JetAudio ми беше любим до версия 5 (т.е. до 4.7х) Сега съм на Foobar 2000 - прост, ясен, лек и безплатен.
ЕмПеТройки вече не признавам, така че това решение си е супер. За видео - KMPlayer.
0
JetAudioнай-добрия мултимедиен плеър (за мен)
Started by ArthurDent, авг 10 2007 10:37
45 replies to this topic
Posted 09 юни 2009 - 20:06
Posted 11 юни 2009 - 15:38
Аз пък не бих заменил Уинампа за нищо на света! Върви ми абсолютно леко от както го ползвам!
Твоето неразбиране не е лудостта на другия!
Posted 19 юни 2009 - 20:31
didara, on Jun 11 2009, 16:38, said:
Аз пък не бих заменил Уинампа за нищо на света! Върви ми абсолютно леко от както го ползвам!
А как е качеството на звука? Не разполагам с наистина качествена звукова система, така че ако имаш качествен транзисторен усилвател (за лампов не смея да питам) как е при теб?
Posted 21 юни 2009 - 09:10
Ice-9, on Jun 19 2009, 21:31, said:
А как е качеството на звука? Не разполагам с наистина качествена звукова система, така че ако имаш качествен транзисторен усилвател (за лампов не смея да питам) как е при теб?
Ако неговорим за качеството на файла, който използвам (стремя се да слушам, възможно най-качественото и съм пробвал всичко на моето узвочаване) си е много прилично. Използвам два усилватела единия е транзисторен другия интегрален, включени са в quadraphonic и не смея да се оплача. Винаги може да е по добре, ама за почти без пари (както се казва) звукът е СУПЕР!
Твоето неразбиране не е лудостта на другия!
Posted 12 януари 2011 - 13:23
Пробавайте foobar 2000, плейва и конвертира всички музикални разширения, бърз и лек:
http://www.foobar2000.org/
http://www.foobar2000.org/
Posted 14 август 2012 - 22:06
За да не отварям нова тема...
Има ли други потребители на Linux? Интересувам се какви програми използвате за възпроизвеждане на аудио файлове. Лично аз използвам VLC, но съм склонен да я сменя с нещо друго (което за сега се очертава да е Musique). Проблемът ми е, че не ми харесват по-популярните алтернативи (Rhythmbox, Banshee, Clementine, Muine, Exaile, Songbird, BMP, Amarok, Audacious, Promoe, QMMP...). Струват ми се претрупани с много, излишни за мен, екстри и трудно се оправям с тях. Е , някой са съвсем минималистични, но пестеливостта им прелива във функционална недостатъчност за мен. Ще се радвам ако някой сподели нещо различно.
Има ли други потребители на Linux? Интересувам се какви програми използвате за възпроизвеждане на аудио файлове. Лично аз използвам VLC, но съм склонен да я сменя с нещо друго (което за сега се очертава да е Musique). Проблемът ми е, че не ми харесват по-популярните алтернативи (Rhythmbox, Banshee, Clementine, Muine, Exaile, Songbird, BMP, Amarok, Audacious, Promoe, QMMP...). Струват ми се претрупани с много, излишни за мен, екстри и трудно се оправям с тях. Е , някой са съвсем минималистични, но пестеливостта им прелива във функционална недостатъчност за мен. Ще се радвам ако някой сподели нещо различно.
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.
Duke Ellington
Duke Ellington
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users