Jump to content

Depeche Mode в София18.05.2009г. - Национален стадион "Васил Левски"

323 replies to this topic

#281 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 12 юни 2009 - 17:26

View PostSatyr, on Jun 12 2009, 15:28, said:

Каква според теб е разликата между това да влезеш на концерт с електронен билет и да върнеш обратно електронен билет? :)

разликата е, че на касата трябва да имат четец
щото аз мога да си разпечатам 20 билета и да пратя 20 човека да ги върнат на 20 каси и после да платя хонорара Дейв Гаан да свири на рождения ми ден по бански на мандолина (само пример :)

#282 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 12 юни 2009 - 17:46

View Posthendy, on Jun 12 2009, 18:26, said:

после да платя хонорара Дейв Гаан да свири на рождения ми ден по бански на мандолина (само пример :)

Това ми хареса, замислих се как ли ще изглежда Дейвчо по бански с мандолина в ръка... :D

Иначе, друго забелязах пък аз. Може да съм пропуснал някое инфо, но сякаш концерт в Загреб ще има, щом не виждам да е посочен след отпадналите. Което пък доказва колко слабо групата и мениджмънта и се интересува от дестинацията България. Жалко за феновете... :)

И още нещо във връзка с билетите. Моите са купени от НДК, да е жива и здрава wiktory, която ги осигури още в първия ден. :wub: Сега се чудя тези билети къде трябва да ги връщаме - в НДК или на касите на Тикетпро, защото към тях няма прикрепен касов бон, за сметка на 6 малки билетчета за кино от по 10 лева, закърфичени към самите билети...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#283 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 12 юни 2009 - 17:53

View Posthendy, on Jun 12 2009, 18:26, said:

разликата е, че на касата трябва да имат четец
щото аз мога да си разпечатам 20 билета и да пратя 20 човека да ги върнат на 20 каси и после да платя хонорара Дейв Гаан да свири на рождения ми ден по бански на мандолина (само пример :)
Коя каса? Нали не си го взела от каса? Връщаш го в централата на "Тикетпро" :wub:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#284 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 12 юни 2009 - 22:03

http://www.depechemode.com/news.html
Нито дума за евентуалното ни включване в следващо турне или нещо подобно. Затова пък с големи букви се извиняват на тези, които трябва да почакат още малко за нова дата :)
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#285 KoftoZ

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 27 posts

Posted 13 юни 2009 - 10:34

Явно няма да го бъде :) :wub:

Edited by KoftoZ, 13 юни 2009 - 10:38 .

And you think you're so clever and classless and free,
But you're still fucking peasents as far as I can see!

#286 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 13 юни 2009 - 10:50

View PostSatyr, on Jun 12 2009, 18:53, said:

Коя каса? Нали не си го взела от каса? Връщаш го в централата на "Тикетпро" :wub:

Отидете в големите магазина на Офис 1 Суперстор (Цариградско шосе и Лозенец). Там със
сигурност ще връщат пари.

А ако концерт в Загреб има, това силно ще ме изненада, там залата е за не повече от 15000 души.
При продадени, доколкото знам, 40000 билета тук, просто ..........ако е верно, май ще зачеркна DM от списъка с групите ми!!!! :)

Insane in my brain

#287 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 13 юни 2009 - 13:13

View PostJoey, on Jun 13 2009, 11:50, said:

там залата е за не повече от 15000 души.
87 mil. euro - total project cost
7.5 mil. euro - annual cost shared by city council and Croatian govt
133 mil euro - total purchase price if acquired within 7 years
15,200 - spectators for the world handball championships
25,000 - spectator capacity for concerts and conferences
1056 - parking for vehicles
38 - parking spaces for buses
I don't know how I managed it...

#288 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 16 юни 2009 - 08:10

Вчера минах през Ориндж да питам какво е положението с билетите, понеже по спомени май от там съм си ги купувал. Момичето ми каза, че връщали парите, но само ако са купени от там. Попитах, как ще докажат хората, че са си ги купили от еди кое си място, при положение, че повечето едва ли си пазят касовите бележки. Момичето каза, че това лесно се проверява чрез номера на билета - в системата веднага ще го види дали е купен от съответното място.
Което значи, точно каквото обявиха - билетите трябва да се върнат там, откъдето са купени. Логичен е въпросът, какво става с тези, които са си разпечатали билетите вкъщи, на собствения си принтер? Централата на Тикетпро? Вероятно, но ако е така, това е свръх неудобно за хората от провинцията, които са избрали този начин на купуване на билети.

#289 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 16 юни 2009 - 08:33

View PostOzzy, on Jun 16 2009, 09:10, said:

Логичен е въпросът, какво става с тези, които са си разпечатали билетите вкъщи, на собствения си принтер? Централата на Тикетпро? Вероятно, но ако е така, това е свръх неудобно за хората от провинцията, които са избрали този начин на купуване на билети.

Тикетпро България уводемоява всички свои клиенти, че тези от тях, закупили билети за концерта на Депеш Мод посредством дебитни или кредитни карти, както и по банков път, ще получат обратно парите си посредством обратен превод.
:metal:
http://www.ticketpro...peche-mode.html
Вчера върнах нашите билети на касата на ВГБ във Варна и в замяна се сдобих с пропуски за Rock The Balkans и Rage :metal: Няма празно :metal:
Vanquish the pain

#290 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 16 юни 2009 - 10:38

Вчера на официалния сайт се е появило изявление на групата, в което се споменава:

Although we were unable to reschedule the shows in Athens, Istanbul, Bucharest, Sofia, Belgrade, Warsaw, Riga and Vilnius, we will make it our priority to come back to these cities in the near future.
За летните месеци изрично се споменава, че графикът е запълнен. Пренасрочили са само концертите, които е трябвало да се проведат в зали. На какво ли сме се надявали :metal:

Edited by Metal Heart, 16 юни 2009 - 10:41 .

