Jump to content

Новото Миталикапредварителности

512 replies to this topic

#181 rodd1ck

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 501 posts

Posted 26 октомври 2007 - 01:52

Много разстройство има в тая тема.

#182 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 26 октомври 2007 - 02:18

View Postrodd1ck, on Oct 26 2007, 02:52, said:

Каквато групата, такава и темата :)
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#183 Tejuk Metalist

Angel Of Death

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 552 posts

Posted 26 октомври 2007 - 07:46

View Postrodd1ck, on Oct 26 2007, 02:52, said:

ТЕЧЕЕЕ!ВСИЧКО ТЕЧЕ! :)

#184 madeoffire

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 28 октомври 2007 - 20:03

Посещавам няколко форума..във всички има теми за металика, но само в този има само хейтъри..поне да ви бяха градивни мненията ..пффф :wub:

#185 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 28 октомври 2007 - 20:56

Ми има,щото ни се повръща от новите тъпни на Металицата.За кой път да го поясним.
Повечето от така наречените хейтъри сме по-възрастни и харесваме ранното им творчество.
Толкоз.
Еб ендалгс и етиннилтсеч исрубмок
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп
.

#186 madeoffire

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 28 октомври 2007 - 22:59

А защо предпочитате като сте по-възрастни постоянно да плюете по групата, вместо да си кажете защо не харесвате ст енгър примерно и точка.. българска работа..никъде другаде няма такова плюене! Но то ще да е щото сте възрастни

#187 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 28 октомври 2007 - 23:31

View Postmadeoffire, on Oct 28 2007, 22:59, said:

А защо предпочитате като сте по-възрастни постоянно да плюете по групата, вместо да си кажете защо не харесвате ст енгър примерно и точка.. българска работа..никъде другаде няма такова плюене! Но то ще да е щото сте възрастни
Пусни си "Master Of Puppets" например, след това си пусни "St. Anger". И ми отговори откровено - кой албум ти харесва повече? И хората тук не толкова плюят Металика, колкото вече никой не ги взема насериозно, включително и бившите им най-големи фенове. Те са си жива комедия в момента.....
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#188 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 28 октомври 2007 - 23:37

View Postmadeoffire, on Oct 28 2007, 22:59, said:

Човече,ти наистина ли не разбираш?

Аз съм бил заклет фен на Металика до около 92-93 година,след това групата обърна курса.
Всичко ,в което са се клели и следвали беше принизено до комерса.Колкото повече,толкова повече(продажби),но не в имуето на изкуството.Ок,може би вие намирате нещо,което ви зарежда,кефи ви ,но повярвай ми от това което аз знам за Металика не е останало НИЩО.
.

#189 madeoffire

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 29 октомври 2007 - 01:10

Без да преувеличавам съм убеден, че аз съм един от най-големите фенове на Металика в този форум..глупаво е да казвам че старите албуми са по-зле от новите.Лоуд и релоуд са страхотни албуми дори да не са траш.За ст енгър ок няя говорим.Но аз слушам всички албуми и се гордея че си слушам Металика.По-добре не тръгвайте с тва че съм "малък и не знам"..слушам ги от 7 години и не мисля че ще се промени това някога.А да си фен означава и да подкрепяш групата в трудни моменти а не да ги закопаеш когато не ти хареса нещо тяхно...и бду съм убеден че следващият албум ще е един от албумите на годината... :harhar:

#190 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 29 октомври 2007 - 02:04

.А да си фен означава и да подкрепяш групата в трудни моменти а не да ги закопаеш когато не ти хареса нещо тяхно...
пич тва не е футболен отбор за да го подкрепяш в трудни моменти и може би твойта и на другите фенове подкрепа в последните минути ще се окаже решаваща. когато на пазара изкарат шит не си го купуваш, сваляш, записваш на CD или каквото там правиш с музиката, па ега се усетят че така не се прави, ама като им гледам продажбите надали ще се усетят скоро
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#191 slartibartfast

fjordgestalter

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted 29 октомври 2007 - 06:33

Може да подкрепяш групата в трудни моменти, но дали това е същата група?!
Even angels lose their wings, eventually..

