Depeche Mode в София18.05.2009г. - Национален стадион "Васил Левски"
Started by Ozzy, окт 06 2008 13:38
323 replies to this topic
Posted 20 май 2009 - 13:30
Motor (основният съпорт на DM до края на май) махнаха и датата за концерта в Полша (23 май) от MySpace-профила си...
P.S. Според съобщение на сайта на полския "Eventim", цитирано в depeche-mode.org, концертът във Варшава е отменен официално.
P.S. Според съобщение на сайта на полския "Eventim", цитирано в depeche-mode.org, концертът във Варшава е отменен официално.
Posted 20 май 2009 - 16:25
Паднаха още три концерта...
http://www.depechemode.com/news.html
Следващият концерт е в Лондон на 30-ти...
Depeche Mode regret to announce that they are forced to cancel a further three shows on their "Tour of the Universe". Doctors have advised that more time is needed to allow singer, Dave Gahan, to fully recover from his recent illness and ensure that the tour can resume shortly.
Depeche Mode apologise to all their fans for this inconvenience and wish Dave a speedy recovery.
The following additional shows have been cancelled:
MAY
Sat 23 - Warsaw, Poland, Gwardia Stadium
Mon 25 - Riga, Latvia, Skonto Stadium
Wed 27 - Vilnius, Lithuania, Zalgiris Stadium
Ticket holders for the above shows are advised to hold onto their tickets, as an announcement will follow soon with regard to either new rescheduled concert dates, or their final cancellation.
Depeche Mode apologise to all their fans for this inconvenience and wish Dave a speedy recovery.
The following additional shows have been cancelled:
MAY
Sat 23 - Warsaw, Poland, Gwardia Stadium
Mon 25 - Riga, Latvia, Skonto Stadium
Wed 27 - Vilnius, Lithuania, Zalgiris Stadium
Ticket holders for the above shows are advised to hold onto their tickets, as an announcement will follow soon with regard to either new rescheduled concert dates, or their final cancellation.
Edited by Metal Heart, 20 май 2009 - 16:28 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 20 май 2009 - 16:49
Metal Heart, on May 20 2009, 17:25, said:
Паднаха още три концерта...
не ми харесва това, никак даже...
Posted 21 май 2009 - 14:46
От другата седмица сърбите могат да си вземат парите обратно. Къде сме ние
http://stroeja.com/n...php?newsid=5075

http://stroeja.com/n...php?newsid=5075
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 21 май 2009 - 15:26
А в крайна сметка някой знае ли какво казват от СМЕ????
Малко се ебават с нас ми се струва!!!!

Insane in my brain
Posted 21 май 2009 - 19:47
По принцип официалният им сайт не се радва на особено обновление и актуалност.
Според мен вече всичко е ясно. Концерт догодина (с хиляди въпросителни) или чак след издаването на наследника на "Sounds Of The Universe".
Според мен вече всичко е ясно. Концерт догодина (с хиляди въпросителни) или чак след издаването на наследника на "Sounds Of The Universe".
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Posted 22 май 2009 - 11:18
Joey, on May 21 2009, 16:26, said:
А в крайна сметка някой знае ли какво казват от СМЕ????

В Румъния също връщат парите от няколко дни или ти правят отстъпка, ако си вземеш билет за някакъв фест: http://www.emagic.ro...t/42/index.html
Но тук нали са тарикати

Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 25 май 2009 - 12:31
Аз да вдигна малко темата, защото вече леко се изнервям от безхаберието на СМЕ. Хубаво - чакат окончателно изявление, ама тяхното единствено становище беше копи-пейст от сайта на Депеш и ни дума, ни вопъл, ни стон след това. След като околните държави вече връщат пари, значи по-вероятно е да няма нова дата, защо при нас няма никакво развитие по въпроса?????
Edited by Rebel, 25 май 2009 - 12:32 .
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 25 май 2009 - 14:33
От изтарикатялите СМЕ (Х), казаха че чакат нова дата! Кога?
Цитирам: "Еми не знам, аз и да питам колегите незнам дали ще ми кажат".
Значи чакаме.................
А ето и какво мисля за СМЕ: ******** ********** ********* ***** *** ***** ******
Цитирам: "Еми не знам, аз и да питам колегите незнам дали ще ми кажат".
Значи чакаме.................
А ето и какво мисля за СМЕ: ******** ********** ********* ***** *** ***** ******

Insane in my brain
Posted 25 май 2009 - 16:15
Е какво чакат и те не знаят, след като отпаднаха и още дати.....Така или иначе ще връщат пари, колкото по-бързо го направят, толкова по-скоро ще забравят с колко пари са вътре 
Аз още миналата година след фиаското Снейк/Лепърд се зарекох да не стъпя на техен концерт, освен ако не са Рамщайн, но сърце не изтрая за Депеш - а явно трябваше да си спазя обещанието, не че в случая те са виновни за болестта на Дейв, миналата година също не бяха виновни за закъснението на границата, но действията им след това говорят достатъчно и вече ама наистина сериозно ще се замисля преди да посетя организирано от тях събитие, егати отношението!

