0
BeowulfНовия филм по темата...този път с Анджелина Джоли
Started by Nosferatu, юли 26 2007 18:08
19 replies to this topic
Posted 26 юли 2007 - 18:08
Поредния филм за Beowulf и Grendel
трейлър тук:
плакати (walls) тук и тук
Чакам го отдавна Very Happy Най-вече заради Анджелина Джоли кекеке, сериозно, нямам търпение, трейлъра радва, ефектите ми се струват на ниво, мисля, че ще е един сносен фентъзи филм...дано да е повече от това!
трейлър тук:
плакати (walls) тук и тук
Чакам го отдавна Very Happy Най-вече заради Анджелина Джоли кекеке, сериозно, нямам търпение, трейлъра радва, ефектите ми се струват на ниво, мисля, че ще е един сносен фентъзи филм...дано да е повече от това!
Posted 26 юли 2007 - 18:24
Satyr, on Jul 26 2007, 07:17 PM, said:
Абе, я разправи за този Beowulf, че няколко пъти съм мяркал някакви видеокасети, привличаха ми вниманието, но така и нищо не съм гледал
Ама тоя трейлър сичкото, барабар с Анджелина, анимация, бе
Posted 26 юли 2007 - 18:46
Онзи с Кристоф Ламбер беше такава идиотия, че просто нямам думи.
Аз съм гледал 2 филма базирани на легендата за Беоулф и Грендел - и двата не струваха.
Легендите (а в случая говорим за една от най-старите известни Англосаксонски легенди) по принцип а изключително трудни за филмиране, според мен. В литературен вид е най-подходящото им усвояване. Обикновено на кино е непълно, повърхностно или твърде претупано - просто различни изразни средства със своите хубавости и гадости.
Аз съм гледал 2 филма базирани на легендата за Беоулф и Грендел - и двата не струваха.
Легендите (а в случая говорим за една от най-старите известни Англосаксонски легенди) по принцип а изключително трудни за филмиране, според мен. В литературен вид е най-подходящото им усвояване. Обикновено на кино е непълно, повърхностно или твърде претупано - просто различни изразни средства със своите хубавости и гадости.
nemo me impune lacessit
Posted 26 юли 2007 - 19:09
Аз го четох това чудо на английски(не в оригиналния вариант на староанглийски разбира се) и определено ми хареса.Ще е интересно да се види и филмовата интерпретация.
Шоу да става!
Posted 26 юли 2007 - 22:37
Бе ше се гледа сигур.
Но пък другото почти сигурно е, че няма да ми хареса.
1. Не си го представям някак
2. IMAX-а далеч не ми е страст
ше го видим
пп: Мн странна ми изглежда Анджелката така
Но пък другото почти сигурно е, че няма да ми хареса.
1. Не си го представям някак
2. IMAX-а далеч не ми е страст
ше го видим
пп: Мн странна ми изглежда Анджелката така
Slow down. God can hear you
Posted 27 юли 2007 - 00:48
Ето как я "оправят" за моушън кепчъринга
Posted 27 юли 2007 - 11:43
Трябва да се направи свестен филм, защото легендата е интересна и определено има потенциал. Известен ми е само тоя с Кристоф Ламбер..
Posted 27 юли 2007 - 15:53
От трейлъра, който виждам ми прави впечатление, че не са си давали много зор за тоя филм май
Филмчетата на WarCraft III между мисиите са с по-добро качество и по-реалистични
Филмчетата на WarCraft III между мисиите са с по-добро качество и по-реалистични
Edited by Джуджето_GIMLY, 27 юли 2007 - 15:54 .
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 27 юли 2007 - 21:13
като гледам литературния форум има доста фенове на фантастика и фентъзи, а Нийл Гейман е добре известно име в тези среди. Да се надяваме че това ще е по-добре от Neverwhere или Mirrormask като екранизация. Роберт Земекис също няма нужда от предствяне та да се надяваме че с добър екип че стане добър филм.
#14 Guest_RocknRollNigger_*
Posted 28 юли 2007 - 16:01
По-добре си намерете Пръстена на нибелунгите.
Posted 14 септември 2007 - 15:24
Satyr, on Jul 26 2007, 19:17, said:
Абе, я разправи за този Beowulf, че няколко пъти съм мяркал някакви видеокасети, привличаха ми вниманието, но така и нищо не съм гледал
Имахме една книга със скандинавски и англо-саксонски митове и легенди, много старо издание, която забравиха да ни върнат - та в нея съм чела легендата и тя много ме впечатли, за разлика от филма.
Edited by Rhiannon, 14 септември 2007 - 15:26 .
"No word matters. But man forgets reality and remembers words." - Roger Zelazny (Lord of Light)
Posted 14 септември 2007 - 23:07
Хммм, ще трябва да му хвърля две-три очи, тъй като това ми е една от любимите легенди. Ама май ще си го нося в хартиен вариант за утеха след прожекцията
П.С. Та значи да не гледам никакъв Кристофчо ?
П.С. Та значи да не гледам никакъв Кристофчо ?
Posted 15 септември 2007 - 11:30
Rhiannon, on Sep 14 2007, 16:24, said:
Гледала съм само версията с Кристоф Ламбер и хиляда пъти съжалих, че го направих. Очакванията ми останаха безкрайно неоправдани и досега твърдя, че това е един от най-малоумните и смотано направени филми, на които съм попадала.
Имахме една книга със скандинавски и англо-саксонски митове и легенди, много старо издание, която забравиха да ни върнат - та в нея съм чела легендата и тя много ме впечатли, за разлика от филма.
Posted 15 септември 2007 - 17:13
Nosferatu, on Sep 15 2007, 12:30, said:
хехехе пробвай "Човекът-Рак от Марс" или "Закуска с Извънземно"
"No word matters. But man forgets reality and remembers words." - Roger Zelazny (Lord of Light)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users