Jump to content

Новото Миталикапредварителности

512 replies to this topic

#281 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 21 май 2008 - 12:54

View Postcygnusx86, on May 20 2008, 20:23, said:

Металика със сигурност са умряха за част от феновете си,факт...който обаче няма никакво значение.
Има... за въпросните фенове. А тук повечето сме от тях. Но това всички много добре го знаем :)
... Through dreams I influence mankind...

#282 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 22 май 2008 - 11:10

Щом за "истинските" фенове Металика са умряли /точно това беше думата/, може ли да ми отговорите Вие, "истинските" фенове защо 99% от вас имат билет за концерта?! Нали за вас групата е умряла - на панахида ли ще ходите?! Или са умряли или не - кое от двете е?
I don't know how I managed it...

#283 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 22 май 2008 - 11:26

Е за тва стана дума, не помня тук или в темата за концерта им - нали на живо те свирят 90% стари неща.
А да видим какво щеше да бъде на турне, на което праскат целия "Ст. Ангър" :) :)
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#284 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 22 май 2008 - 11:37

Това, което казваше е вярно, но:

View PostSatyr, on May 22 2008, 12:26, said:

нали на живо те свирят 90% стари неща
Какво като свирят 90 % стари неща, нали били УМРЯЛИ за истинските дай-хард фенове?! Като са умряли: стари-нови неща - няма значение. Те са мъртви - какво ще ходиш да им гледаш?! Умряли ли са или не са - това питам :yes: Защото не е възможно да са ПОЛУЖИВИ - някак си не си го представям :no:

#285 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 22 май 2008 - 12:17

View PostOzzy, on May 22 2008, 12:10, said:

Щом за "истинските" фенове Металика са умряли /точно това беше думата/, може ли да ми отговорите Вие, "истинските" фенове защо 99% от вас имат билет за концерта?! Нали за вас групата е умряла - на панахида ли ще ходите?! Или са умряли или не - кое от двете е?
Ами аз лично си купих билета заради The Sword :yes:

#286 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 22 май 2008 - 13:08

View PostOzzy, on May 22 2008, 12:37, said:

Обобщения не правя. Говоря за себе си. За мен са умряла работа от 1991-а насам :yes:

#287 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 22 май 2008 - 13:12

View PostOzzy, on May 22 2008, 12:37, said:

Защото не е възможно да са ПОЛУЖИВИ - някак си не си го представям :yes:
Явно не си чел достатъчно фентъзи, за да не си го представяш ;) Продали са си те душата на лошия (в случея MTV) и са си осигурили вечен живот (в случея вечни милионни продажби), но са загубили човешкия си облик и са на границата на живите и мъртвите :no:

.... трябва да ми спрат Колелото на Времето преди да съм изперкал съвсем от тия 12 книги.

#288 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 22 май 2008 - 13:53

View PostЗмей Горянин, on May 22 2008, 13:17, said:

Ами аз лично си купих билета заради The Sword :yes:
Значи ти си от тези дай-хард фенове, за които групата е мъртва. Уважавам позицията ти. От нея следва, че след като Sword свършат, ти ще си тръгнеш от концерта. Или най-много след Down. Едва ли ще останеш да гледаш група, която за теб е мъртва от има-няма 17-18 години. Така ли ще направиш?

#289 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 22 май 2008 - 15:53

Очевидно в този форум е пълно с некрофили :yes: :no: ;)

#290 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 22 май 2008 - 16:12

И аз виждам, че натам отиват нещата :yes:

#291 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 22 май 2008 - 16:12

View PostOzzy, on May 22 2008, 14:53, said:

Значи ти си от тези дай-хард фенове, за които групата е мъртва. Уважавам позицията ти. От нея следва, че след като Sword свършат, ти ще си тръгнеш от концерта. Или най-много след Down. Едва ли ще останеш да гледаш група, която за теб е мъртва от има-няма 17-18 години. Така ли ще направиш?
Ozzy нещо много си се впрегнал, щом и от бъзик вече не разбираш. В крайна сметка, както казваме в този форум, щом съм си взел билет, значи имам право да присъствам и туй то. А това, че съм си взел билет не е никак малко мисля, още повече пък за група, която е мъртва (за мен) от 17 години. И ако това ще те задоволи, като отговор, ще ти кажа - ако зная, че ще изсвирят 10 песни от преди 1990 и после почват песните след това - да, ще си тръгна в момента, в който свърши десетата песен! Нещо изнервен и буквалист ми се виждаш, пък не съм забелязал да си металика зомби. Я разпусни :yes:

#292 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 22 май 2008 - 16:21

Ич не съм изнервен... Просто винаги ми е било адски интересно как така хората псуят мощно Металика, обявяват ги за мъртви и т.н., а стане ли въпрос за концерт - първа писта са за билети. Стане ли въпрос за нов албум - първи го купуват/свалят. За умряла група - бая внимание им се обръща. Това имах предвид :no:

