Jump to content

Новото Миталикапредварителности

512 replies to this topic

#321 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 26 юни 2008 - 21:27

View PostFirebringer, on Jun 26 2008, 22:21, said:

Може и просто да е чатърски повреден, както аз му казах (характерна е грешката "сам" вместо "съм") :). Но ако се окаже твоето е... интересно :blink:. Какво пък ще шпионира толкова? Ако някой каже нещо лошо за Миталиката да му прати хора? :) :)
Абе всякакви хора има, но на мен от едно известно време ми се набиват в очи постовете му и то не с неграмотността си, а с това, че тази неграмотност е нарочна...Ето това ми е интересно. Чакам развитие.
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#322 Firebringer

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 40 posts

Posted 26 юни 2008 - 21:32

View PostДжуджето_GIMLY, on Jun 26 2008, 22:27, said:

Надали шпионира, но пък виж, че нарочно допуска грешки и аз така мисля, защото не мога да повярвам, че е възможно някой да е толкова зле.
Винаги го има и варианта просто да му харесва така да си пише и да го счита за интересно :)
Абе има го и този вариант :blink:, но за информация - виждал съм да се пише "ФЮЛМ" :) . Просто ме е страх да се замисля колко зле може да е, но не го изключвам като вариант.

П.П. Абе голям offtopic си направихме нещо :) :D :shok:

#323 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 26 юни 2008 - 21:39

View PostДжуджето_GIMLY, on Jun 26 2008, 22:27, said:

Надали шпионира, но пък виж, че нарочно допуска грешки и аз така мисля, защото не мога да повярвам, че е възможно някой да е толкова зле.
Винаги го има и варианта просто да му харесва така да си пише и да го счита за интересно :blink:

Всякакви извратеняци има! Може и да го възбужда знае ли човек :) . Аз споделям мнението за шпионаж :) сигурно е от военните :) .

P.S. За Русия съм, за Русия съм (0:0)!
Rock n' Roll

#324 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 26 юни 2008 - 21:41

View PostFirebringer, on Jun 26 2008, 22:32, said:

Абе има го и този вариант :), но за информация - виждал съм да се пише "ФЮЛМ" :) . Просто ме е страх да се замисля колко зле може да е, но не го изключвам като вариант.

П.П. Абе голям offtopic си направихме нещо :blink: :D :shok:
нищо, той и Сатир ми се вижда доволно подозрителна личност, така че мисля, че ще му е интересно :)

А иначе, може да допуска каквито иска елементарни грешки, но някои наистина сложни думи ги е написал абсолютно вярно, а това крие замисъл. newpower, може и на лична да ми обясниш какъв :)
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#325 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 26 юни 2008 - 21:43

Световната конспирация отново е в действие :)

#326 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 26 юни 2008 - 21:49

View PostSvil, on Jun 26 2008, 22:43, said:

Световната конспирация отново е в действие :)

И зад всичко стои... :)
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#327 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 26 юни 2008 - 22:01

View Postmarillion, on Jun 26 2008, 22:49, said:

И зад всичко стои... :)
Аааа, не почвай пак, цяла тема си имаш в хумор и забава, аз тука чакам отговори и съм съвсем сериозна! :)

#328 newpower

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 26 юни 2008 - 22:21

Пич не сам виновен че сам зле с кеиборда и сам на 14 от воиводиново сам едно селце имам си работа приятели ся си свърших испитите и почвам да се кефа на лятото кви са ви проблемите бахти шпионин ме искараха. Преди пишех смао налатинеца сещатесе и сигорно така сам свикнал пак и къкъв ви е на вас проблема нали си е мои и тук не му е мястото на този разговор.

Firebringer але като много даваш акъли (дано да не прузвочи грубо) кажи ми ти някоя хубава книга да чета.

#329 newpower

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 26 юни 2008 - 22:23

:) :) :blink: :) кво да сам шпионин ми аре кажи на някои твои приятел от Пловдив да си оговорим среща да ме видите къв съм щпионин бахтиии.Тоя саит гонамерих съвсем слъчаино.

