1
U2Турне 2009/2010/2011
Started by Ozzy, мар 02 2009 08:50
705 replies to this topic
Posted 25 март 2009 - 09:46
Виза. За сега само мейли - контактс@, тикетс@, офис@... Да видим от къде и кога ще има реакция, че това вече почва да ми идва в повечко.
What you feel is what you are.
And what you are is beautiful.
Posted 25 март 2009 - 10:24
Ако картата му е от новите Visa е необходимо по време на ордъра да посочи и контролния код наречен CVV-Card Validation Value for Visa. Това са трите последни цифри изписани на гърба на картата върху лентата!
Други възможни проблеми:
1. Някои системи за онлайн поръчки не позволяват оставянето на интервали между цифрите от картата;
2. Посочено е грешно име на картодържателя - трябва да бъде точно това, което е изписано на картата;
3. Посочен е различен Billing Address от този на картата.
Трябва да стане. Опитайте отново. Мейл скоро няма да получите, а знаеш, че утре приключва pre-sale и ще загубиш кода...
Успех!
Други възможни проблеми:
1. Някои системи за онлайн поръчки не позволяват оставянето на интервали между цифрите от картата;
2. Посочено е грешно име на картодържателя - трябва да бъде точно това, което е изписано на картата;
3. Посочен е различен Billing Address от този на картата.
Трябва да стане. Опитайте отново. Мейл скоро няма да получите, а знаеш, че утре приключва pre-sale и ще загубиш кода...
Успех!
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 25 март 2009 - 16:33
Тия хървати ще ни скъсят живота!
Точно в 16.01 часа се регнах с pre-sale кода в тамошния тикетпро. Предварително имах регистрация в тикетпро и цялата процедура по буукването на четири билета премина изключително бързо. На финала обаче системата ми изплю съобщение ERROR 502 с обяснение за неочаквана грешка и молба да опитам отново поради отказ за approve на плащането. Направо побеснях и точно в този миг от ПИБ получих СМС за извършената транзакция! Веднага след което получих и e-mail от Ouroboros Payment Gateway с потвърждение на транзакцията!
Просто не е за вярване... Все още обаче нямам e-mail от хърватския тикетпро. Ситуацията е направо патова... От една страна съм убеден, че ордъра е успешен - имам потвърждение за плащане и от моята и от тяхната обслужваща банка. От друга страна обаче, нямам потвърждение за поръчката от търговеца и нямам идея дали ще получа билетите!
Ще се пишат май гневни мейлове, дано нещата се уредят благоприятно все пак...
Точно в 16.01 часа се регнах с pre-sale кода в тамошния тикетпро. Предварително имах регистрация в тикетпро и цялата процедура по буукването на четири билета премина изключително бързо. На финала обаче системата ми изплю съобщение ERROR 502 с обяснение за неочаквана грешка и молба да опитам отново поради отказ за approve на плащането. Направо побеснях и точно в този миг от ПИБ получих СМС за извършената транзакция! Веднага след което получих и e-mail от Ouroboros Payment Gateway с потвърждение на транзакцията!
Просто не е за вярване... Все още обаче нямам e-mail от хърватския тикетпро. Ситуацията е направо патова... От една страна съм убеден, че ордъра е успешен - имам потвърждение за плащане и от моята и от тяхната обслужваща банка. От друга страна обаче, нямам потвърждение за поръчката от търговеца и нямам идея дали ще получа билетите!
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 25 март 2009 - 17:03
Борбата продължава и тук... Дано всичко е наред при теб, marillion!
Вече има и разпродадена част за pre-sale:
Вече има и разпродадена част за pre-sale:
PL2 Tribina Zapad / West Tribune Regular Sellout 1,000.00 KN
Posted 25 март 2009 - 17:14
Ново ДВАААСЕ!
Скоро ще умра!
marillion, на друг мой познат се е случило същото като на теб. Би трябвало всичко да е наред!
Dear customer, our web store is currently serving a maximum amount of people.
Please come back later. Thank you!
Please come back later. Thank you!
Скоро ще умра!
marillion, на друг мой познат се е случило същото като на теб. Би трябвало всичко да е наред!
Posted 25 март 2009 - 17:27
Сега съм задал въпрос в един много сериозен форум на U2, където се запознах и с шефа на фен клуба на групата в Загреб. Да видим какво ще ми отговорят там...
Но и аз съм относително спокоен. Моята банка казва "Да", тяхната банка казва "Да". Остава и търговеца да потвърди сделката, иначе ще се разправяме по балкански...
