0
Общи въпроси
Started by Нещото което вие в нощта, юли 24 2007 23:29
83 replies to this topic
Posted 24 юли 2007 - 23:29
Не намерих подходяща тема в която да задам няколко въпроса относно форума и затова реших да открия нова.
1. Има ли възможност да се търсят всички мнения на конкретен потребител, защото аз не откривам такава? Иначе самата търсачка по ключови думи е много добра.
2. 50 лични съобщения не са ли твърде малко?
1. Има ли възможност да се търсят всички мнения на конкретен потребител, защото аз не откривам такава? Иначе самата търсачка по ключови думи е много добра.
2. 50 лични съобщения не са ли твърде малко?
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 24 юли 2007 - 23:44
по 1:
отваряш профила на потребителя, гледаш горе вдясно (над името на въпросния пич), където има едно боксче, в което пише "опции", кликаш на него и грозната истина лъсва.
отваряш профила на потребителя, гледаш горе вдясно (над името на въпросния пич), където има едно боксче, в което пише "опции", кликаш на него и грозната истина лъсва.
Posted 24 юли 2007 - 23:48
Мерси. Не са такива сложни форуми за стар човек като мен.
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 26 юли 2007 - 09:19
И аз да попитам - има ли възможност да си сменяме никовете?
Ако ми омръзне по някое време да съм Хард Рок фен, да се нарека по друг начин (без промяна на регистрацията, а само смяна на името, каквато опция имаше в ол-а).
Ако ми омръзне по някое време да съм Хард Рок фен, да се нарека по друг начин (без промяна на регистрацията, а само смяна на името, каквато опция имаше в ол-а).
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 26 юли 2007 - 09:51
[quote name='Satyr' post='804' date='Jul 26 2007, 10:38 AM']
Но да го направим така -
В този форум ще има специална тема с молби за смяна на никове. Аз ще ги удовлетворявам, а по този начин ще може да се знае кой нов на кой стар съответства.
И няма да се толерира твърде честа смяна
[/quote]
Тенкс. Принципно ми беше питането, не съм се засилила да си го сменям (по-скоро питането ми дойде в резултат на сбърканата регистрация , с която стартирах тук), но пък може някога да ми хрумне и това.
Добра идея е това смяната да бъде под контрол и да се знае кой кой е.
Пък и кат си сменяме често прякорите, не може да пишем в женския клуб , опа, тук май няма такъв
Но да го направим така -
В този форум ще има специална тема с молби за смяна на никове. Аз ще ги удовлетворявам, а по този начин ще може да се знае кой нов на кой стар съответства.
И няма да се толерира твърде честа смяна
[/quote]
Тенкс. Принципно ми беше питането, не съм се засилила да си го сменям (по-скоро питането ми дойде в резултат на сбърканата регистрация , с която стартирах тук), но пък може някога да ми хрумне и това.
Добра идея е това смяната да бъде под контрол и да се знае кой кой е.
Пък и кат си сменяме често прякорите, не може да пишем в женския клуб , опа, тук май няма такъв
Edited by Hard rock fan, 26 юли 2007 - 10:49 .
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 28 юли 2007 - 08:18
Хехе, искам да изкажа поздравления по повод подобряването скоростта на зареждане на страниците на форума. Днес ми прави впечатление, че далеч по-бързо се зарежда форумът.
В предните дни ми се струваше, че доста се изчаква и мислех да поставя такъв въпрос, обаче днес, когато преглеждах темите, установих, че нещата са се подобрили.
В предните дни ми се струваше, че доста се изчаква и мислех да поставя такъв въпрос, обаче днес, когато преглеждах темите, установих, че нещата са се подобрили.
Posted 28 юли 2007 - 10:08
Когато не се е зареждал бързо, вероятно е имало локален проблем при теб или доставчика ти. От тук нататък, с увеличаването на мненията и броя потребители, форумът може единствено да се забавя, но не и да се ускорява
Е, освен, ако от хоста не направят някакъв генерален ъпгрейд, но това става сравнително рядко.