Аз още миналата година след фиаското Снейк/Лепърд се зарекох да не стъпя на техен концерт, освен ако не са Рамщайн, но сърце не изтрая за Депеш - а явно трябваше да си спазя обещанието, не че в случая те са виновни за болестта на Дейв, миналата година също не бяха виновни за закъснението на границата, но действията им след това говорят достатъчно и вече ама наистина сериозно ще се замисля преди да посетя организирано от тях събитие, егати отношението!

Edited by Rebel, 25 май 2009 - 16:20 .
Posted 26 май 2009 - 10:57
Rebel, on May 25 2009, 17:15, said:
Е какво чакат и те не знаят, след като отпаднаха и още дати.....Така или иначе ще връщат пари, колкото по-бързо го направят, толкова по-скоро ще забравят с колко пари са вътре 

Странно, но аз разправях абсолютно същото, но след Menson. А на гореспонатия концерт ме накараха приятели да отида. И много съжалявам!!!! Иначе вече със сигурност на концерт на SME, повече НЕ!!!!!
Много стана надути и голями, важни и известни. Откакто Фънка е в Мюзик Айдъл стана от 200 кг, направо 300 кила и мноо ме дразни.
Insane in my brain
Posted 27 май 2009 - 10:44
Аз си върнах билетите в централата на СМЕ вчера. С малко повече усилия и добър тон, все още има служители, които могат да бъдат убедени да прескочат правилата. Засега, казаха ми също така, че сечака официално обявяване на ситуацията тази седмица
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 27 май 2009 - 11:00
Blacky, on May 27 2009, 11:44, said:
Аз си върнах билетите в централата на СМЕ вчера. С малко повече усилия и добър тон, все още има служители, които могат да бъдат убедени да прескочат правилата. Засега, казаха ми също така, че сечака официално обявяване на ситуацията тази седмица

Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 27 май 2009 - 11:13
Парите според мен трябва да ни се върнат от мястото, от което са закупени билетите, нямам нито време, нито желание да се разправям със служители в централата на СМЕ, нито смятам, че е редно, така че чакаме официално заявление какво всъщност смятат те да предприемат.
Posted 27 май 2009 - 11:18
Envy, on May 27 2009, 12:15, said:
Нещата отиват от зле към по-зле... (линкът е гепен от форума на depeche-mode.org)
Според мен е ясно, че концерт няма да има, така че не знам защо СМЕ още се мотаят, вече ми става чак смешно колко са зле...
Posted 27 май 2009 - 12:17
Явно турнето отива към цялостно канселиране. Оказа се, че DM са големи само в очите на своите многобройни дивоутита. Иначе са група с меко казано посредствен мениджмънт. Едно е да канселираш концерти на Балканите в последния момент, съвсем друго е това да го сториш в Западна Европа. Там подобни неща не се прощават - нито от фенове, нито от организатори. Иначе, лично аз нямам никакви съмнения от какъв характер са проблемите на Дейв - въпрос на време е истината да излезе на бял свят...
А, СМЕ очевидно чакат официално потвърждение от мениджмънта на групата и може би становище от застрахователя - дотогава няма как да вземат решение за връщане на парите за билети. Не и официално, не и за всички притежатели на хартийки...

А, СМЕ очевидно чакат официално потвърждение от мениджмънта на групата и може би становище от застрахователя - дотогава няма как да вземат решение за връщане на парите за билети. Не и официално, не и за всички притежатели на хартийки...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 27 май 2009 - 13:48
marillion, on May 27 2009, 13:17, said:
Явно турнето отива към цялостно канселиране. Оказа се, че DM са големи само в очите на своите многобройни дивоутита. Иначе са група с меко казано посредствен мениджмънт. Едно е да канселираш концерти на Балканите в последния момент, съвсем друго е това да го сториш в Западна Европа. Там подобни неща не се прощават - нито от фенове, нито от организатори. Иначе, лично аз нямам никакви съмнения от какъв характер са проблемите на Дейв - въпрос на време е истината да излезе на бял свят...

Ммм да, какви са тези стомашни проблеми дето продължават 2 седмици. Кофти, кофти......., а аз се чудех защо толкова добре пее в новия албум...... това в рамките на шегата разбира се. ЗАСЕГА!!!!

Insane in my brain
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users