Безобразие! След като напиша мнение, не се изписва цялото ми име, а се вижда само "Нещото, което вие...". Това е просто скандално!!!
Което пък ме върна много години назад във времето, когато в предшественикът на този форум ме посрещнаха с тема "Нещото, което вие в нощта да си смени ника!"
0
Обновяване на форумитеянуари 2010 г.
Started by Satyr, яну 31 2010 13:51
27 replies to this topic
Posted 09 февруари 2010 - 21:43
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 10 февруари 2010 - 22:09
[quote name='Satyr' post='59630' date='Feb 10 2010, 07:54 ']Тц-тц-тц! Беше "Нещото, което вие ПРЕЗ нощта да си смени ника!"
А относно обновения форум - бъди доволен, че сега не се вижда само "Нещото, което ви...", дето може да бъде неразбрано като "Нещото, което ви [такова в нощта]" [/quote]
Хаха Направо не е истина какви подробности помниш за неща отпреди 6-7 години.
Лошото е, че момента това "Нещото, което вие...", пък може да се изтълкува като "Нещото, което вие [таковате в нощта]", но по-добре да не мислим за подобни неща.
А относно обновения форум - бъди доволен, че сега не се вижда само "Нещото, което ви...", дето може да бъде неразбрано като "Нещото, което ви [такова в нощта]" [/quote]
Хаха Направо не е истина какви подробности помниш за неща отпреди 6-7 години.
Лошото е, че момента това "Нещото, което вие...", пък може да се изтълкува като "Нещото, което вие [таковате в нощта]", но по-добре да не мислим за подобни неща.
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 11 февруари 2010 - 09:14
[quote name='Нещото което вие в нощта' post='59721' date='Feb 10 2010, 22:09 ']Лошото е, че момента това "Нещото, което вие...", пък може да се изтълкува като "Нещото, което вие [таковате в нощта]", но по-добре да не мислим за подобни неща. [/quote]
Би било доста обезпокоително, ако започнеш да мислиш за такива неща. Ще се замисля, дали да сядам на една маса с тебе
Би било доста обезпокоително, ако започнеш да мислиш за такива неща. Ще се замисля, дали да сядам на една маса с тебе
Posted 11 февруари 2010 - 19:08
вече можем ли да постваме картинки по-широки от 500 пиксела? живо ме вълнува
Posted 11 февруари 2010 - 19:36
500 е добре според мене, за какво са ви по-големи? Не сме форум за фотография или изобразително изкуство.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users