0
Общи въпроси
Started by Нещото което вие в нощта, юли 24 2007 23:29
83 replies to this topic
#42 Guest_Regen_*
Posted 11 юли 2008 - 09:31
Във форума на Ол.бг-то имаше нещо, което страшно ме улесняваше в прочита на теми, които не следя от началото - възможността за плосък изглед без разделянето на страници, т.е. да се видят всички мнения накуп.
Възможно ли е да се имплементира такава функционалност и тук?
Разбира се, Сатир ще каже, че това би откачило сървъра и базата за една тема от 50 страници, за това би могло да се ограничи за по-малки теми, за части от теми и т.н..
Би било супер, ако е възможно.
Ü
Възможно ли е да се имплементира такава функционалност и тук?
Разбира се, Сатир ще каже, че това би откачило сървъра и базата за една тема от 50 страници, за това би могло да се ограничи за по-малки теми, за части от теми и т.н..
Би било супер, ако е възможно.
Ü
#44 Guest_Regen_*
Posted 11 юли 2008 - 09:49
Би ли разяснил - опитах, но не ми показа цялата тема на една страница?
Posted 11 юли 2008 - 09:56
Я, винаги съм си мислел, че има и такъв изглед, а то нямало. Аз просто никога не го ползвам и като видях, че има три варианта, реших че този е един от тях
Еми, значи няма. И това е последното нещо, което ще тръгна да ровичкам, за да направя
Еми, значи няма. И това е последното нещо, което ще тръгна да ровичкам, за да направя
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 22 юли 2008 - 15:13
Когато получа известие на мейла си, че имам лично съобщение, все още в края на мейла пише "Поздрави Про-Рок"
Aз конструирам всеобщото като избирам себе си!
Posted 22 юли 2008 - 15:17
[quote name='Kristin' post='32628' date='Jul 22 2008, 16:13 ']
Когато получа известие на мейла си, че имам лично съобщение, все още в края на мейла пише "Поздрави Про-Рок"
[/quote]
Това значи да поздравиш "Про-Рок"
Шегувам се Знам, но още не мога да намеря откъде да го оправя
[/quote]
Posted 28 август 2008 - 12:45
RSS feed-ът всички форуми ли включва? Щото ми се струва, че дава информация само за някои от тях. Примерно темата за Европейските клубни турнири я няма.
Posted 27 септември 2008 - 13:33
[quote name='Satyr' post='32630' date='Jul 22 2008, 16:17 ']
[quote]Когато получа известие на мейла си, че имам лично съобщение, все още в края на мейла пише "Поздрави Про-Рок"[/quote]
[/quote]
Намерих го, оправено е!
За да го отпразнуваме, да изнесат концерт са дошли Crematory, да вървим да се веселим
[quote]Когато получа известие на мейла си, че имам лично съобщение, все още в края на мейла пише "Поздрави Про-Рок"[/quote]
[/quote]
Намерих го, оправено е!
За да го отпразнуваме, да изнесат концерт са дошли Crematory, да вървим да се веселим
#51 Guest_fantucho__*
Posted 01 октомври 2008 - 18:53
Извинявайте, че ви занимавам, но съм си забравил паролата и в момента не мога да влезна в акаунта си. Има ли възможност да ми я пратите на е-mail-a? Ако не, може ли да ми кажете откъде да си я сменя. Мейлът ми е: teodor_g_92@abv.bg
Мерси предварително.
Мерси предварително.
#52 Guest_Гост_*
Posted 01 октомври 2008 - 20:57
Знаич грешката е моя, май проблемът не е в паролата, а в потребителското име.
Сега видях, че има "Потребителско име" и "Име, което ще се показва". Явно съм написал на "Потребителско име" нещо различно, от това, което се показва. Супер тъпо е и не знам защо съм го направил , но дали евентуално може да се разбере какво съм драснал там...?
Сега видях, че има "Потребителско име" и "Име, което ще се показва". Явно съм написал на "Потребителско име" нещо различно, от това, което се показва. Супер тъпо е и не знам защо съм го направил , но дали евентуално може да се разбере какво съм драснал там...?
#54 Guest_fantucho__*
Posted 02 октомври 2008 - 17:37
Там е работата, че когато напиша името, което е в майла, пратен ми от вас, и въведа кода, който се появява, когато сменя паролата, ми изписва, че не съществува потребител с такова име...
Posted 12 декември 2008 - 18:00
Не знам дали това е темата, но трябваше да питам някъде...
Само на мен ли ми се струва неудобен сегашния форум ?
Това с цел да зареждат по-бързо страниците ли е направено или...?
Само на мен ли ми се струва неудобен сегашния форум ?
Това с цел да зареждат по-бързо страниците ли е направено или...?
I will win but never fight
That's the Art of War
That's the Art of War
Posted 04 януари 2009 - 16:19
Кога ще вкарате най-накрая дроконови мерки срещу шибаните спамаджии?
От тук нататък регистрациите според мен трабвя да стават само чрез лично удобрение от модераторите
От тук нататък регистрациите според мен трабвя да стават само чрез лично удобрение от модераторите
Edited by Blackiel, 04 януари 2009 - 16:22 .
\m/
Posted 05 януари 2009 - 12:10
Спомням си преди време за малко се регистрирах в някакъв форум за да видя някаква дреболия и то беше баси лабиринта. Първо трябваше да се вкара някакъв анти-спам код от сорта на тези в myspace, после трябваше да се отговори на някакъв въпрос (естествено елементарен) после до няколко дена трябва да те удобрят и после ти изпращат мейл, с който си активираш регистрацията
\m/
Posted 07 януари 2009 - 22:51
Направихме ГОЛЯМАТА ЧИСТКА
Всички потребители, към 650 без нито един написан постинг, бяха заличени.
Около 500 от тях бяха спамърски регистрации.
За другите - сори, но тук не е необходима регистрация, за да четеш, така че - нищо не са загубили реално.
И от тук нататък новите регистрации ще се одобряват ръчно
Всички потребители, към 650 без нито един написан постинг, бяха заличени.
Около 500 от тях бяха спамърски регистрации.
За другите - сори, но тук не е необходима регистрация, за да четеш, така че - нищо не са загубили реално.
И от тук нататък новите регистрации ще се одобряват ръчно
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users