Но и аз съм относително спокоен. Моята банка казва "Да", тяхната банка казва "Да". Остава и търговеца да потвърди сделката, иначе ще се разправяме по балкански...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 25 март 2009 - 17:48
marillion, on Mar 25 2009, 16:33, said:
Тия хървати ще ни скъсят живота!
На финала обаче системата ми изплю съобщение ERROR 502 с обяснение за неочаквана грешка и молба да опитам отново поради отказ за approve на плащането. Направо побеснях и точно в този миг от ПИБ получих СМС за извършената транзакция! Веднага след което получих и e-mail от Ouroboros Payment Gateway с потвърждение на транзакцията!
На финала обаче системата ми изплю съобщение ERROR 502 с обяснение за неочаквана грешка и молба да опитам отново поради отказ за approve на плащането. Направо побеснях и точно в този миг от ПИБ получих СМС за извършената транзакция! Веднага след което получих и e-mail от Ouroboros Payment Gateway с потвърждение на транзакцията!
същата ситуация! на сигурно петдесетият път вече имам потвърждение за транзакцията, остава да се преборим за билетите)))
Posted 25 март 2009 - 17:52
Споко. Не сме сами. Получавам рипорти от различни места за всевъзможни проблеми с хърватския Тикетпро. На този етап съм спокоен. Има и други подобни случаи. Всички са на мнение, че щом имам потвърждение от двете банки за транзакцията всичко е ОК. По-лошо е положението на хората, които все още получават съобщения от рода на:
ERROR
Visa authorization on amount of 1.055,00 HRK is rejected.
Error Code: 504
Description: Technical error. Please try again later
Съветите към потребители с подобни съобщения са буквално следните:
"And stop adding orders, otherwise you're gonna end up with a shitload of tickets and a monster credit card bill"
ERROR
Visa authorization on amount of 1.055,00 HRK is rejected.
Error Code: 504
Description: Technical error. Please try again later
Съветите към потребители с подобни съобщения са буквално следните:
"And stop adding orders, otherwise you're gonna end up with a shitload of tickets and a monster credit card bill"
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 25 март 2009 - 17:56
ъм, споко де, ама останах без нерви 2 часа и нещо..!!
а колко още ме чакат до скъпоценните хартийки?
а колко още ме чакат до скъпоценните хартийки?
Edited by wiktory, 25 март 2009 - 17:58 .
Posted 25 март 2009 - 20:25
Тъй като съм убеден, че не съм единствен с подобен проблем, ще си позволя да споделя с вас предприетите от мен действия.
Току-що пуснах мейл до хърватския "Тикетпро" със следното съдържание:
Good afternoon
I have been having troubles with the presale for U2's concert in Zagreb on August 10th. I got 4 tickets to my basket and when I tried to pay for them, there was an error saying the payment from the credit card could not be accepted (I suppose error number 502 or something else).
At 16:06:51 I received below e-mail from Ouroboros Payment Gateway claiming the order number 31945 had been approved.
Here are the details of the order shown in my profile in your site:
Transaction number Date&Time Payment Delivery
31945 3/25/2009 3:02:12 PM Ready to pay Ready to delivery/pick up
Please can you confirm by return to this e-mail that my payment as detailed above has been successfully received and I now have completed my order for 4 Floor 500 Kn tickets to the U2 360 Tour Concert on August 10th.
Also could you please tell me when I will receive a confirmation e-mail from Ticketpro about my order and finally when you will start to dispatch tickets.
Yours sincerely,
George Radushev
Към мейла, както разбирате, съм приложим и потвърждението за извършената транзакция получено от Ouroboros Payment Gateway. В мига в който получа отговор от Тикетпро, ще ви уведомя за съдържанието му.
@feather, при теб как са нещата? Проблемите от подобен или съвсем различен характер бяха? Решен ли е казуса или още чакаш?
Егати приключението е това да си купиш билет за концерт на U2. Когато за първи път прочетох ето тази статия се смях на глас, но сега разбирам, че има твърде много истина в написаното там...
Току-що пуснах мейл до хърватския "Тикетпро" със следното съдържание:
Good afternoon
I have been having troubles with the presale for U2's concert in Zagreb on August 10th. I got 4 tickets to my basket and when I tried to pay for them, there was an error saying the payment from the credit card could not be accepted (I suppose error number 502 or something else).
At 16:06:51 I received below e-mail from Ouroboros Payment Gateway claiming the order number 31945 had been approved.
Here are the details of the order shown in my profile in your site:
Transaction number Date&Time Payment Delivery
31945 3/25/2009 3:02:12 PM Ready to pay Ready to delivery/pick up
Please can you confirm by return to this e-mail that my payment as detailed above has been successfully received and I now have completed my order for 4 Floor 500 Kn tickets to the U2 360 Tour Concert on August 10th.
