Edited by Blacky, 06 август 2009 - 11:47 .
2
Препоръчайте ми книга
Started by wasp, фев 07 2009 23:07
25 replies to this topic
Posted 06 август 2009 - 11:46
Ами явно е време за ъпдейт In The Mouth Of Madness няма нищо общо с книга, със Ст. Кинг, най-малко пък с Тъмната кула. Води се част от Apocalypse Trology на Джон Карпентър. Тя се състои от три страхотни филма, по моему нямащи нищо общо един с друг: The Thing, John Carpenter's Prince Of Darkness и In The Mouth Of Madness. Но, все пак, признавам, че лесно може да се сбърка с история на Ст.Кинг
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 06 август 2009 - 12:02
Blacky, on Aug 6 2009, 12:46, said:
Ами явно е време за ъпдейт In The Mouth Of Madness няма нищо общо с книга, със Ст. Кинг, най-малко пък с Тъмната кула. Води се част от Apocalypse Trology на Джон Карпентър. Тя се състои от три страхотни филма, по моему нямащи нищо общо един с друг: The Thing, John Carpenter's Prince Of Darkness и In The Mouth Of Madness. Но, все пак, признавам, че лесно може да се сбърка с история на Ст.Кинг
Бре, бре Бая срам бера в момента! Мерси за ъпдейт-а, пич! И другите два филма ще изгледам тогава! Ай, наздраве!
Posted 06 август 2009 - 22:29
^ От изброените съм гледала само The Thing, препоръчвам го горещо! А най-смешното е, че си спомням как като го гледах първия път (бях ситно хлапе), разни хора ми разправяха, че било по Стивън Кинг Дали пък Карпентър не е алтер-его на Ричард Бакман?
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 25 ноември 2011 - 17:48
Приключенията на Артър Гордън Пим.Една приятелка на майка ми ми я подари когато бях на 7,имала била корица на детска книжка ... Пост скриптум:По е всичко друго,но не и детски писател!
Аз ще ви кажа какво общо има олиото - намеси се изведнъж Бездомни, явно решил да обяви на неканения събеседник война. - Не ви ли се е, случвало, гражднино да влизате в лудница?
Posted 22 декември 2011 - 04:41
wasp, on Feb 7 2009, 23:07, said:
Искам книга,която да е съставена от кратки историики на ужасите,с интересна атмосфера.
"Аз живях социализма - 171 лични истории"
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users