Онлайн магазинът на Metal Katehizis |
Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
![]() ![]() |
Онлайн магазинът на Metal Katehizis |
Jun 16 2010, 11:42
Коментар
|
|
![]() Vampire Demigod ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Енориаши Мнения: 810 Регистриран на: 23-July 07 От: ye entrancemperium Потребител: 65 |
Картинката е била сбъркана, иначе - да - гърли е. Но пък и изчерпана в момента ок, мерси, ще мисля някоя друга тогава :> -------------------- |
|
|
|
Jul 22 2010, 12:33
Коментар
|
|
|
послушник ![]() Група: Енориаши Мнения: 4 Регистриран на: 22-July 10 Потребител: 7 770 |
Искам да поръчам онлайн ,тениска на адрес в Казанлък.
Моля да ми поясните може ли да е с наложен платеж и на адрес . Благодаря Ви предварително! |
|
|
|
Jul 22 2010, 13:26
Коментар
|
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Велики Магистри Мнения: 4 486 Регистриран на: 12-July 07 От: Светите земи Потребител: 1 |
Здравейте,
Платежът е наложен при всички случаи, но за Казанлък има вариант единствено с Български пощи. Дори да пуснем пратката специално с куриер, ако включва една-две стоки, цената на доставка ще бъде доста по-висока от тази с пощата. -------------------- |
|
|
|
Jul 22 2010, 13:50
Коментар
|
|
|
послушник ![]() Група: Енориаши Мнения: 4 Регистриран на: 22-July 10 Потребител: 7 770 |
Здравейте, Платежът е наложен при всички случаи, но за Казанлък има вариант единствено с Български пощи. Дори да пуснем пратката специално с куриер, ако включва една-две стоки, цената на доставка ще бъде доста по-висока от тази с пощата. А за Габрово ,като областен град ? |
|
|
|
Jul 22 2010, 14:21
Коментар
|
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Велики Магистри Мнения: 4 486 Регистриран на: 12-July 07 От: Светите земи Потребител: 1 |
За там - да
-------------------- |
|
|
|
Jul 22 2010, 14:49
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2010, 22:00
Коментар
|
|
|
послушник ![]() Група: Енориаши Мнения: 1 Регистриран на: 24-June 10 Потребител: 7 718 |
Здравейте, искам да попитам дали скоро ще заредите long-sleeve SABATON - Coat Of Arms (hood Zip), подобен на този http://www.katehizis.com/shop/details.php?...TON&id=9081 , и ако да същите пари ли ще бъде? Благодаря предварително за отговора.
|
|
|
|
Aug 12 2010, 18:24
Коментар
|
|
Здравей, ще можем да ти отговорим след 3-4 дни, отговорните лица са в годишен отпуск, за тови с такова закъснение ти пиша и тук.
-------------------- |
|
|
|
Aug 22 2010, 14:28
Коментар
|
|
|
кюре ![]() ![]() Група: Енориаши Мнения: 117 Регистриран на: 6-June 09 Потребител: 4 091 |
Здравейте, току-що направих поръчка от сайта, която включва Limited Edition на едноименния последен албум на Annihilator. Искам само да попитам за съдържанието, тъй като в магазина на "Earache" в комплекта фигурираха и перца, а тук не забелязах пише подобно нещо в описанието. Та, интересно ми е, има ли ги или не, или става въпрос за различни неща?
Благодаря! |
|
|
|
Aug 23 2010, 06:44
Коментар
|
|
![]() епископ ![]() ![]() ![]() Група: Енориаши Мнения: 174 Регистриран на: 4-March 10 От: София Потребител: 7 480 |
Здравейте, току-що направих поръчка от сайта, която включва Limited Edition на едноименния последен албум на Annihilator. Искам само да попитам за съдържанието, тъй като в магазина на "Earache" в комплекта фигурираха и перца, а тук не забелязах пише подобно нещо в описанието. Та, интересно ми е, има ли ги или не, или става въпрос за различни неща? Благодаря! Ще си позволя аз да ти отговоря, понеже го имам същия. Комплекта включва, диска, ключодържател, лепенки и 3 значки. Не съм виждала издание, в което да има перца, много вероятно да бъркаш лепенките или значките с такива. Перцата ги раздаваше Джеф Уотърс на оградата в Каварна |
|
|
|
Aug 23 2010, 09:42
Коментар
|
|
|
кюре ![]() ![]() Група: Енориаши Мнения: 117 Регистриран на: 6-June 09 Потребител: 4 091 |
Ще си позволя аз да ти отговоря, понеже го имам същия. Комплекта включва, диска, ключодържател, лепенки и 3 значки. Не съм виждала издание, в което да има перца, много вероятно да бъркаш лепенките или значките с такива. Перцата ги раздаваше Джеф Уотърс на оградата в Каварна Първо, благодаря за отговора. Позаинтересувах се повече и наистина е имало перца в комплекта, с пояснение, че става въпрос за първите промоционални 500 бройки. |
|
|
|
Aug 25 2010, 16:24
Коментар
|
|
Най-сетне мога да отговоря, извинявай за забавянето. Не се предвижда внос по принцип. Само мо изрична заявка. За перцата на Annihilator добре че не чакахте мен -------------------- |
|
|
|
Sep 7 2010, 08:44
Коментар
|
|
|
Здравейте ,
Търся суичър на Katatonia ,размер L.Питането ми е -можете ли да доставите и ако да-за колко време и ориентировъчна цена. Предварително благодаря! |
|
|
|
Sep 7 2010, 17:17
Коментар
|
|
Здравей,
За съжаление, към момента не можем да внесем съвсем никакви суичъри на Katatonia -------------------- |
|
|
|
Sep 8 2010, 17:16
Коментар
|
|
|
послушник ![]() Група: Енориаши Мнения: 5 Регистриран на: 19-April 09 От: София Потребител: 3 532 |
Здравейте! Търся последният албум на `Walls of Jericho`-`The American Dream`.Дали го имате и ако не,да ми дадете информация откъде мога да си го набавя.Благодаря Ви предварително!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Времето сега е: 10th September 2010 - 05:24 |