0
Любими Жанрове
Started by Tejuk Metalist, окт 17 2007 18:18
22 replies to this topic
Posted 17 октомври 2007 - 18:18
Разделът за игрите взе нещо да замира! А аз видях темата за предпочитаните стилове и реших да направя тази тук. Ще уточня някои от стиловете по-подробно за тези,които не са супер запалени геймъри. (Не че аз съм )
RPG-Role Playing Game;
RTS-Real Time Strategy;
Hack 'n' Slash-RPG,в което 95% от играта са цъкане с мишката,при което масово биват избивани чудовища! И няма нищо общо със Slash от Guns'n'Roses!
Ако има нещо друго,което не разбирате-питайте!
RPG-Role Playing Game;
RTS-Real Time Strategy;
Hack 'n' Slash-RPG,в което 95% от играта са цъкане с мишката,при което масово биват избивани чудовища! И няма нищо общо със Slash от Guns'n'Roses!
Ако има нещо друго,което не разбирате-питайте!
Posted 17 октомври 2007 - 18:20
Айде и аз я оплесках! Анкетата я нема! Някой,ако може-plz help!
Posted 17 октомври 2007 - 22:18
ми...с времето харесвам различни жанрове, но ще посоча тези които обичам най-много.
RPG, RTS, FPS, TPS, Quest.
Мразя - Sport Sim, lfie Sim etc.
RPG, RTS, FPS, TPS, Quest.
Мразя - Sport Sim, lfie Sim etc.
Posted 17 октомври 2007 - 23:20
Май по-добре е всеки да отговаря, отколкото да има анкета, защото гледам си пропуснал почти всички основни стилове
Аз съм върл привърженик на RPG игрите (без японските тип Final Fantasy), също едно време доста си падах по куестове и FPS-та. Чат-пат житкам и някой Survival game като Silent Hill и подобни. Мразя да играя стратегически игри и всякакви симулатори.
Някои стилове игри зависят от платформата. Например, никога не бих играл игра с коли на PC, но виж на конзола е съвсем друго...
Аз съм върл привърженик на RPG игрите (без японските тип Final Fantasy), също едно време доста си падах по куестове и FPS-та. Чат-пат житкам и някой Survival game като Silent Hill и подобни. Мразя да играя стратегически игри и всякакви симулатори.
Някои стилове игри зависят от платформата. Например, никога не бих играл игра с коли на PC, но виж на конзола е съвсем друго...
Posted 18 октомври 2007 - 06:52
Loshia, on Oct 18 2007, 00:20, said:
Май по-добре е всеки да отговаря, отколкото да има анкета, защото гледам си пропуснал почти всички основни стилове
RPG;RTS;Action;Shooter;Adventure;Quest;Flight Simulator;Sport Simulator;Race Simulator;Puzzle;Card Game;Tactical(RTS,FPS & т.н.);Hack 'n' Slash;Комбинация от жанрове
Survival съм изпуснал и Sims Type Simulator.
Posted 18 октомври 2007 - 10:01
Убийства да има
\m/
Posted 19 октомври 2007 - 12:29
Твърдо си падам по FPS, в краен случай TPS тип Heretic 2. Обаче компютърът ми като започне да изостава с ъпгрейдите и се налага от време на време да преминавам към по-непретенциозните откъм изисквания стратегии в реално време.
... Through dreams I influence mankind...
Posted 05 ноември 2007 - 22:27
Теоретично всичко може да ми хареса (в зависимост от настроението), което не е CS, естествено. Но като цяло обожавам RPG-та, не ме плашат колкото останалите игри :>
На 14-15 за пръв път щях да превъртя Мортал Комбат и се разтреперах, когато стигнах до Горо.. И хлопнах матрицата на лаптопа. И до там беше. Трябваше ми доста валериан след изживяния шок
На 14-15 за пръв път щях да превъртя Мортал Комбат и се разтреперах, когато стигнах до Горо.. И хлопнах матрицата на лаптопа. И до там беше. Трябваше ми доста валериан след изживяния шок
Posted 06 ноември 2007 - 17:44
KoTe, on Nov 5 2007, 22:27, said:
Теоретично всичко може да ми хареса (в зависимост от настроението), което не е CS, естествено. Но като цяло обожавам RPG-та, не ме плашат колкото останалите игри :>
... Through dreams I influence mankind...
