И Джеймся ей това да ти го пее /свири/ на уше!!!
Днес празнува whiplash159!!!
Started by Ozzy, сеп 17 2008 10:02
27 replies to this topic
Posted 17 септември 2008 - 10:02
Да си жив и здрав, баценце!!! Всичко най-хубаво ти пожелавам! Здраве, пиене, мацки, концерти, кинти!!!
I don't know how I managed it...
Posted 17 септември 2008 - 10:30
Честито и от мен и ноември месец да се счупиш във Виена на Unholy Alliance-а
А догодина счупването от концерти да е повсеместно
Posted 17 септември 2008 - 10:42
Оооо, чие рождество било днес! То тея дни кой ли нямаше рожден ден, не бе Mustaine, не бе Andre Matos, сега още един виден деец на металното дело (а като гледам и колко колеги от форума имаш, вярно са метълски дати тези дни)
Айде, честито, човече, да си жив и здрав, много концерти да видиш още, срещи и бири с музикантите много купони. Успехи във всичко и по колкото късмет ти е нужен във всяка ситуация, така че да си щастлив!
Айде, наздраве за теб!
Айде, честито, човече, да си жив и здрав, много концерти да видиш още, срещи и бири с музикантите много купони. Успехи във всичко и по колкото късмет ти е нужен във всяка ситуация, така че да си щастлив!
Айде, наздраве за теб!
Edited by Braindead, 17 септември 2008 - 10:50 .
Posted 17 септември 2008 - 12:33
Честито и от мен, бъди здрав и щастлив!
Понякога когато ти доскучее от началата, поглеждай и встрани към украсата, защото без нея началата са ужасно скучни...
Понякога когато ти доскучее от началата, поглеждай и встрани към украсата, защото без нея началата са ужасно скучни...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 17 септември 2008 - 13:13
хе, много септемврийски слънца бре!
Честит ти Ден, честит и на mint, който споделя обсесията ни кюърска
да сте ми живи и здрави и все така топли, позитивни и лъчезарни другарчета : -))
на теб лично ти пожелавам едно истинско виенско размазване тази година, а догодина едно PoS такова, дето си го лееш отдавна
Наздраве!
Честит ти Ден, честит и на mint, който споделя обсесията ни кюърска
да сте ми живи и здрави и все така топли, позитивни и лъчезарни другарчета : -))
на теб лично ти пожелавам едно истинско виенско размазване тази година, а догодина едно PoS такова, дето си го лееш отдавна
Наздраве!
Posted 17 септември 2008 - 13:16
Ооо, Уиплаш!
Да си жив и здрав, истински музикални Фене. Много пари, много мацки, яка музика, яки занимания.
Винаги съм те чел с удоволствие, не спирай да експериментираш.
В писането и музиката.
И скоро да дойдеш по наште земи да се напием като казаци.
Love to the bone
Ей тука сме само ДЕВИ бе!!!
Да си жив и здрав, истински музикални Фене. Много пари, много мацки, яка музика, яки занимания.
Винаги съм те чел с удоволствие, не спирай да експериментираш.
В писането и музиката.
И скоро да дойдеш по наште земи да се напием като казаци.
Love to the bone
Ей тука сме само ДЕВИ бе!!!
Posted 17 септември 2008 - 13:34
Мерси на всички за пожеланията

BTW За другата година ако планираш ходене за някоя Металика по чужбината можеш да спуснеш малко информация
Арматурните дьевочки сме се наредили като патки на гюме: наш Ozzy, Mustaine, Violator-a, аз...
А да - следващия път като преследваме Хансен - с нас
Иначе той, Whiplash-a, знае, че St.Anger съкс ама пък Load е прекрасен албум
Някои мои познати пари дават за да я прекратя тази певческа кариера 

Ozzy, on Sep 17 2008, 11:02, said:
По-добре Джеймс да не ми го свири това на ушенце, че ще ми се продънят ушите, а пък и аз ще продъня неговите с опита си да го изпея
Javor, on Sep 17 2008, 11:30, said:
Аз наистина се притеснявам да не вземат да ме потрошат на Unholly Allaince-a и затова съм взел Гимли да ме пази ама то май аз ще трябва първо от него да се пазя, че знам ли какво ще ми мисли като ми е зад гърба
BTW За другата година ако планираш ходене за някоя Металика по чужбината можеш да спуснеш малко информация
Braindead, on Sep 17 2008, 11:42, said:
Хе-хей, сладур, баш ми беше драго да ти видя поздравите тук
А да - следващия път като преследваме Хансен - с нас
Satyr, on Sep 17 2008, 11:43, said:
Нищо случайно няма - всичко е част от ТЕХНИЯT план.
