„Лични” въпроси:
1. Име - Мартин
2. Прякор или как ти викат „на галено” - Стандартните обръщения - например Марто.
3. Рождена дата и година, зодия - 14.08.1987г., Лъв.
4. Град - София
5. Училище - завърших 133 СОУ (руското), сега съм в СУ.
6. Брат или сестра - Не.
7. Спортуваш ли - Футбол, Карам колело, Ако карането по софийските улици и пътищата в страната се брои за рали, значи и моторни спортове
8. Как прекарваш свободното си време - Спортувам, Срещам се с приятели и т.н.
9. Никът ти в момента и защо го избра - "Sailing Ships", защото ми е една от най-любимите песни, а Whitesnake ми е най-любимата група.
10. Пушиш ли и ако да, защо - Не пуша.
11. Мото или мисъл, която харесваш - Вярвай в себе си, бъди силен и се бори докрай.
12. Обичаш - Най-близките ми хора.
13. Мразиш - Лицемерието, Използвачеството, Подлостта
14. Страхуваш се от... - Смъртта
15. Прекарваш ваканциите… - На планина/море с приятели
16. Човек, с който искаш да се запознаеш - Michael Schumacher, David Coverdale
17. Имаш ли талисман - Да. (даже няколко)
18. Опиши себе си, както намериш за добре - Човек, който знае какво иска от живота, който преследва целите, мечтите, амбициите, който иска винаги да се докаже и да успее. На майтап казвам за себе си, че съм Чандлър Бинг от "Приятели". Като образ приличам на него най-вече.
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм - Robert de Niro и Alain Delon/Jennifer Connelly/всички филми с de Niro, "Октопод", "Изкуплението Шоушенк".
2. Певец/певица/група/песен - Garou/певица май нямам любима/Whitesnake, Scorpions, Kamelot, Nightwish (старите) и още много други банди/Напоследък песента, която нон стоп слушам е "Season's End" - Kamelot.
3. Книга/автор - "Кръстникът" - Пузо, обичам биографии също така.
4. Компютърна игра - всички спортни - най-вече с коли
5. TV предаване - Винаги, когато дават футбол, автомобилен спорт или всякакъв спорт
6. Цвят - Тъмно синьо, Бежово.
7. Животно - Лъв.
8. Учебен предмет - Литература, Чужди езици - френски, руски, английски, География, История.
9. Място - Най-любимото ми място е София и Троянския балкан.
10. Занимание - Студент / работя и в информационна агенция.
11. Част от денонощието - Най-добре се чувства през нощта. Бих казал, че съм нощна птица
12. Планета (по възможност да е от Слънчевата система) - Земя.