Може би все пак Свил е прав :yes:

#293 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 22 май 2008 - 16:27

^ Ама ти не си прав. Ето тук:

Стане ли въпрос за нов албум - първи го купуват/свалят.
Знаеш ли кога за последно съм си купил нов албум на Металика? През 1991 г. ;)
'95 и '96 никога не съм ги свалял. "Ст. Ангър" го свалих (но съвсем не първи), чух и изтрих :no:

През 1999 г. бях в редиците на Българската армия. Взех си отпуска, за да отида на премиерата на "Епизод І" от "Междузвездни войни". Това беше отиване от Нова Загора до София. За да отида от Нова Загора до Пловдив на концерт на Металика, отпуска не си взех. Както вече неведнъж съм казвал - съжалявам, че не отидох без отпуска. С автомат "Калашников" и 60 патрона :yes:

#294 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 22 май 2008 - 16:29

View PostЗмей Горянин, on May 22 2008, 17:12, said:

пък не съм забелязал да си металика зомби :no:
По-лошо. Той е Ози Озбърн-Металика зомби :yes:

#295 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 22 май 2008 - 16:33

View PostOzzy, on May 22 2008, 17:21, said:

Ич не съм изнервен... Просто винаги ми е било адски интересно как така хората псуят мощно Металика, обявяват ги за мъртви и т.н., а стане ли въпрос за концерт - първа писта са за билети. Стане ли въпрос за нов албум - първи го купуват/свалят. За умряла група - бая внимание им се обръща. Това имах предвид ;)

Може би все пак Свил е прав :yes:
Ами ще ти дам една версия, въпреки че тя си е моя и едва ли е общовалидна. Билет нямаше да си взема, ако жена ми не беше взела служебно и ако не бях пропуснал миналия концерт в Пловдив. Албум на Металика не съм си купувал/свалял от нета никога през живота си. Нерви по Металика не хабя мнооого отдавна, а да псувам - това става само в 6 часа вечерта, заклещен в трафика на пътя към дома. А хората като цяло - може би всеки се надява да чуе отново старата Металика, което е проекция на надеждата да си върне младостта :no: Умните хора знаят, че това е невъзможно и не хабят излишно нерви... ;)

#296 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 22 май 2008 - 16:36

View PostЗмей Горянин, on May 22 2008, 17:33, said:

А хората като цяло - може би всеки се надява да чуе отново старата Металика
И ще. Те нови неща (почти)не свирят.

#297 Firebringer

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 40 posts

Posted 01 юни 2008 - 20:07

Ами за тези, които още не са видяли:
01. Creeping Death
02. For Whom The Bell Tolls
03. Ride The Lightning
04. Harvester Of Sorrow
05. The Unforgiven
06. ...And Justice For All
07. Devil's Dance
08. Disposable Heroes
09. Welcome Home (Sanitarium)
10. Master Of Puppets
11. Whiplash
------------
12. Nothing Else Matters
13. Sad But True
14. One
15. Enter Sandman
------------
16. Last Caress
17. So What
18. Seek & Destroy
Това е сетлиста от първия концерт от турнето. Аз мисля, че ако се запази така и до нас ще чуем точно това, което ни се иска на всички, а не страхотиите, като нов албум и т.н. :D. Та... :metal: и ще се видим там, за да покажем кой може да вика :)

#298 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 04 юни 2008 - 23:00

http://www.katehizis...ct.php?nid=7784
:wub:

#299 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 05 юни 2008 - 09:46

Е,тези две ревюта са различни от онова на някакъв шведски журналист дето обясняваше как St.Anger е най-доброто нещо което Металика са записвали някога и,че песните в него са нещо невиждано или нещо от рода.В тези две ревюта(поне аз за две знам) има доста хвалебствия ама пише,че трябва повече от едно прослушване за да се добие по-добра представа за песните.Аз на ревюта не вярвам така или иначе,трябва да чуя.Иначе ми харесва това "9 епики и една песен".
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#300 Firebringer

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 40 posts

Posted 09 юни 2008 - 07:24

View Postcygnusx86, on Jun 5 2008, 10:46, said:

Е,тези две ревюта са различни от онова на някакъв шведски журналист дето обясняваше как St.Anger е най-доброто нещо което Металика са записвали някога и,че песните в него са нещо невиждано или нещо от рода.В тези две ревюта(поне аз за две знам) има доста хвалебствия ама пише,че трябва повече от едно прослушване за да се добие по-добра представа за песните.Аз на ревюта не вярвам така или иначе,трябва да чуя.Иначе ми харесва това "9 епики и една песен".
Откакто видях филмчето, дето някакви пичове блъскат по тенекии и изкарват Sr. Anger (музиката на тази песен е наистина блъсканица).... същия, както и Metallica -_- ;) . А за новия албум - ами нека. Поне солата се връщат, пък ако има и повече прилични пени, може и да става повече от St. Anger :harhar:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users