватки" просто не минават? Или както много други неща - и това не можете да проумеете?