Новото Миталикапредварителности
Started by Satyr, юли 14 2007 09:16
512 replies to this topic
Posted 26 октомври 2007 - 01:52
Много разстройство има в тая тема.
Posted 28 октомври 2007 - 20:03
Посещавам няколко форума..във всички има теми за металика, но само в този има само хейтъри..поне да ви бяха градивни мненията ..пффф

Posted 28 октомври 2007 - 20:56
Ми има,щото ни се повръща от новите тъпни на Металицата.За кой път да го поясним.
Повечето от така наречените хейтъри сме по-възрастни и харесваме ранното им творчество.
Толкоз.
Повечето от така наречените хейтъри сме по-възрастни и харесваме ранното им творчество.
Толкоз.
Еб ендалгс и етиннилтсеч исрубмок
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп.
Posted 28 октомври 2007 - 22:59
А защо предпочитате като сте по-възрастни постоянно да плюете по групата, вместо да си кажете защо не харесвате ст енгър примерно и точка.. българска работа..никъде другаде няма такова плюене! Но то ще да е щото сте възрастни
Posted 28 октомври 2007 - 23:31
madeoffire, on Oct 28 2007, 22:59, said:
А защо предпочитате като сте по-възрастни постоянно да плюете по групата, вместо да си кажете защо не харесвате ст енгър примерно и точка.. българска работа..никъде другаде няма такова плюене! Но то ще да е щото сте възрастни
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 28 октомври 2007 - 23:37
madeoffire, on Oct 28 2007, 22:59, said:
Човече,ти наистина ли не разбираш?
Аз съм бил заклет фен на Металика до около 92-93 година,след това групата обърна курса.
Всичко ,в което са се клели и следвали беше принизено до комерса.Колкото повече,толкова повече(продажби),но не в имуето на изкуството.Ок,може би вие намирате нещо,което ви зарежда,кефи ви ,но повярвай ми от това което аз знам за Металика не е останало НИЩО.
Posted 29 октомври 2007 - 01:10
Без да преувеличавам съм убеден, че аз съм един от най-големите фенове на Металика в този форум..глупаво е да казвам че старите албуми са по-зле от новите.Лоуд и релоуд са страхотни албуми дори да не са траш.За ст енгър ок няя говорим.Но аз слушам всички албуми и се гордея че си слушам Металика.По-добре не тръгвайте с тва че съм "малък и не знам"..слушам ги от 7 години и не мисля че ще се промени това някога.А да си фен означава и да подкрепяш групата в трудни моменти а не да ги закопаеш когато не ти хареса нещо тяхно...и бду съм убеден че следващият албум ще е един от албумите на годината...

Posted 29 октомври 2007 - 02:04
.А да си фен означава и да подкрепяш групата в трудни моменти а не да ги закопаеш когато не ти хареса нещо тяхно...
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Posted 29 октомври 2007 - 06:33
Може да подкрепяш групата в трудни моменти, но дали това е същата група?!
Even angels lose their wings, eventually..
Posted 29 октомври 2007 - 08:49
madeoffire, on Oct 29 2007, 01:10, said:
Без да преувеличавам съм убеден, че аз съм един от най-големите фенове на Металика в този форум..глупаво е да казвам че старите албуми са по-зле от новите.Лоуд и релоуд са страхотни албуми дори да не са траш.За ст енгър ок няя говорим.Но аз слушам всички албуми и се гордея че си слушам Металика.

Posted 29 октомври 2007 - 11:21
^^^
О,да
няма спор на живо Металиците са нечовеци,дори и песните от Load и Reload ми харесват.
А иначе аз продължавам да съм заклет фен на групата,но до 93 година.
Нататък не ме интересуват изобщо.Като излезе новия албум ще го чуя с готовност и отворени възприятия.
О,да
няма спор на живо Металиците са нечовеци,дори и песните от Load и Reload ми харесват.
А иначе аз продължавам да съм заклет фен на групата,но до 93 година.
Нататък не ме интересуват изобщо.Като излезе новия албум ще го чуя с готовност и отворени възприятия.
Posted 29 октомври 2007 - 12:17
Rebel, on Oct 29 2007, 00:31, said:
Металика, колкото вече никой не ги взема насериозно, включително и бившите им най-големи фенове. Те са си жива комедия в момента.....
ма остави бе,Металика са в трета глуха направо,кво да ти разправям
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."
Posted 29 октомври 2007 - 14:05
cygnusx86, on Oct 29 2007, 12:17, said:

I don't know how I managed it...
Posted 29 октомври 2007 - 14:56
БРАВО!!! Нещо по-различно, освен това да сипете обиди срещу Металика, можете ли да правите?!
Очевидно един наистина стойностен спор не може да има в която и да е тема в този форум...Само обиди и злобни забележки.
Очевидно един наистина стойностен спор не може да има в която и да е тема в този форум...Само обиди и злобни забележки.
Posted 29 октомври 2007 - 15:17
vancheto_flower, on Oct 29 2007, 14:56, said:
БРАВО!!! Нещо по-различно, освен това да сипете обиди срещу Металика, можете ли да правите?!

Извинявай,много сме лоши.
Мисля,че всички лоши съфорумци ясно изразихме негативното си отношение към определена част от въпросната група.Със същия успех можем да плюем и по други такива вокално инструментални групи.
Posted 29 октомври 2007 - 15:20

Очевидно един наистина стойностен спор не може да има в която и да е тема в този форум...
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 29 октомври 2007 - 15:22
Satyr, on Oct 29 2007, 15:20, said:
Добре. Хайде да спорим по следния въпрос: "Притежавал ли е Исус Христос дрехите, с които е умрял на кръста?".

Това също е един академичен спор.
Edited by REYAV, 29 октомври 2007 - 15:23 .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users