Envy, on Apr 26 2009, 17:03, said:
Необнадеждаващи изпълнения!

Сякаш не са същата група, дееба, откакто EMI придоби Mute records и започнаха да ги обгрижват разни мазняци. Welcome to the machine, както е казал поетът.
Изобщо не им отиват на Depeche Мode подобни безидейни промоции, маскирани като безплатни пърформънси. Нека да оставят подобен род селъбрейт-толк-шоу полюции на U2 и разните там Мадони, викам аз. Конферансиета, размахвания на дискове, нелепа сцена с някакви случайни реклами по нея... Ще диабетирам!
Аранжиментът на "Come Back" е добър, но този на "Wrong" e хлъзгав като гол охлюв. И защо са решили встъпителната фраза "wrong..., wrong..., wrong" да я пеят на живо, боже мой! Изобщо не звучи правдоподобно. Това трябва да си се пуска на записан семпъл /или пък в краен случай микрофоните да са набичени с ламаринено дрънчащ вокодер/, а натуралният вокал да влиза директно в куплета.
Не ме грабна особено чутото. Мартин ми изглежда отегчен, а Дейв изфалшивява на няколко места. Язък, че толкоз го нахвалих в ревюто си за Sounds-я.
Като цяло обаче съм оптимист и мисля че ще се вземат в ръце и същинското турне ще бъде предрешено в парцалки, които подхождат. И на тях, а и на нас.