Posted 08 ноември 2007 - 17:39
RPG, ама от интелигентните (Baldur's Gate, Planescape Torment), а не 2 часа нон-стоп цъкане с мишка, после бос и така до безкрай...
Привърженик съм и на Action/Adventure, но видео картата ми е убер слаба (посмейте ми се - 16 МБ...) и новите работи няма как да ги подкарам...
Привърженик съм и на Action/Adventure, но видео картата ми е убер слаба (посмейте ми се - 16 МБ...) и новите работи няма как да ги подкарам...
Posted 10 ноември 2007 - 10:27
Аз съм на RTS предимно - Star Craft - Brood War, Age of Mythology, Age of Empires. Ама последната една година не ми остава много време за игра. Като ъпдейтна ПЦ-то скоро може да го пробвам на нещо новичко
Posted 11 ноември 2007 - 03:09
Aggressive Perfector, on Nov 8 2007, 17:39, said:
но видео картата ми е убер слаба (посмейте ми се - 16 МБ...) и новите работи няма как да ги подкарам...
Posted 11 ноември 2007 - 03:27
Ъ... само аз ли тук играя някви тотално ънтрю игри като Football Manager?
Posted 11 ноември 2007 - 09:53
Nosferatu, on Nov 11 2007, 03:09, said:
аре стига бе! о_O аз такава видеокарта имам на пишещата машина...или на калкулатора, трябва да проверя :> не бе...бъзик, ама наистина ти е древна...поне една Рива тнт 2 не можеш ли да си намериш? или гефорсе2...някъде имах тук, ако я намеря ти я подарявам, ще ти тръгнат още доста игрици от едно време.
Posted 11 ноември 2007 - 13:29
FPS,RPG,Action,Fighing,Strategy,Adventure,MMORPG....
Don't try to tell us
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!
Posted 12 ноември 2007 - 16:51
Jimmy Pop, on Nov 11 2007, 03:27, said:
Posted 12 ноември 2007 - 17:21
Javor, on Nov 12 2007, 17:51, said:
На архаичните Championship Manager-и (93/94 и така нареченият 2) съм убил сума ти време и очни нерви Ама от едно време нататък не ми се занимаваше вече да играя на такива времеотнемащи игри. То не е лесно да изиграеш 10-15 сезона, за да изкачиш някой миризлив отбор от 3та дивизия в Англия до шампионската титла. Почти същия мазохизъм е като да караш на Grand Prix 2 цяло състезание от 70 обиколки Ееехххх ученически години...
Мен пък точно това ме кефи на тая игра. Едно, че унася и в дни (по-скоро нощи), в които нямам никакво по-сносно занимание, си е идеалният начин за приятно уплътняване на времето и то без стреса и юроша на екшън игрите и освен това фактически мога да си я играя и без да съм пред компютъра , примерно по време на скучно бачкане много обичам като се присетя да си редя евентуални печеливши тактики и стратегии наум и да си се гордея с великите ми победи и европробиви, планувайки нови такива И то с отбора на моя град. Голям кеф!
Абе, игра в перспектива. Демек... чист прогресив.
Много по-интересно ми е от 70 обиколко натискане на газта или яростно трепане наляво-надясно на чудновати създания. Пънкарски истории.
Posted 05 април 2008 - 10:44
Доста различни жанрове джиткам - RPG-та, RTS, всякакви shooter-и, походови стратегии, че дори и adventure.
Важното е да носят кеф на душата!
Важното е да носят кеф на душата!
Tribute to Ronnie James Dio - http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg/ http://www.myspace.com/preordainedgame
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
http://www.wartime.bg/ http://www.myspace.com/preordainedgame
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
Posted 17 май 2008 - 00:33
Jimmy Pop, on Nov 11 2007, 04:27, said:
И аз съм фен на този тип игри, но вече почти не играя локални мениджъри.Джиткам предмно www.cupbg.com и onlinefootballmanager.co.uk.А общо некъде към 11 мениджъра играя, но и www.popmundo.com е доста добра игра а и метъл групта ми върви добре
Аndrea Fortunato: I never thought walking around could be so great.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users