#330 Firebringer

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 40 posts

Posted 26 юни 2008 - 22:34

View Postnewpower, on Jun 26 2008, 23:21, said:

Пич не сам виновен че сам зле с кеиборда и сам на 14 от воиводиново сам едно селце имам си работа приятели ся си свърших испитите и почвам да се кефа на лятото кви са ви проблемите бахти шпионин ме искараха. Преди пишех смао налатинеца сещатесе и сигорно така сам свикнал пак и къкъв ви е на вас проблема нали си е мои и тук не му е мястото на този разговор.

Firebringer але като много даваш акъли (дано да не прузвочи грубо) кажи ми ти някоя хубава книга да чета.
Абе аз да ти кажа, ама дали ще можеш? :D Ти и главни букви не слагаш бе човеко! Айде стида се прави на ощипана мома и се стягай! На 14 бил! Това е 7-ми клас! И да си напишеш селцето дори с малка буква!
Изкараха те шпионин, защото не могат да си представят такава брутална неграмотност! Айде стига толкова offtopic, че админа ще ни изтреби :)

Edited by Firebringer, 26 юни 2008 - 22:42 .

#331 newpower

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 26 юни 2008 - 22:39

епа даваи имам цяло лято на разположение! :)

епа на скоро разбрах няква игра за билети на металика търсих ненамирам пак може и да се лъжа, ако някои може да ми докладва.

Еи гимли ти в кои магдоналдс работиш че от там си имам познати

#332 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 26 юни 2008 - 22:40

От бира Каменица има някаква игра с билети за Металика ама не знам подробности :)
Пий повече Каменица и чети етикетите :D
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#333 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 27 юни 2008 - 01:33

View PostДжуджето_GIMLY, on Jun 26 2008, 23:40, said:

Пий повече Каменица и чети етикетите :D
2 в 1... и двете невъзможни за това, за което се представя...сещам се за една ГОЛЯМА конспирация в НАЧАЛОТО... :)

Edited by Blacky, 27 юни 2008 - 01:33 .

...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#334 Aredhel

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 7 posts

Posted 27 юни 2008 - 07:56

Ама...нали уж билетите са все почти,напълно,безвъзвратно изчерпани :D .Но отнякъде се появяват цели 200 за играта-подозирам,че целта е да опиянчат последните 200 отчаяни фена,които не са се уредили.И после ще натякват-ти...купи ли си билет вече или ще се превърнеш в това :)

#335 reader

s'duh

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 226 posts

Posted 27 юни 2008 - 08:18

View PostAredhel, on Jun 27 2008, 08:56, said:

Ама...нали уж билетите са все почти,напълно,безвъзвратно изчерпани :D .Но отнякъде се появяват цели 200 за играта-подозирам,че целта е да опиянчат последните 200 отчаяни фена,които не са се уредили.И после ще натякват-ти...купи ли си билет вече или ще се превърнеш в това :)
Защо да са изчерпани? Преди два дни си взех билет съвсем спокойно от първия магазин.
Това с изчерпването на билети за даден концерт много често е просто грозен слух, за да може да върви вторичния пазар.
Someone's gonna love me...

#336 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 01 юли 2008 - 16:39

Ето малко от новите неща.

metallica

По-точно неща които може би ще влязат в новия албум.Някой си е направил труда да извлече музиката от всички клипове в missionmetallica.com и аз отделих по-яките работи.Пишете цифрите/буквите от картинката и после натискате 'Submit',казвам това щото малко трудно можеш да се ориентираш откъде аджеба теглиш нещото.

Edited by cygnusx86, 01 юли 2008 - 16:41 .

"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#337 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 01 юли 2008 - 17:10

Някой от нещата не звучат НИКАК зле!
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#338 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 17 юли 2008 - 16:12

http://www.katehizis...ct.php?nid=8181
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#339 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 17 юли 2008 - 18:29

Металика - това са едни вулгарни, мръсни, долни и неприлични нехранимайковци :yes: :)

http://www.katehizis...ct.php?nid=8184

Искам да видя колко хора ше кажат, че обложката кърти, само щото е на Металика :(
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#340 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 17 юли 2008 - 18:54

Абе много е странна честно казано но много яка.Има смисъл в обложката все пак.КЪРТИ. :(
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users