little'circle, on Oct 30 2008, 11:10, said:
Литъл, не реагирам на участвалите в разменените ни тук реплики (фантун, ти, и пинки), с които правилно се разбрахме. или поне смятам да е така.
реагирам на тези, които не пожелаха да ми отговорят в отправения към тях пост, относно моето виждане по темата, прескочиха куп други, в които изказвам сърдечното си отношение към филма, достойнствата на режисьора, музиката, дори го препоръчвам, вмениха ми някаква комбинация с друг участник и роля, с която "възпитавам", "морализирам" и т.н., иронизираха ме със собствената ми самоирония и накъдриха някакви "натворени" неща....
на някой да не му замириса?
и това човек, на който безпрекословно съм се възхищавала и ценяла.
обидно е.
не смятам да продължавам офтопика, но бях длъжна да отговоря. само и защото мой беше призивът по-горе
ведрост по темата
а колкото до "големите" и "малките" никога не злоупотребявам с темата. поради една малка, но много съществена подробност - майка съм. и най-добрият приятел в същото време. силна и неразривна връзка, рядко е да знам. не мога да кажа дали повече живея в техния свят или те в моят.... но знам, че между двата няма граница. и никога не е имало
Edited by wiktory, 30 октомври 2008 - 11:35 .