Иначе той, Whiplash-a, знае, че St.Anger съкс ама пък Load е прекрасен албум
Metal Heart, on Sep 17 2008, 11:51, said:
Мерси за поздрава
georid, on Sep 17 2008, 13:27, said:
В блуса е пътят и истината и метъла
marillion, on Sep 17 2008, 13:33, said:
Ще трябва да перифразирам един от моите любими философи - Мечо Пух: "Колкото повече музика, толкова повече музика"
wiktory, on Sep 17 2008, 14:13, said:
Дано, дано, дано, дано, дано ни огрее Даниел
duende, on Sep 17 2008, 14:16, said:
Баааааси - тоя поздрав ще ми държи влага дълго. Пък що се отнася до идването в шопско... Докато споменеш и вече е уредено - айдееееееее на Crematory!!!!!
ПИСУК!
Posted 17 септември 2008 - 16:06
Верно се наредихме тук като попове на великденска литургия.
Да не се отървеш от здраве, приятелю, а късметът да те навестява честичко. Нито един облак да не помрачи позитивното ти излъчване през новата годинка. Вятърът в платната ти да е попътен, слънцето да ти бъде ореол, луната - пълна, а мъртвите вълнения сами да заобикалят лодката ти!
Да не се отървеш от здраве, приятелю, а късметът да те навестява честичко. Нито един облак да не помрачи позитивното ти излъчване през новата годинка. Вятърът в платната ти да е попътен, слънцето да ти бъде ореол, луната - пълна, а мъртвите вълнения сами да заобикалят лодката ти!
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 17 септември 2008 - 16:22
Аз честитих снощи към 00:30, ама айде пак
\m/
Posted 17 септември 2008 - 16:41
Да е жив и здрав и догодина да не е толко хърбав
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 17 септември 2008 - 17:44
Честит рожден ден Андоне : )
Ти си голям свежар и много точен пич.
За съжаление отдавна не следя вече развитието на актуалната метъл сцена,така че ще те поздравя с една много любима моя стара класика.Бъди все така точен,ведър и готин към хората,животните и хубавата музика: )
И естествено - да илядиш!!!
Наздраве!
За съжаление отдавна не следя вече развитието на актуалната метъл сцена,така че ще те поздравя с една много любима моя стара класика.Бъди все така точен,ведър и готин към хората,животните и хубавата музика: )
И естествено - да илядиш!!!
Наздраве!
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.
Duke Ellington
Duke Ellington
Posted 17 септември 2008 - 20:11
Rob Roy, on Sep 17 2008, 18:44, said:
Ха, изключително точно описание, съдейки от кратката запивка преди няколко месеца и малко по-дългото форумно познанство.
Честито whiplash! Продължавай все така!
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 17 септември 2008 - 20:44
Айде честитка и от мен
вярно, така сте се наредили тука, че ми свършиха умните пожелания, затова-едно зло
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 17 септември 2008 - 22:31
И от мен честито, присъединявам се към всички пожелания, всичко най-хубаво на най-младия тамплиер
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 18 септември 2008 - 15:05
Уиплаше, ЧРД!
Жив и здрав да си, все така ентусиаст, бъди щастлив, да ти е сполука!
Жив и здрав да си, все така ентусиаст, бъди щастлив, да ти е сполука!
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 18 септември 2008 - 19:45
Честито и от мен!
Жив и здрав, щастлив и да продължаваш да ни радваш със страхотни писания по отношение на музиката, която ни обединява!
Жив и здрав, щастлив и да продължаваш да ни радваш със страхотни писания по отношение на музиката, която ни обединява!
Posted 25 септември 2008 - 18:56
Ъъъ ... ЧРД ?
Съжалявам, ама съм шматьо малко иии... да. Та аз не съм по пожеланията и никога нищо свестно не мога да измисля, тъй че баналните неща: бъди жив и здрав, най-вече, иии... Вярвай в себе си
И Любов ! Дори да не е много, ако е истинска, това май е предостатъчно
нещо скромно
нещо скромно
walk into the jaws of hell.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users