0
Тренирате ли?строй се, преброй се
Started by Satyr, юли 25 2007 15:01
58 replies to this topic
Posted 25 юли 2007 - 15:41
Мани, за стажа ме е страх да се замисля - 12 лета ще станат октомври
Тренирам вторник и четвъртък от 7 сутринта преди работа , събота и неделя пак сутрин, ама в по-приличен час.
Тренирам вторник и четвъртък от 7 сутринта преди работа , събота и неделя пак сутрин, ама в по-приличен час.
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Posted 25 юли 2007 - 16:14
От скоро и аз тренирам вече Но не прекалявам-ходя през 2-3 дена.Освен това ми е безплатно,щото баща ми има фитнес зала на работата
Шоу да става!
Posted 25 юли 2007 - 20:35
В момента в жегите тренирам три пъти седмично. След работа. Сутрин нямам време, в 8 почвам бачкането. Есента се чудя дали да увелича тренировките на 4 или просто да добавя повече аеробика.
А стажа... доста. Сега като се замисля бях на 16 като почнах. Значи 17 години вече...
А стажа... доста. Сега като се замисля бях на 16 като почнах. Значи 17 години вече...
Posted 26 юли 2007 - 02:03
Ех...в момента бачкам на две места и се наложи да спра засега тренировките че не остава време и сили...ма оправданието ми е свързано донякъде с метъла де-бачкам в студио, записвам и метъл (абе и други неща записвам, ма няма да кажа че срам... )
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 26 юли 2007 - 10:16
Преди 14 години почнах да тренирам, зада не ме отвее вятъра, сега зада не се търкулна , явно не съм от най постоянните...
Posted 26 юли 2007 - 12:37
То не е до постоянство. Факторите са твърде много. Аз преди 12 години като бях студент ядях около 3-4 пъти повече от сега. И не напълнявах. А сега има дни, в които калориите ми са сигурно под 1000, тренирам, вървя по няколко километра и пак ми се лепи. Метаболизма вече е различен. Седенето на бюро си казва думата.
Но докато мога ще тренирам. Харесва ми. Това си е необходимост, не само физическа, а и емоционална.
Но докато мога ще тренирам. Харесва ми. Това си е необходимост, не само физическа, а и емоционална.
Posted 26 юли 2007 - 12:59
Аз засега тренитрам два пъти седмично(през някой от работните дни след бачкане и уикенда рано). Преди две години тамън бях започнал да правя нещо със себе си и си почупих лявата ръка на футбол. Ся от месец пак съм се занаказвал с дъмбелите....
Sullen disturbance of limited minds, cannot understand
The superior, omnipotent organization of chaos and its dynamics
The massive wave of the third millenium revolution
The superior, omnipotent organization of chaos and its dynamics
The massive wave of the third millenium revolution
Posted 26 юли 2007 - 16:57
Преди точно една година, след 10-месечна пауза, реших да навляза в изтощителен тренировъчен цикъл - на принципа на "казарменото свикване", но при скъп хранителен режим. От 3 месеца постигам резултата от намерението си. Т. е. тренирам по схема 5+1 (пет последователни тренировъчни дни, прекъсвани от един ден пълна почивка). Всяка моя тренировка трае 2 часа и половина, късно вечер. Започвам с 15 мин. крос-тренажор (мин. скорост 30) и завършвам с комплекс за коремната мускулатура и кръста и 30 мин. отново крос-тренажор. Упражненията от силовия комплекс изпълнявам в по пет серии. Та към момента не съм много силен, нито много обемен, но съм плътен, изчистен и издържлив.
Силов комплекс:
Ден 1
Две упражнения за прасци
Тренажорно разгъване на бедрата
Тренажорно сгъване на бедрата
Клекове с щанга
Напади с дъмбели или лег-преса
Ден 2
Четири основни упражнения за гърди (при гърдите не ползвам тренажори и кабели)
Две упражнения за гръб (второто: спомагателно, на скрипец)
Ден 3
Четири упражнения за гръб (първото: винаги набирания на лост, а второто: гребане с щанга, пък третото: или мъртва тяга, или изтегляне дъмбел), последното от които: на скрипец
Две упражнения за гърди (второто: или флайс, или помпи на успоредка)
Ден 4
Раменна преса с дъмбели
Повдигания с дъмбели за предните раменни глави
Повдигания с дъмбели за страничните раменни глави
Разтваряния с дъмбели за задните раменни глави
Бицепсови сгъвания прав с права щанга
Чукови бицепсови сгъвания (с дъмбели)
Ден 5
Лег-преса или клекове
Гръдни преси
Набирания на лост или гребане с щанга
Раменни преси с щанга зад врат
Бицепсови сгъвания, изпълнявани на Скотова пейка
Трицепси и предмишници не тренирам, а скоро ще трябва да включа упражнение за трапеца.
