Jump to content

Новото Миталикапредварителности

512 replies to this topic

#481 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 26 август 2008 - 13:25

Аз лично няма да ги слушам.То ебати,ще съм чул 5 песни(с не много добро качество) преди албума да излезе.
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#482 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 26 август 2008 - 13:28

View Postcygnusx86, on Aug 26 2008, 14:25, said:

Аз лично няма да ги слушам.То ебати,ще съм чул 5 песни(с не много добро качество) преди албума да излезе.
Ще трябва да отидеш на почивка някъде далеч от Интернет в следвашите 2 седмици ако искаш да устискаш ;) Освен ако не притежаваш желязна самодисциплина ;)

#483 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 26 август 2008 - 13:45

My Apocalypse е чувствително по-близо до това, на което се надяваме повечето, но звукът, особено на барабаните е много лош. Китарите имат нужда от малко "замазване". В момента са прекалено отчетливи и насечени някак си. Това разбира се са моите виждания, които все още се опитват да вкарат Металика в траша ;) Една подходяща обработка на звука може да направи чудеса от тази песен. Но Химн няма да стане ;)

Edited by Змей Горянин, 26 август 2008 - 13:46 .

... Through dreams I influence mankind...

#484 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 26 август 2008 - 13:50

View PostЗмей Горянин, on Aug 26 2008, 14:45, said:

My Apocalypse е чувствително по-близо до това, на което се надяваме повечето, но звукът, особено на барабаните е много лош. Китарите имат нужда от малко "замазване". В момента са прекалено отчетливи и насечени някак си. Това разбира се са моите виждания, които все още се опитват да вкарат Металика в траша :metal: Една подходяща обработка на звука може да направи чудеса от тази песен. Но Химн няма да стане :metal:
;) добре формулирано, тъкмо се чудех как да се изразя аз...пък ти си ме изпреварил ;)
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#485 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts
  • Interests:Mother Nature

Posted 26 август 2008 - 13:51

Ей това е! Направо не мога да повярвам, че са избацали такова парче. На моменти асоциациите със Слейър обаче са неизбежни. ;) Но си мисля, че повечето парчета в албума няма да са като тази, дано бъркам...
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!

#486 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 26 август 2008 - 14:14

View Postwolfy, on Aug 26 2008, 14:51, said:

Но си мисля, че повечето парчета в албума няма да са като тази, дано бъркам...
В какъв смисъл като тази?Като тази едва ли ще има друга,но вероятно ще има още 9 яки метъл парчета ;) Супер са ми смешни изказвания от типа "не е бързо,не е траш,значи не е яко",ше кажеш,че албумите им преди 91-а пращят от бързи траш парчета...
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#487 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts
  • Interests:Mother Nature

Posted 26 август 2008 - 14:50

View Postcygnusx86, on Aug 26 2008, 15:14, said:

В какъв смисъл като тази?Като тази едва ли ще има друга,но вероятно ще има още 9 яки метъл парчета ;) Супер са ми смешни изказвания от типа "не е бързо,не е траш,значи не е яко",ше кажеш,че албумите им преди 91-а пращят от бързи траш парчета...
Ти сам си питаш, сам си отговаряш май. Измисляш си някакви изказвания, после си ги коментираш... Не знам на теб какво ти е смешно, а и не ме интересува, но по-големи смешници от Металика последните 15 години няма, няма и да има. Да ме прощава Светия Гняв, дето беснее от аватара ти, ама с него стигнаха дъното. А че не си разбрал какво искам да кажа за песента, или просто се правиш на интересен, мен отново не ме интересува.
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!

#488 Бай Ангел Пророка

Annother Joker Who's A Rock'N'Roll Star

• Енориаши
  • PipPip
  • 149 posts

Posted 26 август 2008 - 14:51

My Apocalypse е много хубава песен.Неочаквано хубава.....
Но барабаните и вокалите са си все така отваратни.Ако всички песни от албума са на това ниво-със сигурност няма да се изложат пак,ако не друго....Но се съмнявам. ;)
.:I HOPE I'LL DIE BEFORE I GET OLD:.

...fictional seduction on a black snow sky,sadness kills the superman,even fathers cry...

#489 Tempest

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 61 posts

Posted 26 август 2008 - 15:28

Прави ми впечатление, че всички чакат Metallica от 1983, 1984, 1986 или 1988 ;) Само аз ли чакам Metallica от 1991? ;) ....става въпрос за новите парчета

#490 Motorbreath

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 16 posts

Posted 26 август 2008 - 20:18

Аз чакам Металика...като чакат песни от преди 15-20 години просто си ги пуснете на уинамп..не ме разбирайте погрешно че не ги харесвам тогавашните, изобщо не говоря за това ами просто те няма да издадат нещо такова, ами дано да е хубава музиката и засега аз съм супер доволен (: само се чудя след като излезе албума какво ще правим ;)
Of all sad words of tongue and pen the saddest are these: "It might have been"

#491 NWOBHM

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 57 posts

Posted 26 август 2008 - 20:27

Малелей! Новите песни много ми харесват и ги слушам редовно! Направо нямам търпение да излезе албума! Ето какво мисля за песните:
- Cyanide - мощна песен, перфектна за куфеене кодато човек е седнал да си пие биричката;
- The Day That Never Comes - добре структурирана и разнообразна песен;
- My Apocalypse - парчето води до яка главоблъсканица и предразполага към мозъчни сътресения ;) ;)

#492 the_mess

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Interests:Metal,Computer Games,Art!