Also could you please tell me when I will receive a confirmation e-mail from Ticketpro about my order and finally when you will start to dispatch tickets.
Yours sincerely,
George Radushev
Към мейла, както разбирате, съм приложим и потвърждението за извършената транзакция получено от Ouroboros Payment Gateway. В мига в който получа отговор от Тикетпро, ще ви уведомя за съдържанието му.
@feather, при теб как са нещата? Проблемите от подобен или съвсем различен характер бяха? Решен ли е казуса или още чакаш?
Егати приключението е това да си купиш билет за концерт на U2. Когато за първи път прочетох ето тази статия се смях на глас, но сега разбирам, че има твърде много истина в написаното там...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 25 март 2009 - 20:45
YES, YES, YES!!!
Transaction number: 31945
Dear customer,
This note serves as acknowledgement of the fact that 2055 kn for your order transaction number 31945 had been fully paid from your card / account. Your tickets will be sent to the address you have put in your order at the agreed time.
******* Summary of your order *************************
Transaction number: #31945
Total(Tax Incl.): 2055 kn
XXXXXXXXXXXX
Sofia
1680
BULGARIA
Phone: +359887920XXX
E-mail: georgeradushev@yahoo.com
Transaction fee: 25 kn
Postal fee: 30 kn
Event: U2 / 750 kn / 500 kn / 250 kn [10.8.2009 20:00:00]
Venue: Stadion Maksimir --> Stadion
Seat(s): TEREN / PITCH/TEREN/Stajanje --> Count: 4
Cust. Type: Regular
Price(Tax incl.): 500 kn
-------------------------------------------------------
We recommend you to keep this document.
Sincerely Yours
Ticketpro d.o.o.
Dežmanova 8
10000 Zagreb
Phone: +385 1 4846 834
e-mail: ticket@ticketpro.hr
http://www.ticketpro.hr
Transaction number: 31945
Dear customer,
This note serves as acknowledgement of the fact that 2055 kn for your order transaction number 31945 had been fully paid from your card / account. Your tickets will be sent to the address you have put in your order at the agreed time.
******* Summary of your order *************************
Transaction number: #31945
Total(Tax Incl.): 2055 kn
XXXXXXXXXXXX
Sofia
1680
BULGARIA
Phone: +359887920XXX
E-mail: georgeradushev@yahoo.com
Transaction fee: 25 kn
Postal fee: 30 kn
Event: U2 / 750 kn / 500 kn / 250 kn [10.8.2009 20:00:00]
Venue: Stadion Maksimir --> Stadion
Seat(s): TEREN / PITCH/TEREN/Stajanje --> Count: 4
Cust. Type: Regular
Price(Tax incl.): 500 kn
-------------------------------------------------------
We recommend you to keep this document.
Sincerely Yours
Ticketpro d.o.o.
Dežmanova 8
10000 Zagreb
Phone: +385 1 4846 834
e-mail: ticket@ticketpro.hr
http://www.ticketpro.hr
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 26 март 2009 - 09:23
Обещаният отговор на запитването ми към Тикетпро:
25/03/2009 23:49
Yes the transaction is ok.
Lijepi pozdrav.
Ticketpro Croatia
E: ticket@ticketpro.hr
P: +385 1 4846834
Ticketpro d.o.o. | Dežmanova 8 | 10000 Zagreb | Croatia
www.ticketpro.hr
Съветвам всеки който има някакви притеснения във връзка с извършена транзакция за закупуване на билетите да процедира по горния начин!
25/03/2009 23:49
Yes the transaction is ok.
Lijepi pozdrav.
Ticketpro Croatia
E: ticket@ticketpro.hr
P: +385 1 4846834
Ticketpro d.o.o. | Dežmanova 8 | 10000 Zagreb | Croatia
www.ticketpro.hr
Съветвам всеки който има някакви притеснения във връзка с извършена транзакция за закупуване на билетите да процедира по горния начин!
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 26 март 2009 - 10:52
Кредитна карта имам повече от десет години. Пазарувал съм с нея откъде ли не и какво ли не - билети, дискове, книги... Бил съм на около 30 (може и да са повече) концерта в чужбина. Почти за всичките съм ползвал кредитната карта.
