Понеже ми е омръзнало да обяснявам на хора, които явно не могат да разберат, че коментарите в новините на Katehizis.com не са форум, отделни възникнали там разговори, спорове и т. н. ще пренасям тук. Да започнем с това:
Ето я новината
http://www.katehizis...ct.php?nid=9110
След завършването на турнето "Winterfest 2009" с DEICIDE, VADER, ZONARIA и DEVIAN, швейцарците SAMAEL ще предприемат обиколка на Балканския полуостров през февруари 2009 г. Тя ще включва концерти в държави като: Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Гърция, Сърбия, Хърватска, Словения и Австрия. Има вероятност групата да продължи турнето и към Испания и Португалия. Тази широка трактовка на понятието "Балкански полуостров" може да не ни притеснява, след като не е пропусната нашата родина, която дава и името му. На този етап потвърждение от българска страна за концерт на SAMAEL догодина липсва.
И Trin, която има регистрация тук, написа:
Би било хубаво, ама вие и партенка за Fish пуснахте...
Аз отговорих:
Ако наричаш дата за България на официалния сайт на някой изпълнител "партенка", вземи научи и какво е чорап :-)
Пояснявам, че имах предвид концерта на Фиш, което Тринката явно не розумя.
После:
Тя:
Мдааа, то и на Fish имаше дата на сайта... Даже май и зала имаше обявена. Пък каква стана тя накрая?! - 12 октомври беше вчера, концерт не забелязах да е имало.
Съвет от професионалист към wannabe: проверявайте си информацията хубаво, преди да я пускате! В желанието си да сте интересни и първи, не само че ставате смешни, а и накрая ще стане като в приказката за лъжливото овчарче.
Защо ви е да давата на хората напразни надежди? Хайде, има слухове за дата за AC/DC - как така още не сте я пуснали?!
Муха-ха-ха
Вземат някое студентче или току-що завършило на работа в някое вестниче или не знам какво си и то почва да се мисли за професионалист
Моят отговор:
Далечко си минала покрай професионалистите. Или не си носиш очилата (не знаеш как се търси в Интернет). Пуснахме също и новина, че концерт няма да има на 2 октомври. Е?
Когато Фиш си напише на сайта, че ще идва в България - това е факт и 100-процентова новина.
Че има слух за AC/DC в България също писахме. Кой да гледа...
И от там да продължим тук...