0
Happy Birthday Marillion!
Started by Svil, мар 22 2008 10:26
44 replies to this topic
Posted 22 март 2008 - 10:26
Честит рожден ден!
Здраве и късмет, успехи на всички фронтове и много лично щастие!
Дай боже и повече концерти от нашите
Наздраве!
Здраве и късмет, успехи на всички фронтове и много лично щастие!
Дай боже и повече концерти от нашите
Наздраве!
Posted 22 март 2008 - 12:36
Честито, Жорж!
Бъди жив и здрав. Нека през новата ти лична годинка много повече хора разберат и оценят джентълменската ти същност.
Когато се случи да срещнеш по пътя си изгубена душа - безвъзмездно й покажи правилната посока, а в двора си пускай само качествени и непродажни хора!
Бъди жив и здрав. Нека през новата ти лична годинка много повече хора разберат и оценят джентълменската ти същност.
Когато се случи да срещнеш по пътя си изгубена душа - безвъзмездно й покажи правилната посока, а в двора си пускай само качествени и непродажни хора!
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 22 март 2008 - 13:03
Честит рожден ден и от мен, много здраве, късмет и ползотворни форумски спорове!
Всичко най-хубаво и наздраве!
Всичко най-хубаво и наздраве!
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 22 март 2008 - 13:11
Честит Рожден Ден, Жоре!
към чудесните пожелания нека добавя да се радваме още дълго и си пазим този прекрасен свят, който един с друг градим тук приятелю, наздраве
I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
And I think to myself, what a wonderful world
I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, the dark sacred night
The colours of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by
I see friends shakin' hands, sayin' "How do you do?"
They're really saying "I love you"
I hear babies cryin', I watch them grow
They'll learn much more than I'll ever know
Yes, I think to myself, what a wonderful world
*личните ще ги прошепна на чешка бира и Лориени в съвсем скоро време!
към чудесните пожелания нека добавя да се радваме още дълго и си пазим този прекрасен свят, който един с друг градим тук приятелю, наздраве
I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, the dark sacred night
The colours of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by
I see friends shakin' hands, sayin' "How do you do?"
They're really saying "I love you"
I hear babies cryin', I watch them grow
They'll learn much more than I'll ever know
Yes, I think to myself, what a wonderful world
*личните ще ги прошепна на чешка бира и Лориени в съвсем скоро време!
Posted 22 март 2008 - 13:56
чрд и от моа на Marillion знам, че не се познаваме, но какво пък
нека музиката да е с теб и вдъхновение да черпиш от всичко за всичко ! приятно изкарване
нека музиката да е с теб и вдъхновение да черпиш от всичко за всичко ! приятно изкарване
walk into the jaws of hell.
Posted 22 март 2008 - 13:58
И от мен честито на един от хората, които отстояват наЩа обща кауза със зъби и нокти, каквото и да му коства това. Дано доживееш да видиш една трю прог реюниън вечер, в която Дженезис с Гейбриъл и Мерилиън с Фиш избичат един общ няколкочасов джем.
Let there be Prog!
Let there be Prog!
violator: Моите категории са абсолютно обективни. Това е факт.
Posted 22 март 2008 - 14:25
cadaurus, on Mar 22 2008, 13:58, said:
Дано доживееш да видиш една трю прог реюниън вечер, в която Дженезис с Гейбриъл и Мерилиън с Фиш избичат един общ няколкочасов джем.
...и това да е част от тридневен фестивал в Монтрьо, на който първата вечер Емерсън, Лейк и Палмър ще се съберат за единствен концерт-реюниън, като за изпълнението на "Tarkus" на сцената ще бъдат поканени четирима специални гости, за да подсилят китарната секция - Робърт Фрип, Стив Хауи, Стив Ротъри и Стив Хакет.
..., а третата вечер Роджър Уотърс, Дейвид Гилмор, Рик Райт и Ник Мейсън ще направят акустичен сет, на който ще изпълняват само парчета отпреди 72-ра.
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 22 март 2008 - 14:28
О, някой се е сетил за мен?
Трогнат съм, абсолютно сериозно, не съм очаквал такова внимание!!
Използвам случая, за да благодаря на всички ви за прекрасните дискусии през последните месеци. Много интелигентни хора са събрани тук и аз съм щастлив да бъда част от тази весела рокаджийска тайфа...
@Svil, щастлив съм когато знам, че някъде там в родния ми град с неподражаемия ритъм на ник-баретовата китара тупти още едно непокорно прог сърце. Благодаря ти, че те има и е крайно време да се видим на по бира(и)...
@Satyr, не ми пожелавай подобни неща, защото не се намират и в твоя магазин...
