1
Статии/ревюта в Metal Katehizis -мнения, препоръкиИли с какво и как апостолите на новия за
Started by Guest_Regen_*, дек 06 2007 18:52
128 replies to this topic
Posted 04 ноември 2008 - 09:31
Satyr, on Nov 3 2008, 23:59, said:
Ивайло, I salute you
Малко е да се каже, че съм във възторг от ревюто!
Здрав да си и да напишеш концертен репортаж за ДИСИ от стадион "Васил Левски"!
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 04 ноември 2008 - 11:54
Hard rock fan, on Nov 4 2008, 09:31, said:
Ивайло, I salute you
три пъти - Салюти!: -)
ивайловият гений е - факт.
в това едва ли някой се съмнява.
изумява ме всеки път обаче, широко скроената сърцатост, с която подхваща материята или проблема и ги преобръща в представата ми. *(а за мен Ди Си то са си ушно/дихателен/дъвкателен проблем така, както за теб примерно онова там събитие, наречено Кралицата + ..... хаха, признах си го, бъди благосклоннна ; ) ))
браво, браво
Posted 05 ноември 2008 - 09:48
Satyr, on Nov 4 2008, 14:32, said:
Очаквайте довечера и две нови ревюта на Малдорор
Поздравления за Малдорор
Много му се радвам на ревютата - голям фен съм на перото му, за жалост все още не съм чула нито Ингви, нито Аксел Руди Пел.
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 05 ноември 2008 - 13:24
Браво мамка му! Браво! Катехизиса сте моите хора. Дотук съм се съгласявал на 95% с вашите ревюта и за напред ще продължавам да се допитвам до вас (стига да не става въпрос за Manowar и ревю писано от Satyr ).
\m/
Posted 05 ноември 2008 - 13:31
Blackiel, on Nov 5 2008, 13:24, said:
Дотук съм се съгласявал на 95% с вашите ревюта и за напред ще продължавам да се допитвам до вас (стига да не става въпрос за Manowar и ревю писано от Satyr ).
I don't know how I managed it...
Posted 05 ноември 2008 - 13:40
Blackiel, on Nov 5 2008, 13:24, said:
Браво мамка му! Браво! Катехизиса сте моите хора. Дотук съм се съгласявал на 95% с вашите ревюта и за напред ще продължавам да се допитвам до вас (стига да не става въпрос за Manowar и ревю писано от Satyr ).
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 05 ноември 2008 - 14:16
Satyr, on Nov 5 2008, 13:40, said:
Което ме подсеща да формулираме още една категория, освен талибаните - талибаноуориъри
Че то си има вече такава категория - Наноуориъри. С боен лозунг: "Other bands play, Nanowar gay". Което би могло в свободен превод на български да се перефразира като: "Другите групи свирят, а ние свирим на тях".
Edited by Jimmy Pop, 05 ноември 2008 - 14:17 .
Posted 05 ноември 2008 - 14:47
Много искам, ама няма да стане, но пък би било доста интересно и georid за напише алтернативно ревю за Judas Priest - Nostradamus.
Posted 09 ноември 2008 - 21:07
Току що дочетох репортажа от концерта на Queen в Белград и в момента (абсолютно очаквано) съм пуснал групата на плейра. Страхотно написан репортаж от Ozzy! "Салют!", както казва един съученик. Страшно се трогнах и нескрито в момента завиждам на един друг съученик, който беше до самата сцена.
Едва ли еуфорията ми след трибют концерта за Queen, който беше лятото в Пловдив, може да се сравни с това, което е било в Белград! Помня как след тогавашния концерт бях без глас, другите, които бяха с мен се притисниха за гласа ми (не че имам някакви вокални качества ), но след това пък със страшен кеф продължих да пея. С или без глас - нямаше значение - Куин са магия, която остава за дълго, макар и претворена от хора, далеч от висините на групата.
А и самият репортаж идва съвсем на време, тъй като днес цял ден циклех усилено на Killer Queen.
Настина страшно много се радвам за вас и ще стискам палци след няколко години, с някой друг лев в джоба, шофьорска книжка и обилно количество шанс да мога да се докосна и малко до това, което сте усетили вие.
Едва ли еуфорията ми след трибют концерта за Queen, който беше лятото в Пловдив, може да се сравни с това, което е било в Белград! Помня как след тогавашния концерт бях без глас, другите, които бяха с мен се притисниха за гласа ми (не че имам някакви вокални качества ), но след това пък със страшен кеф продължих да пея. С или без глас - нямаше значение - Куин са магия, която остава за дълго, макар и претворена от хора, далеч от висините на групата.
А и самият репортаж идва съвсем на време, тъй като днес цял ден циклех усилено на Killer Queen.
Настина страшно много се радвам за вас и ще стискам палци след няколко години, с някой друг лев в джоба, шофьорска книжка и обилно количество шанс да мога да се докосна и малко до това, което сте усетили вие.
Posted 09 ноември 2008 - 21:30
За пореден път уникални Сатире, само да има малко повече интервюта. Тогава аз лично спирам да купувам Про-рок, ако трябва месечен данък ще ви плащам
\m/
Posted 10 ноември 2008 - 10:35
Blackiel, on Nov 9 2008, 21:30, said:
Сатире, само да има малко повече интервюта.
Blackiel, on Nov 9 2008, 21:30, said:
Тогава аз лично спирам да купувам Про-рок, ако трябва месечен данък ще ви плащам
Posted 17 ноември 2008 - 12:50
Satyr, on Nov 10 2008, 11:35, said:
Пфах, можем да те заринем с интервюта. Но засега не ни е приоритет. Не страдаме от синдрома "Чудим се с какво да си пълним страниците"
\m/
Posted 17 ноември 2008 - 14:43
Blackiel, on Nov 17 2008, 12:50, said:
Тогава едно Ингви няма да е зле по възможност, защото "пророците" освиниха всичко. Купувам списанието и с треперещи ръце отварям да видя какво си говорят и по едно време чета как Ингви ги нарежда на musically retarded.
Posted 17 ноември 2008 - 15:05
Ами нормалните неща. Започва да го хвали колко е талантлив и т.н. и после като изтърси нещо от сорта на "няма ли да предложиш нещо ново" и оня кат избесня
Иначе само заради някое интересно интервю си го копуваХ, но вече едва ли, като изключим само календара, който предстои.
Иначе екипа ви е класи над техния и ако придърпате Риков (за да пише ревютата за Manowar ) ще стане супер.
Иначе само заради някое интересно интервю си го копуваХ, но вече едва ли, като изключим само календара, който предстои.
Иначе екипа ви е класи над техния и ако придърпате Риков (за да пише ревютата за Manowar ) ще стане супер.
\m/
Posted 30 ноември 2008 - 19:33
Искам да изкажа поздравления на Мориган за ревюто на SOPOR AETERNUS, впечатли ме приятно стилът и атмосферата на ревюто!
Posted 01 декември 2008 - 01:56
Ооо
Мерси много.
Оценявам, наистина...
Мерси много.
Оценявам, наистина...
Slow down. God can hear you
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users