ТАКОВА ЧУДО, КАКВОТО МИ СЕ СЛУЧИ ОТ ВЧЕРА В 16 ЧАСА, ДО ПРЕДИ ДВЕ МИНУТИ, НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако доживея да отида до Загреб за концерта, ще посетя фирмата, която се занимава с картовите разплащания и ще ги избия до крак, след което ще подпаля офиса им!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Успях... На 38-ия (тридесет и осмия) опит!!!! 30 опита с една кредитна карта, 8 с друга!!! Като съм треперил до последния момент да не се окаже, че половината от тия опити са успешни и днес по някое време да разбера, че съм с 2-3 хиляди евро назад! Идиоти!
Ще се видим в Загреб...
ПС ... ако изобщо пристигнат билетите, де
ТАКОВА ЧУДО, КАКВОТО МИ СЕ СЛУЧИ ОТ ВЧЕРА В 16 ЧАСА, ДО ПРЕДИ ДВЕ МИНУТИ, НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако доживея да отида до Загреб за концерта, ще посетя фирмата, която се занимава с картовите разплащания и ще ги избия до крак, след което ще подпаля офиса им!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Успях... На 38-ия (тридесет и осмия) опит!!!! 30 опита с една кредитна карта, 8 с друга!!! Като съм треперил до последния момент да не се окаже, че половината от тия опити са успешни и днес по някое време да разбера, че съм с 2-3 хиляди евро назад! Идиоти!
Ще се видим в Загреб...
ПС ... ако изобщо пристигнат билетите, де
I don't know how I managed it...
Posted 26 март 2009 - 11:20
Да, за огромно съжаление щом започнаха продажбите за единствения концерт на Балканите, от само себе си дойдоха и проблемите. Досега навсякъде всичко минаваше гладко, включително и за концерта в Хожув, Полша. Хърватите обаче не са в ЕС и освен, че това им личи, май не им пука изобщо. Снощи по никое време получих съобщение от председателя на фен клуба на U2 в Хърватска, който е в абсолютно аналогично положение.
Ето, какво ми пише:
"Don't ask me anything, same thing happened to me and I'm pissed as hell. I know only two people who succeeded in buying tickets."
Съгласен съм с теб Ози, ако отидем все пак до Загреб с билети в джоба, не е зле да посетим офиса на този "световен финансов картел", отговорен за картовите разплащания на Тикетпро, носещ гордото име Ouroboros Payment Gateway.
Въпреки всичко, не е зле да изискаш и писмено потвърждение за успешната транзакция, както постъпих аз. Не се знае в кой момент няма да ни се наложи да доказваме дали имаме сестра...
Ето, какво ми пише:
"Don't ask me anything, same thing happened to me and I'm pissed as hell. I know only two people who succeeded in buying tickets."
Съгласен съм с теб Ози, ако отидем все пак до Загреб с билети в джоба, не е зле да посетим офиса на този "световен финансов картел", отговорен за картовите разплащания на Тикетпро, носещ гордото име Ouroboros Payment Gateway.
Въпреки всичко, не е зле да изискаш и писмено потвърждение за успешната транзакция, както постъпих аз. Не се знае в кой момент няма да ни се наложи да доказваме дали имаме сестра...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 26 март 2009 - 11:31
Без билети съм. Не ме питайте. Моля.
Posted 26 март 2009 - 11:37
marillion, on Mar 26 2009, 11:20, said:
писмено потвърждение за успешната транзакция
Повече не смятам да се занимавам с тия гейове!
Сега приоритет ми е ежедневния молебен за здравето на Българските и Хърватските пощи.
Posted 26 март 2009 - 11:40
бахти човек ще си каже че концерта е на Manowar
а то Ю2, сигурно няма и да свирят повече от 2 часа
не разбирам за какво е цялото това тюхкане
сега сериозно, надявам се всички които ще посетят концерта в Загреб да нямат никакви проблеми с билети, пътуване, настаняване и разбиващ концерт. ще чакам репортажа и отзиви с нетърпение
а то Ю2, сигурно няма и да свирят повече от 2 часа
не разбирам за какво е цялото това тюхкане
сега сериозно, надявам се всички които ще посетят концерта в Загреб да нямат никакви проблеми с билети, пътуване, настаняване и разбиващ концерт. ще чакам репортажа и отзиви с нетърпение
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Posted 26 март 2009 - 12:34
А какъв е срокът за доставянето на билетите!!? След колко време трябва да очаквам, че в офиса ми ще пристигне чичко пощальон?
Posted 26 март 2009 - 12:50
Avitohol, on Mar 26 2009, 12:34, said:
А какъв е срокът за доставянето на билетите!!? След колко време трябва да очаквам, че в офиса ми ще пристигне чичко пощальон?
А кога? Божа работа
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users