#192 Tejuk Metalist

Angel Of Death

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 552 posts

Posted 29 октомври 2007 - 06:45

View Postslartibartfast, on Oct 29 2007, 06:33, said:

Може да подкрепяш групата в трудни моменти, но дали това е същата група?!
Не! Metallica след '92 вече не са Metallica,а Shitallica! :harhar:

#193 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 29 октомври 2007 - 08:49

View Postmadeoffire, on Oct 29 2007, 01:10, said:

Без да преувеличавам съм убеден, че аз съм един от най-големите фенове на Металика в този форум..глупаво е да казвам че старите албуми са по-зле от новите.Лоуд и релоуд са страхотни албуми дори да не са траш.За ст енгър ок няя говорим.Но аз слушам всички албуми и се гордея че си слушам Металика.
Не бъди толкова убеден :) Просто нямам желание да пиша в нито една тема за тази група - знам мнението за тях и донякъде го споделям, доколкото се отнася за албумите им (Reload и St.Anger). Обаче в последните години им бях на 3 концерта, така че за себе си съм убеден, че наживо тази група мачка :harhar: И не изпитвам нужда да споря за това или да се сърдя ако някой има силно негативно мнение за тях ;)

#194 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 29 октомври 2007 - 11:21

^^^
О,да
няма спор на живо Металиците са нечовеци,дори и песните от Load и Reload ми харесват.
А иначе аз продължавам да съм заклет фен на групата,но до 93 година.
Нататък не ме интересуват изобщо.Като излезе новия албум ще го чуя с готовност и отворени възприятия.
.

#195 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 29 октомври 2007 - 12:17

View PostRebel, on Oct 29 2007, 00:31, said:

Металика, колкото вече никой не ги взема насериозно, включително и бившите им най-големи фенове. Те са си жива комедия в момента.....

ма остави бе,Металика са в трета глуха направо,кво да ти разправям

"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#196 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 29 октомври 2007 - 14:05

View Postcygnusx86, on Oct 29 2007, 12:17, said:

Ще доживея ли някога да гледам кадри от метъл концерт в Москва и на тях да няма фуражки?! 17 години по-късно и все едно, че гледам кадри от същия концерт... Вече имам чувствато, че всеки втори там е или военен или полицай... Е*ати тъпата държава! :heart:
I don't know how I managed it...

#197 vancheto_flower

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 31 posts

Posted 29 октомври 2007 - 14:56

БРАВО!!! Нещо по-различно, освен това да сипете обиди срещу Металика, можете ли да правите?!
Очевидно един наистина стойностен спор не може да има в която и да е тема в този форум...Само обиди и злобни забележки.

#198 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 29 октомври 2007 - 15:17

View Postvancheto_flower, on Oct 29 2007, 14:56, said:

БРАВО!!! Нещо по-различно, освен това да сипете обиди срещу Металика, можете ли да правите?!
Очевидно един наистина стойностен спор не може да има в която и да е тема в този форум...Само обиди и злобни забележки.

:heart:
Извинявай,много сме лоши.
Мисля,че всички лоши съфорумци ясно изразихме негативното си отношение към определена част от въпросната група.Със същия успех можем да плюем и по други такива вокално инструментални групи.
.

#199 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 29 октомври 2007 - 15:20

Аз бих могъл да изсипя и няколко килограма едри съчми срещу тях. Ще ми достави по-голямо удоволствие, ако Металика са с гръб към мен и наведени :heart:

Очевидно един наистина стойностен спор не може да има в която и да е тема в този форум...
Добре. Хайде да спорим по следния въпрос: "Притежавал ли е Исус Христос дрехите, с които е умрял на кръста?".
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#200 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 29 октомври 2007 - 15:22

View PostSatyr, on Oct 29 2007, 15:20, said:

Добре. Хайде да спорим по следния въпрос: "Притежавал ли е Исус Христос дрехите, с които е умрял на кръста?".
Или какви постулати са заложени във финалните акорди на песента St. Anger? :heart:

Това също е един академичен спор.

Edited by REYAV, 29 октомври 2007 - 15:23 .

.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users