@violator, особено приятно ме изненада втория поздрав, което ме кара да се чувствам оптимист за една реална пражка вечер през октомври с теб, Дуенде, Свил, Виктори и останалите деградирали прогъри от форума. Организатор на пътуването и престоя то се знай ще бъде бате Ози, аз пък ще почерпя всички с бира, а Ник Барет ще ни пее и свири на уше... Само кажи, да!
@Rebel, прекрасен поздрав, напипал си същността ми. Като явен представител на зодия Овен обичам да споря, а професията ми допълнително ме деформира и предначертава бъдещето ми, като подобие на някое от "Сърдитите старчета"
@wiktory, за личните прошепнати и аз съвсем скоро ти обещавам чаровнице...
@Pinky, ето това вече е нещо друго. Все пак в училище ви учат и на хубави неща.
@cadaurus, макар и няколко дни след смъртта на любимия ми Артър Кларк, ти ме накара да помечтая наяве, за което ти се покланям до земи. Но за мен далеч по-ценно би било да изпия една бира в твоята компания, защото по някакъв особен начин разговорите на тема прог с теб ме зареждат с положителна енергия...
Трогнат съм, абсолютно сериозно, не съм очаквал такова внимание!!
Използвам случая, за да благодаря на всички ви за прекрасните дискусии през последните месеци. Много интелигентни хора са събрани тук и аз съм щастлив да бъда част от тази весела рокаджийска тайфа...
@Svil, щастлив съм когато знам, че някъде там в родния ми град с неподражаемия ритъм на ник-баретовата китара тупти още едно непокорно прог сърце. Благодаря ти, че те има и е крайно време да се видим на по бира(и)...
@Satyr, не ми пожелавай подобни неща, защото не се намират и в твоя магазин...
@violator, особено приятно ме изненада втория поздрав, което ме кара да се чувствам оптимист за една реална пражка вечер през октомври с теб, Дуенде, Свил, Виктори и останалите деградирали прогъри от форума. Организатор на пътуването и престоя то се знай ще бъде бате Ози, аз пък ще почерпя всички с бира, а Ник Барет ще ни пее и свири на уше... Само кажи, да!
@Rebel, прекрасен поздрав, напипал си същността ми. Като явен представител на зодия Овен обичам да споря, а професията ми допълнително ме деформира и предначертава бъдещето ми, като подобие на някое от "Сърдитите старчета"
@wiktory, за личните прошепнати и аз съвсем скоро ти обещавам чаровнице...
@Pinky, ето това вече е нещо друго. Все пак в училище ви учат и на хубави неща.
@cadaurus, макар и няколко дни след смъртта на любимия ми Артър Кларк, ти ме накара да помечтая наяве, за което ти се покланям до земи. Но за мен далеч по-ценно би било да изпия една бира в твоята компания, защото по някакъв особен начин разговорите на тема прог с теб ме зареждат с положителна енергия...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 22 март 2008 - 14:39
Честит рожден ден! Желая ти много свободно време и все хубава музика (ти знаеш каква)
Наздраве!
Наздраве!
Posted 22 март 2008 - 14:49
violator, on Mar 22 2008, 14:25, said:
...и това да е част от тридневен фестивал в Монтрьо, на който първата вечер Емерсън, Лейк и Палмър ще се съберат за единствен концерт-реюниън, като за изпълнението на "Tarkus" на сцената ще бъдат поканени четрима специални гости, за да подсилят китарната секция - Робърт Фрип, Стив Хауи, Стив Ротъри и Стив Хакет.
..., а третата вечер Роджър Уотърс, Дейвид Гилмор, Рик Райт и Ник Мейсън ще направят акустичен сет, на който ще изпълняват само парчета отпреди 72-ра.
Прочетох го веднъж, но за да го осмисля го прочетох още веднъж. След третото прочитане започнах да си го представям, а след четвъртото реших, че е възможно и да се случи някога . Сега го чета за пети път и право да ти кажа, без майтап, давам пет години от живота си, ако е възможно всичко това по-горе (в допълнение на казанато вече от Кадауруса) да се случи пред очите ми... Няма такова чудо! Няма!! А пък ти много внимателно си следял и запомнял постингите ми, за да напипаш възможно най-любимите ми музиканти и да ги качиш заедно на една сцена...
@Димо, благодаря ти за пожеланията. Лошото е, че първото никога не достига, а второто е винаги в изобилие...
Edited by marillion, 22 март 2008 - 14:51 .
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 22 март 2008 - 16:06
Честито Мерилиънски!
Сега си обяснявам защо тъй качествени ни се получават дърлянията форумски, колега по зодия!
Да си жив и здрав! Много щастие и сполука ти желая, много концерти, много хубави мигове!
Edited by Hard rock fan, 22 март 2008 - 16:09 .