Vanquish the pain

#291 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 16 юни 2009 - 10:51

Тъпнята е, че моите билети съм ги купил от Велико Търново - чиста случайност е, че когато ги пуснаха в продажба бях в командировка там. Зашеметяващо любезният господин в Ориндж ми каза, че в такъв слуай да си върна билетите в Търново, тва е положението... :metal:
Не че ми е някакъв проблем - пътувам почти всяка седмица до там, ама си мисля, че е идиотска тази система на връщане. :metal: От всякъде могат да ти вземат парите през т. нар единна система на Ticketpro.bg, но само от едно единствено място в света могат да ти ги върнат... Шибня отсекъде... :metal:
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...

#292 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 16 юни 2009 - 11:26

View PostYanni, on Jun 16 2009, 11:51, said:

Тъпнята е, че моите билети съм ги купил от Велико Търново - чиста случайност е, че когато ги пуснаха в продажба бях в командировка там. Зашеметяващо любезният господин в Ориндж ми каза, че в такъв слуай да си върна билетите в Търново, тва е положението... :metal:
Не че ми е някакъв проблем - пътувам почти всяка седмица до там, ама си мисля, че е идиотска тази система на връщане. :metal: От всякъде могат да ти вземат парите през т. нар единна система на Ticketpro.bg, но само от едно единствено място в света могат да ти ги върнат... Шибня отсекъде... :metal:

Човече, ако си от София, отиди до централата на SME на Иван Рилски 15. Там приемат отвсякъде билети. Аз така направих и нямаше никакви проблеми. :metal:

Insane in my brain

#293 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 16 юни 2009 - 11:53

View PostJoey, on Jun 16 2009, 12:26, said:

Човече, ако си от София, отиди до централата на SME на Иван Рилски 15. Там приемат отвсякъде билети. Аз така направих и нямаше никакви проблеми. :metal:

мдам, много добра идея

а иначе за връщането по места на купуването също има логика - не може всички да се втурнат в ориндж и да очакват, че те ще имат налични пари да върнат на всички, закупили билети, а така всяко място знае колко билета е продало и знае колко пари да подготви за връщане...

#294 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 18 юни 2009 - 12:07

Взех си парите от Orange. Изобщо този концерт беше страхотно попадение за мен. Използвах го, за да подаря билет за рождения ден на жената, а после си взех и парите от билета! :metal:
... Through dreams I influence mankind...

#295 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 18 юни 2009 - 12:18

View PostJoey, on Jun 16 2009, 12:26, said:

Човече, ако си от София, отиди до централата на SME на Иван Рилски 15. Там приемат отвсякъде билети. Аз така направих и нямаше никакви проблеми. :D
Тъй като никой не ебеава да вдига телефоните в SME/Ticketpro реших направо да се занеса до там. Вчера откраднах около час и половина от работното си време, за да отида до офиса на Тикетпро, но и там ми заявиха, че не могат да ми приемат билетите, да съм си ги върнел във Велико Търново... :metal: ОК де, няма проблеми, ама наистина системата за връщане на билетите е адски каруцарска. :metal: Могат навсякъде да ти приберат кинтите, нали им е "единна" системата, за кво не могат навсякъде да ти ги върнат? Вдигат ми раменца... Абе аре у лево... :metal:
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...

#296 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 18 юни 2009 - 12:26

View PostYanni, on Jun 18 2009, 12:18, said:

Тъй като никой не ебеава да вдига телефоните в SME/Ticketpro реших направо да се занеса до там. Вчера откраднах около час и половина от работното си време, за да отида до офиса на Тикетпро, но и там ми заявиха, че не могат да ми приемат билетите, да съм си ги върнел във Велико Търново... :metal: ОК де, няма проблеми, ама наистина системата за връщане на билетите е адски каруцарска. :metal: Могат навсякъде да ти приберат кинтите, нали им е "единна" системата, за кво не могат навсякъде да ти ги върнат? Вдигат ми раменца... Абе аре у лево... :metal:

Ee верно ли ебати тапанарите, при меня нямаше проблем, ама моя билет е взет от София. Абе каруцарска работа, както викаш. Дано Мадона да получи ваг***лно разтежение и да им пропадне и този концерт :D :D :D

Insane in my brain

#297 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 юни 2009 - 12:28

View PostJoey, on Jun 18 2009, 13:26, said:

Мадона не може да получи ваг***лно разтежение :metal:

#298 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 18 юни 2009 - 12:36

View PostOzzy, on Jun 18 2009, 12:28, said:

Мадона не може да получи ваг***лно разтежение :D

Мислиш ли? :metal: :metal: :metal:

Insane in my brain

#299 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 юни 2009 - 12:44

Убеден съм! :metal: :metal:

#300 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 18 юни 2009 - 13:37

View PostЗмей Горянин, on Jun 18 2009, 13:07, said:

Взех си парите от Orange. Изобщо този концерт беше страхотно попадение за мен. Използвах го, за да подаря билет за рождения ден на жената, а после си взех и парите от билета! :yes:

B) :D :D

Това определено ми хареса, дано жена ти не чете форума... :blush:

Аз върнах моите в НДК вчера. Нямаше проблеми.
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users