cygnusx86, on May 20 2008, 20:23, said:
Новото Миталикапредварителности
Started by Satyr, юли 14 2007 09:16
512 replies to this topic
Posted 21 май 2008 - 12:54
Металика със сигурност са умряха за част от феновете си,факт...който обаче няма никакво значение.
... Through dreams I influence mankind...
Posted 22 май 2008 - 11:10
Щом за "истинските" фенове Металика са умряли /точно това беше думата/, може ли да ми отговорите Вие, "истинските" фенове защо 99% от вас имат билет за концерта?! Нали за вас групата е умряла - на панахида ли ще ходите?! Или са умряли или не - кое от двете е?
I don't know how I managed it...
Posted 22 май 2008 - 11:37
Това, което казваше е вярно, но:
Какво като свирят 90 % стари неща, нали били УМРЯЛИ за истинските дай-хард фенове?! Като са умряли: стари-нови неща - няма значение. Те са мъртви - какво ще ходиш да им гледаш?! Умряли ли са или не са - това питам
Защото не е възможно да са ПОЛУЖИВИ - някак си не си го представям
Satyr, on May 22 2008, 12:26, said:
нали на живо те свирят 90% стари неща
Posted 22 май 2008 - 12:17
Ozzy, on May 22 2008, 12:10, said:
Щом за "истинските" фенове Металика са умряли /точно това беше думата/, може ли да ми отговорите Вие, "истинските" фенове защо 99% от вас имат билет за концерта?! Нали за вас групата е умряла - на панахида ли ще ходите?! Или са умряли или не - кое от двете е?
Posted 22 май 2008 - 13:12
Ozzy, on May 22 2008, 12:37, said:
Защото не е възможно да са ПОЛУЖИВИ - някак си не си го представям 
.... трябва да ми спрат Колелото на Времето преди да съм изперкал съвсем от тия 12 книги.
Posted 22 май 2008 - 13:53
Змей Горянин, on May 22 2008, 13:17, said:
Ами аз лично си купих билета заради The Sword 
Posted 22 май 2008 - 15:53
Очевидно в този форум е пълно с некрофили
Posted 22 май 2008 - 16:12
И аз виждам, че натам отиват нещата
Posted 22 май 2008 - 16:12
Ozzy, on May 22 2008, 14:53, said:
Значи ти си от тези дай-хард фенове, за които групата е мъртва. Уважавам позицията ти. От нея следва, че след като Sword свършат, ти ще си тръгнеш от концерта. Или най-много след Down. Едва ли ще останеш да гледаш група, която за теб е мъртва от има-няма 17-18 години. Така ли ще направиш?
Posted 22 май 2008 - 16:21
Ич не съм изнервен... Просто винаги ми е било адски интересно как така хората псуят мощно Металика, обявяват ги за мъртви и т.н., а стане ли въпрос за концерт - първа писта са за билети. Стане ли въпрос за нов албум - първи го купуват/свалят. За умряла група - бая внимание им се обръща. Това имах предвид 
Може би все пак Свил е прав
Posted 22 май 2008 - 16:27
^ Ама ти не си прав. Ето тук:
Знаеш ли кога за последно съм си купил нов албум на Металика? През 1991 г.
'95 и '96 никога не съм ги свалял. "Ст. Ангър" го свалих (но съвсем не първи), чух и изтрих
През 1999 г. бях в редиците на Българската армия. Взех си отпуска, за да отида на премиерата на "Епизод І" от "Междузвездни войни". Това беше отиване от Нова Загора до София. За да отида от Нова Загора до Пловдив на концерт на Металика, отпуска не си взех. Както вече неведнъж съм казвал - съжалявам, че не отидох без отпуска. С автомат "Калашников" и 60 патрона
Стане ли въпрос за нов албум - първи го купуват/свалят.
'95 и '96 никога не съм ги свалял. "Ст. Ангър" го свалих (но съвсем не първи), чух и изтрих
През 1999 г. бях в редиците на Българската армия. Взех си отпуска, за да отида на премиерата на "Епизод І" от "Междузвездни войни". Това беше отиване от Нова Загора до София. За да отида от Нова Загора до Пловдив на концерт на Металика, отпуска не си взех. Както вече неведнъж съм казвал - съжалявам, че не отидох без отпуска. С автомат "Калашников" и 60 патрона
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 22 май 2008 - 16:33
Ozzy, on May 22 2008, 17:21, said:
Ич не съм изнервен... Просто винаги ми е било адски интересно как така хората псуят мощно Металика, обявяват ги за мъртви и т.н., а стане ли въпрос за концерт - първа писта са за билети. Стане ли въпрос за нов албум - първи го купуват/свалят. За умряла група - бая внимание им се обръща. Това имах предвид 
Posted 01 юни 2008 - 20:07
Ами за тези, които още не са видяли:
01. Creeping Death
02. For Whom The Bell Tolls
03. Ride The Lightning
04. Harvester Of Sorrow
05. The Unforgiven
06. ...And Justice For All
07. Devil's Dance
08. Disposable Heroes
09. Welcome Home (Sanitarium)
10. Master Of Puppets
11. Whiplash
------------
12. Nothing Else Matters
13. Sad But True
14. One
15. Enter Sandman
------------
16. Last Caress
17. So What
18. Seek & Destroy
Това е сетлиста от първия концерт от турнето. Аз мисля, че ако се запази така и до нас ще чуем точно това, което ни се иска на всички, а не страхотиите, като нов албум и т.н.
. Та...
и ще се видим там, за да покажем кой може да вика
01. Creeping Death
02. For Whom The Bell Tolls
03. Ride The Lightning
04. Harvester Of Sorrow
05. The Unforgiven
06. ...And Justice For All
07. Devil's Dance
08. Disposable Heroes
09. Welcome Home (Sanitarium)
10. Master Of Puppets
11. Whiplash
------------
12. Nothing Else Matters
13. Sad But True
14. One
15. Enter Sandman
------------
16. Last Caress
17. So What
18. Seek & Destroy
Това е сетлиста от първия концерт от турнето. Аз мисля, че ако се запази така и до нас ще чуем точно това, което ни се иска на всички, а не страхотиите, като нов албум и т.н.
Posted 05 юни 2008 - 09:46
Е,тези две ревюта са различни от онова на някакъв шведски журналист дето обясняваше как St.Anger е най-доброто нещо което Металика са записвали някога и,че песните в него са нещо невиждано или нещо от рода.В тези две ревюта(поне аз за две знам) има доста хвалебствия ама пише,че трябва повече от едно прослушване за да се добие по-добра представа за песните.Аз на ревюта не вярвам така или иначе,трябва да чуя.Иначе ми харесва това "9 епики и една песен".
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."
Posted 09 юни 2008 - 07:24
cygnusx86, on Jun 5 2008, 10:46, said:
Е,тези две ревюта са различни от онова на някакъв шведски журналист дето обясняваше как St.Anger е най-доброто нещо което Металика са записвали някога и,че песните в него са нещо невиждано или нещо от рода.В тези две ревюта(поне аз за две знам) има доста хвалебствия ама пише,че трябва повече от едно прослушване за да се добие по-добра представа за песните.Аз на ревюта не вярвам така или иначе,трябва да чуя.Иначе ми харесва това "9 епики и една песен".
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked