Edited by Methodius, 26 юли 2007 - 21:48 .
0
Като критерий за добър метъл: постиженията в залата
Started by Methodius, юли 26 2007 21:24
24 replies to this topic
Posted 26 юли 2007 - 21:24
При мен първото място заема албумът Ram It Down на Judas Priest - под въздействието му постиженията ми се покачват безпрецедентно с 20% (спрямо обичайните). А при вас?
Posted 27 юли 2007 - 00:35
На мен I Stand Alone на Godsmack ми вкарва лошия допинг. За проценти не знам, но определено се чувствам безсмъртен докато я слушам тая песньовка
Sullen disturbance of limited minds, cannot understand
The superior, omnipotent organization of chaos and its dynamics
The massive wave of the third millenium revolution
The superior, omnipotent organization of chaos and its dynamics
The massive wave of the third millenium revolution
Posted 27 юли 2007 - 01:07
Много се надъхвах когато тренера пускаше Найтуиш и Хамърфол...ма последния месец в който тренирах бе белязан от някаква хитова телевизия (voice или нещо подобно) та се наложи да се надъхвам с мп3-то с подбрана колекция Мегадет и Перъдайс Лост (странно ли ви звучи Перъдайс за тренировка...ми на мен ми харесва)
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 27 юли 2007 - 07:54
Къде ги тия зали с хубава музика ве? При мене само некво техно пускат. Един път успях да убедя пича в залата да пусне някаква хард рок компилация и той така препускаше през нея, че половината песни и до половината не ги чухме. Пръста му беше все на Next бутона
Posted 27 юли 2007 - 08:45
Svil, on Jul 27 2007, 08:54 AM, said:
Къде ги тия зали с хубава музика ве?
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 27 юли 2007 - 09:10
Не,че някога съм тренирал(голям мързел съм),но се чувствам неверовятно като чуя някоя MANOWARска песен.Може би се сещам как изглеждат музикантите.
Edited by U.D.O., 27 юли 2007 - 09:11 .
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)
Posted 27 юли 2007 - 09:17
Аз тренирам в къщи, (както казах не много усилено) пускам квото ми дойде, но мисля че като ше се правят мускули , най подходящо е Manowar (ето защо не съм направил мускули - не съм пускал достатъчно Manowar )
Posted 27 юли 2007 - 09:58
Имаше един период, в който тренирах с уокмен с Рамщайн и Пантера - спомням си, че качих повторенията на френско от 8 на 12
Ама действа само на по-леките упражнения; за лег, клек, тяга и т.н. си трябва тишина и концентрация, особено при максове.
Ама действа само на по-леките упражнения; за лег, клек, тяга и т.н. си трябва тишина и концентрация, особено при максове.
Edited by Overhate, 27 юли 2007 - 09:58 .
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Posted 27 юли 2007 - 10:34
U.D.O., on Jul 27 2007, 10:10 AM, said:
Не,че някога съм тренирал(голям мързел съм),но се чувствам неверовятно като чуя някоя MANOWARска песен.Може би се сещам как изглеждат музикантите.
Overhate, on Jul 27 2007, 10:58 AM, said:
Имаше един период, в който тренирах с уокмен с Рамщайн и Пантера - спомням си, че качих повторенията на френско от 8 на 12
Posted 27 юли 2007 - 11:25
Ми пускам си дисковете които нося... Няма проблеми. Важното е да е жица (Sodom, Kreator, Slayer, Deathstars, Hocico, Funker Vogt...)
П.С.... не че без музика нестава, ама с нея е по-гот
П.С.... не че без музика нестава, ама с нея е по-гот
Posted 28 юли 2007 - 13:06
Methodius, on Jul 26 2007, 10:24 PM, said:
При мен първото място заема албумът Ram It Down на Judas Priest - под въздействието му постиженията ми се покачват безпрецедентно с 20% (спрямо обичайните). А при вас?
... Through dreams I influence mankind...
Posted 28 юли 2007 - 17:53
Тишината не е добре. Случвало ми се е да тренирам без музика и с още само 2-3 човека в голяма зала. Някак си е подтискащо. Оглеждаш се, чудиш се защо е толкова тихо, нетипично е. Радиото също не е добра идея. Водещите адски ме изнервят. От известно време всички се правят на тия тъпанари от Тройка на разсъмване и плещят глупости, ама такива дето даже не са и смешни, а направо ти иде да убиеш някой слушайки ги. Хубаво е да е бърза музика - хеви, спийд, със запомнящи се рифове и припеви. Това надъхва най-много
Posted 28 юли 2007 - 19:00
Svil, on Jul 28 2007, 06:53 PM, said:
Тишината не е добре. Случвало ми се е да тренирам без музика и с още само 2-3 човека в голяма зала. Някак си е подтискащо. Оглеждаш се, чудиш се защо е толкова тихо, нетипично е. Радиото също не е добра идея. Водещите адски ме изнервят. От известно време всички се правят на тия тъпанари от Тройка на разсъмване и плещят глупости, ама такива дето даже не са и смешни, а направо ти иде да убиеш някой слушайки ги. Хубаво е да е бърза музика - хеви, спийд, със запомнящи се рифове и припеви. Това надъхва най-много
Подкрепям,темпоралната музика възбужда по-експресивна емоционалност,а тя е ключът към добрите постижения,както и издържливостта,но тя се придобива в последствие ....Аз не съм фитнес -маниак и предимно се "стягам" в къщи или ходя да бягам сутрин по кея..Но ми се наложи да прекъсна,защото от един спринт по неравен терен, се контузих сериозно...надявам се,скоро да подновя тренировките като в слушалките ми звучат Scariot
...But grey is still black...
#15 Guest_RocknRollNigger_*
Posted 29 юли 2007 - 00:02
Pantera. По-надъхваща група за интервално бягане или крос просто няма. Re! Spect! Walk!
Posted 11 август 2007 - 19:19
мисля че за спринтове са най-подходящти Marduk
Posted 17 август 2007 - 12:28
RocknRollNigger, on Jul 29 2007, 01:02, said:
Pantera. По-надъхваща група за интервално бягане или крос просто няма. Re! Spect! Walk!
взе ми думите
Edited by CORPUS VILI, 17 август 2007 - 12:29 .
Bikkja bit, og ormen sting,
og stuten stend og stangar -
de slepp ingjen ivi Gjallarbrui
som feller domane vrange.
For manen skin'e,
og vegjine falle so vie.
og stuten stend og stangar -
de slepp ingjen ivi Gjallarbrui
som feller domane vrange.
For manen skin'e,
og vegjine falle so vie.
Posted 27 август 2007 - 20:57
В залата, където ходя почти непрекъснато бичи ЗиРок и е готино. Но по принцип лично аз предпочитам да блъскам без музика. Разсейва ме.
Posted 28 август 2007 - 16:46
Министри, Невърмор, Уориър Соул и Самаел ползвам аз при тренировки.
направил съм си и специални "фитнес-бестове" на Ван Хален, Цепелин, Лийдъл и Екстрийм, по-"помпещите" им песнички.
направил съм си и специални "фитнес-бестове" на Ван Хален, Цепелин, Лийдъл и Екстрийм, по-"помпещите" им песнички.
darkness, darkness be my pillow...
Posted 12 септември 2007 - 16:47
Аз лично предпочитам да въртя велото на бляк или дет банди. Имам усещането, че участвам в "Дългата разходка"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users