Преди всяка тренировка: 500 мг L-карнитин (капсула) + две максимално препълнени супени лъжици суроватъчен протеин, без примес на въглехидрати (т. е. не и гейнър). Както и след всяка тренировка: пак две лъжици (но без карнитин). Сутрин: овесени ядки, варени, голямо количество + прясно мляко. Обяд: пиле с ориз (голямо количество). Между храненията: кисело мляко на корем. Вечер: картофи (печени) и пилешко (или постна храна: боб, леща). Домашен пчелен мед: в големи количества сутрин и вечер. Зеленчуци: обед, вечер. Плодове: през целия ден (ябълки, банани).
Тежа 88 кг при 186 см ръст. Не се третирам хормонално.
Време е за тренировка!
Силов комплекс:
Ден 1
Две упражнения за прасци
Тренажорно разгъване на бедрата
Тренажорно сгъване на бедрата
Клекове с щанга
Напади с дъмбели или лег-преса
Ден 2
Четири основни упражнения за гърди (при гърдите не ползвам тренажори и кабели)
Две упражнения за гръб (второто: спомагателно, на скрипец)
Ден 3
Четири упражнения за гръб (първото: винаги набирания на лост, а второто: гребане с щанга, пък третото: или мъртва тяга, или изтегляне дъмбел), последното от които: на скрипец
Две упражнения за гърди (второто: или флайс, или помпи на успоредка)
Ден 4
Раменна преса с дъмбели
Повдигания с дъмбели за предните раменни глави
Повдигания с дъмбели за страничните раменни глави
Разтваряния с дъмбели за задните раменни глави
Бицепсови сгъвания прав с права щанга
Чукови бицепсови сгъвания (с дъмбели)
Ден 5
Лег-преса или клекове
Гръдни преси
Набирания на лост или гребане с щанга
Раменни преси с щанга зад врат
Бицепсови сгъвания, изпълнявани на Скотова пейка
Трицепси и предмишници не тренирам, а скоро ще трябва да включа упражнение за трапеца.
Преди всяка тренировка: 500 мг L-карнитин (капсула) + две максимално препълнени супени лъжици суроватъчен протеин, без примес на въглехидрати (т. е. не и гейнър). Както и след всяка тренировка: пак две лъжици (но без карнитин). Сутрин: овесени ядки, варени, голямо количество + прясно мляко. Обяд: пиле с ориз (голямо количество). Между храненията: кисело мляко на корем. Вечер: картофи (печени) и пилешко (или постна храна: боб, леща). Домашен пчелен мед: в големи количества сутрин и вечер. Зеленчуци: обед, вечер. Плодове: през целия ден (ябълки, банани).
Тежа 88 кг при 186 см ръст. Не се третирам хормонално.
Време е за тренировка!
Edited by Methodius, 26 юли 2007 - 16:58 .
Posted 27 юли 2007 - 11:29
Methodius, on Jul 26 2007, 05:57 PM, said:
Преди точно една година, след 10-месечна пауза, реших да навляза в изтощителен тренировъчен цикъл - на принципа на "казарменото свикване", но при скъп хранителен режим. От 3 месеца постигам ...
Сега по темата... От 3-4 години съм се зарибил и то сериозно (на ниво любител) естествено
Posted 27 юли 2007 - 12:24
В тези жеги хич не ми е до трениране. Последната година едва едва успявам да тренирам по 1 път седмично - крайно незадоволително, но все пак е нещо. Почивам на стари лаври, да живее дългия стаж
Уф, жестоко ме мързи...
Уф, жестоко ме мързи...
... Through dreams I influence mankind...
Posted 27 юли 2007 - 14:19
Към М16:
Три варианта без хормонално третиране:
- професионално масивен и непрофесионално мазен;
- професионално изчистен и непрофесионално кльощав;
- нещо средно.
Аз избрах третия.
Три варианта без хормонално третиране:
- професионално масивен и непрофесионално мазен;
- професионално изчистен и непрофесионално кльощав;
- нещо средно.
Аз избрах третия.
Edited by Methodius, 27 юли 2007 - 14:20 .
Posted 27 юли 2007 - 14:58
Аз явно съм избрал втория варианта - кльощав, ама напоследък семейния живот ми се отразява добре Никога не съм изпитвал влечение към това да се напъвам под железа. Предпочитам 1-2 пъти в седмицата да играя баскетбол, понякога футбол, когато имам възможност да опъвам по баирите с раницата на гърба.
Posted 11 август 2007 - 19:01
Пробвайте с Disbelief - Spreading the Rage
Posted 05 ноември 2007 - 22:16
Ех, за съжаление в момента нямам възможността да тренирам (нито имам нужните финанси, нито нужната компетентност), но съм се уредила, когато след половин годинка замина да живея в столицата, да имам личен безплатен фитнес-инструктор и диетолог Слава на женския чар
Posted 08 ноември 2007 - 10:57
KoTe, on Nov 5 2007, 22:16, said:
Ех, за съжаление в момента нямам възможността да тренирам (нито имам нужните финанси, нито нужната компетентност), но съм се уредила, когато след половин годинка замина да живея в столицата, да имам личен безплатен фитнес-инструктор и диетолог Слава на женския чар
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users