Posted 26 август 2008 - 20:56

Хабсолютно съгласен!В началото бях бая скептичен деба ама тия песни ме отвяха-скиптицизма си отиде...
Go,Metallica,goooooooooooooo!!!! ;)

Edited by the_mess, 26 август 2008 - 20:57 .

Don't try to tell us
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!

#493 Lan

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 18 posts

Posted 28 август 2008 - 02:53

View Postwolfy, on Aug 26 2008, 15:50, said:

Ти сам си питаш, сам си отговаряш май. Измисляш си някакви изказвания, после си ги коментираш... Не знам на теб какво ти е смешно, а и не ме интересува, но по-големи смешници от Металика последните 15 години няма, няма и да има. Да ме прощава Светия Гняв, дето беснее от аватара ти, ама с него стигнаха дъното. А че не си разбрал какво искам да кажа за песента, или просто се правиш на интересен, мен отново не ме интересува.
Няма да ти прости нито Светия Гняв, нито пък аз хехех :)
Както и да е, по-добре да стигна до целта на това мнение, дет съм тръгнал да пиша вече 2ри път, че 1вия ми се бъгна сайта точно като го написах:

Обожавам Металика от 86, за мен те са Мастър и очакваната им промяна през 91ва не ги промени за мен, просто се развиха и за мен станаха най-добрата Хеви група. Да - последните им 3 албума са по-слабо, това е очевидно..но смешници..незнам коя група точно си слушал защото истинско основание да ги наречеш така няма да намериш. Не ме зарадва съвсем развитието им от 96та насам, имайки предвид че звученето им напомня на Кънтри-рок и после странно звучащ недоизпипан Ню-метъл, но освен разликата в стила - те си остават богове и на диск и на живо. На концерта тази година те ни го доказаха! Дори на Fuel кръвта ми толкова кипна, че дори не мога да опиша какво правих или в каква еуфория бях.
Ако така мислиш за тях, то аз не виждам точно какво търсиш тук, защото мнение като това ти не са ни особено потребни или нужни. Ако наистина си в заблудата, че новият албум ще се върне към корените им..то си е чисто и просто невъзможно..нито промяната в стила, в ума и характера, нито пък годините ще им го позволят..Аз съм тук защото очаквам 1 нещо - то чисто и просто се казва Металика! Ако успеят да създадат един добре изпипан бърз Хеви албум - то аз ще съм напълно доволен, защото си заслужават дори твоето 15годишно чакане..!

Изслушах им 2 от новите песни, но не мисля да тегля или гледам други докато не си купя завършената версия на 12ти

Edited by Lan, 28 август 2008 - 02:56 .

#494 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 29 август 2008 - 09:09

Абе, к'во да Ви кажа. Ужасен мастеринг на новите песни, дано не е финалния вариант. Иначе в песните има доста добри идеи, но реализацията им от това, което чух е..... зле. Звучат като някоя Люлинска група, записала това в 517 блок, мазето :worship: :worship:

Аз съм мега фен на Металика, както Сатир ги нарича "Металика зомбите" :worship: , но просто незнам, май ще си останем само със старите албуми.

А да и за малко да забравя, Ларс звучи жалко, ама много жалко!!!!!!! :worship: :worship:

Insane in my brain

#495 Guest_StratoBOB_*

• Гости

Posted 30 август 2008 - 22:30

DM 30 секунди от всяко парче

Мух, мули майкоу!!! :fool: :yes: ;)

#496 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 30 август 2008 - 23:01

1:23-1:30 :fool:

#497 madeoffire

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 31 август 2008 - 18:25

Това са само по 30 секунди все пак..като цяло песните ще са УОУ... и ънфоргивън 3 ще е яка ! :angel: :wub: :)

#498 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 02 септември 2008 - 08:11

Днес излезе и студийната версия на Cyanide. На мен веднага ми прави впечатление доста по-доброто качество на звука, което е много обнадеждаващо за качеството на звука на албума като цяло :shok: Като говоря за качество - говоря за mp3 предполагам свалено от MetClub или MissionMetallica-Platinium. Не за стрийминга пуснат на сайта на Metallica.

#499 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 02 септември 2008 - 09:27

Преди има няма 25 минути на официалният сайт на групата беше качен и клипът към The Day That Never Comes.

#500 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 02 септември 2008 - 09:54

Видеото е супер аматьорско и това ме дразни.От друга страна пък е доста нетипично.Хм,незнам кво да мисля...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users