Ozzy, on Oct 7 2011, 14:31, said:
Ама 90% от българите живеят в подобен квартал.
Сериозно ли мислиш така?
Но ОК, нека приемем, че са 90 %. Останалите 10 %, какво? Кучета ги яли? Или е по-точно да се каже цигани ги яли? Колкото и да си затваряме очите, реалността в държавата ни е такава, че твърде много хора наистина живеят в някакъв кошмар. Това разбира се далеч не е единствената причина за въпросния кошмар, но е основна за много голям брой хора...
Jurisprudent, on Oct 7 2011, 14:42, said:
Вярно. Ама ако си ял повечко и имаш тлъстинки, поне теоретично би трябвало повече сапун да излезе от теб...така де, повече мас имаш..От тази гледна точка, да бяха угоявали хората в концлагерите, а не да ги съсухрят от глад...слаб човек - малко материал.
Аз понеже съм много слаб, ама наистина много, си мисля... Твърде малко материал има явно в мен, може и да избегна сапунерката
Ако говорим сериозно, само идиот може да вика "циганите на сапун". Практиката (или поне това на което се приписва да е било практика) показва, че този метод на производство на сапун е изключително нерентабилен, или казано по друг начин - изключително скъп. Много, много скъп - дори да не отчитаме цената на производствените фактори, а да го разглеждаме чисто технологично.
Тъй като явно логическите задачки са интересни не само за мен, ще ми се и аз да задам една. Предполагам отдавна очаквате някой да я зададе и съм сигурен, че си имате готови отговори. Та задачката е следната: имате въшки. Какво ще направите?
Edited by satanicart, 07 октомври 2011 - 15:13 .