Е, освен, ако от хоста не направят някакъв генерален ъпгрейд, но това става сравнително рядко.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 28 юли 2007 - 10:24
[quote name='Satyr' post='1528' date='Jul 28 2007, 11:08 AM']
Когато не се е зареждал бързо, вероятно е имало локален проблем при теб или доставчика ти. От тук нататък, с увеличаването на мненията и броя потребители, форумът може единствено да се забавя, но не и да се ускорява
[/quote]
Не мисля, че беше локален проблем, понеже се явяваше и в бачкането ми и в къщи, а и други сайтове междувременно ми се зареждаха бързо.
Вярно, понекога и нетът ми в къщи е бавен.
[/quote]
Не мисля, че беше локален проблем, понеже се явяваше и в бачкането ми и в къщи, а и други сайтове междувременно ми се зареждаха бързо.
Вярно, понекога и нетът ми в къщи е бавен.
Posted 29 юли 2007 - 11:43
И аз имам въпрос или по-скоро проблем. Винаги като влизам в темата Какво звучи в момента, натискам червеното квадратче за да отида на последното непрочетено мнение, но винаги ме отнася на трета страница. На какво може да се дължи това?
Posted 30 юли 2007 - 08:20
[quote name='Satyr' post='1871' date='Jul 30 2007, 09:15 AM']
Единствено и само в тази тема ли?
Изтрий си кукитата. Ако това не помогне, изчакай няколко дена да стигне 42-а страница, ще я затворим, пък после - нова тема - нов късмет
[/quote]
Оказа се, че и в други теми се получава. Но не въс всички. И не всеки път. Шантава работа
Единствено и само в тази тема ли?
Изтрий си кукитата. Ако това не помогне, изчакай няколко дена да стигне 42-а страница, ще я затворим, пък после - нова тема - нов късмет
[/quote]
Оказа се, че и в други теми се получава. Но не въс всички. И не всеки път. Шантава работа
Posted 01 август 2007 - 12:34
[quote name='Satyr' post='1874' date='Jul 30 2007, 09:21 AM']
Изтрий си кукитата / Разлогни се и се логни няколко пъти.
[/quote]
Да, мисля, че има някакъв проблем с кукутата, щото от сутринта ми твърди, че последното ми влизане било вчера в 10:50 сутринта, което е практически невъзможно, щото през това време бях на автогарата в Плевен, чакайки си автобуса
А самото това грешно отчитане ми показва като нови мнения, които отдавна съм видял и пр.
Изтрих кукита, релогнах се, засега всичко изглежда наред, ще видим утре как ще се държи.
Изтрий си кукитата / Разлогни се и се логни няколко пъти.
[/quote]
Да, мисля, че има някакъв проблем с кукутата, щото от сутринта ми твърди, че последното ми влизане било вчера в 10:50 сутринта, което е практически невъзможно, щото през това време бях на автогарата в Плевен, чакайки си автобуса
А самото това грешно отчитане ми показва като нови мнения, които отдавна съм видял и пр.
Изтрих кукита, релогнах се, засега всичко изглежда наред, ще видим утре как ще се държи.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 02 август 2007 - 09:55
въпрос ще има ли раздел [i]купува/продава/подарява и тн.[/i]
не друго един приятел иска да си продаде буутлезите на Рънинг
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Posted 02 август 2007 - 09:58
[quote name='Abadon' post='2689' date='Aug 2 2007, 10:55 AM']
[/quote]
Точно за тази цел е форум [url="http://forums.pro-rock.info/index.php?showforum=47"]"Малки обяви"[/url].
[/quote]
Точно за тази цел е форум [url="http://forums.pro-rock.info/index.php?showforum=47"]"Малки обяви"[/url].
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 02 август 2007 - 10:14
[quote name='Satyr' post='2692' date='Aug 2 2007, 10:58 AM']
[/quote]
сори не съм догледал
[/quote]
сори не съм догледал
Знаете ли че ...
Posted 05 август 2007 - 12:51
Нещо става, не ми работи иконката за цитат, нито мога да добавям емотиконки. За да цитирам трябва всеки път да изписвам [quote], а от емотите мога да използвам само и , защото само тях си спомням.
Само при мен ли е така и какво да правя?!
Само при мен ли е така и какво да правя?!
Edited by Файона, 05 август 2007 - 12:52 .
Omnia mea mecum porto
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users