Loshia, on Sep 24 2007, 12:04, said:
0
А какво играете в момента?
Started by Rhiannon, сеп 17 2007 15:56
310 replies to this topic
Posted 24 септември 2007 - 17:53
Че откога има Civilization за Pocket PC? Или имаш предвид Pocket Humanity?
Posted 25 септември 2007 - 17:17
Archlord Скоро открих тази игричка и сега се зарибявам.
Love and hate and human sexual nature
This power is sustained by endless violence and pain
A cycle I can't understand...
This power is sustained by endless violence and pain
A cycle I can't understand...
Posted 26 септември 2007 - 15:28
Аз пък започнах добрия,стар Worms World Party!
Posted 28 септември 2007 - 17:36
Inspell, on Sep 28 2007, 10:10, said:
За повече подробности:
LINEAGE
П.С ...и да графиката и геймплея са в пъти по добри от world оf warcraft (последната е направена за хленчещи момченца, който не разбират от мъжки "КЬОТЕК").
Posted 28 септември 2007 - 17:42
Guild Wars Prophesies,Deus Ex Invisibe War и се мъча тука на една трудна за мене мисия на Vampire-The Masquerade...
Don't try to tell us
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!
Posted 30 септември 2007 - 11:22
Nosferatu, on Sep 28 2007, 18:36, said:
ахахаха :> говори си, говори си :>>> графиката е по-добра друг път. единственото по-хубаво е по-детайлните керъктъри, всичко останало смуче здраво..точка!
Ко разбираш от игри, като WOW-a все едно да цъкаш ММОРПГ с анимирани герои от cartoon network (кефи ме като канал заради изродиите, но WOW са гепили само кофти рисунките от там)
ПВП стила на WOW sux... както писах по-горе: "Игра за ревльовци, за които истинската битка, моментът на изненадата и т.н. не съществува ...
Posted 30 септември 2007 - 11:47
Аз яко цъкам Medieval: Total War и в момента съм разпрострял империята си върху почти цяла Европа само руснаците още не съм ги очистил
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 30 септември 2007 - 21:49
Inspell, on Sep 30 2007, 12:22, said:
Ко разбираш от игри, като WOW-a все едно да цъкаш ММОРПГ с анимирани герои от cartoon network (кефи ме като канал заради изродиите, но WOW са гепили само кофти рисунките от там)
ПВП стила на WOW sux... както писах по-горе: "Игра за ревльовци, за които истинската битка, моментът на изненадата и т.н. не съществува ...
Medieval:Total War е адски зарибяваща! На мен турчулята ми се опъваха много обаче, и египтяните :> Майка им стара, много трудно се покръстват, буташ 1000000+ свещеника и нищо...само бунтове и тн.
Posted 30 септември 2007 - 22:29
Nosferatu, on Sep 30 2007, 22:49, said:
На мен турчулята ми се опъваха много обаче, и египтяните :> Майка им стара, много трудно се покръстват, буташ 1000000+ свещеника и нищо...само бунтове и тн.
600 Royal Knights правят чудеса
Posted 01 октомври 2007 - 20:48
мхм, ама по едно време взеха да ми недостигат :> като водя война на всички фронтове с коя държава играеш и коя версия?
Posted 01 октомври 2007 - 21:09
Играя с германците обаче като атакувах турчолята бяха останали те и руснаците
Иначе си е играчка докато се занимаваш с всички и да трябва да потушаваш бунтове из мюсюлманските земи
Версията е 1.00
Иначе си е играчка докато се занимаваш с всички и да трябва да потушаваш бунтове из мюсюлманските земи
Версията е 1.00
Posted 01 октомври 2007 - 22:31
Аз играх с Дания...е ..като играеш с тях искаш или не, Германия е първата жертва, просто няма на къде другаде да ходиш... Играл съм и с Франция...по-трудно и по-интересно.
Posted 23 октомври 2007 - 18:48
Аз сега се мъча с турците ама те многто зле бе Имат само някакви мега смотани единици дето при първата среща с 2-ма рицари на коне и си плюят на петите
Posted 28 октомври 2007 - 11:06
В момента играя демотата на Hellgate: London и Crysis. Учудващо - тръгват на старата ми щайга :>
Posted 29 октомври 2007 - 18:13
Ех, тоя Crysis... а иначе по темата - PES 6 от време на време - нямам време да задълбавам в ролеви или със сложен геймплей, изискващ задълбочаване и неставане от пц-то с дни /ех, а бяха времена, а беше Blade Of Darkness, Drakan.../
Posted 30 октомври 2007 - 14:00
Дайте малко повече информация за тая игра
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users