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 22 март 2008 - 16:41
честит рожден ден Жорж
поради преходният характер на материалните ценности,мисля че няма нужда да ти ги пожелавам
най-важното естествено е здравето и дълголетие за теб,семейството ти и близките ти хора
и макар да не се познаваме лично,нека не остане място за съмнения в искреността на пожеланията ми
бъди все така интересен съфорумник и доказателство,че прогресар освен диагноза,е и едно по-различно отношение към света,живота и хората
пожелавам ти днешния ден да бъде един перфектен ден за теб
Наздраве
поради преходният характер на материалните ценности,мисля че няма нужда да ти ги пожелавам
най-важното естествено е здравето и дълголетие за теб,семейството ти и близките ти хора
и макар да не се познаваме лично,нека не остане място за съмнения в искреността на пожеланията ми
бъди все така интересен съфорумник и доказателство,че прогресар освен диагноза,е и едно по-различно отношение към света,живота и хората
пожелавам ти днешния ден да бъде един перфектен ден за теб
Наздраве
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.
Duke Ellington
Duke Ellington
Posted 22 март 2008 - 18:12
@Hard rock fan, едно от нещата, които все още ме задържа тук, е да видя един ден в поредната тема "Какво звучи в момента?", под твое мнение някой прог албум... На всичкото отгоре знам, че изборът ти ще бъде възможно най-добър, защото през цялото това време неусетно и (на подсъзнателно прогресарско ниво) неуморно работя за това!!
@Rob Roy, благодаря за прекрасните думи, изборът ти на песен ме просълзи - едно от най-любимите ми рийдови бисерчета си избрал... А за диагнозата не се притеснявай, защото всеки уважаващ себе си прогресар се гордее с подобна и я счита за неизменна част от собствената си имунна система...
@Rob Roy, благодаря за прекрасните думи, изборът ти на песен ме просълзи - едно от най-любимите ми рийдови бисерчета си избрал... А за диагнозата не се притеснявай, защото всеки уважаващ себе си прогресар се гордее с подобна и я счита за неизменна част от собствената си имунна система...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 22 март 2008 - 18:24
marillion, on Mar 22 2008, 18:12, said:
@Hard rock fan, едно от нещата, които все още ме задържа тук, е да видя един ден в поредната тема "Какво звучи в момента?", под твое мнение някой прог албум... На всичкото отгоре знам, че изборът ти ще бъде възможно най-добър, защото през цялото това време неусетно и (на подсъзнателно прогресарско ниво) неуморно работя за това!!
О, драго ми е тогава да те зарадвам: имам си аз един любим прог албум и те поздравявам, пускайки си го в твоя чест: Misplaced Childhood
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 22 март 2008 - 18:37
Ч.Р.Д. и от мене
да си жив, здрав, щастлив и винаги усмихнат
винаги предан на любимата музика и дано тя те радва още много дълги години
и приеми мойте извинения за дребните заяждания, но приеми че след всеки твой пост научавам по нещо ново така че и
да си жив, здрав, щастлив и винаги усмихнат
винаги предан на любимата музика и дано тя те радва още много дълги години
и приеми мойте извинения за дребните заяждания, но приеми че след всеки твой пост научавам по нещо ново така че и
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Posted 22 март 2008 - 20:30
Честито и от мен, prog brother!!! пожелавам ти да продължиш да откриваш нови измерения в прог вселената и благодаря, че ме отвори за Пендрагон, от 3 дни само това се слуша! в твоя чест пускам KOWTOW за 4-ти път
Edited by foreigner, 22 март 2008 - 20:31 .
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 22 март 2008 - 21:09
ЧРД! Жив и здрав! Пожелавам ти много хубави дискусии и много хуууубави и дъъъълги концерти през тази (и не само)година! И за твое здраве сега ще извъртя 1 'убав и мой много любим Dream Theater! Наздраве!
Posted 23 март 2008 - 00:03
@Abadon, няма причина да се извиняваш за нищо. Макар и прогресар, дори и аз познавам тънкото ти чувство за хумор и го ценя високо, а допълнението към извинението звучи като комплимент за мен и аз го приемам именно като такъв...
@foreigner, благодаря за пожеланията, а за останалото нали помниш, че те предупредих? Не се гмуркай надълбоко там, че после трудно се намира път назад сред толкова красиви корали, миди, риби и водорасли. А, както знаем най-красивите са най-отдолу и пусто все ни се иска да ги разгледаме колкото се може по-отблизо. Така, че бъди внимателна, а за Пендис все ще намерим място в колата и за теб като отпрашваме за пражко по време на октомврийската бира...
@Tejuk Metalist, благодя и на теб метални братко. Честно да ти кажа едва наскоро разбрах (прочетох) правилно никнейма ти...
@foreigner, благодаря за пожеланията, а за останалото нали помниш, че те предупредих? Не се гмуркай надълбоко там, че после трудно се намира път назад сред толкова красиви корали, миди, риби и водорасли. А, както знаем най-красивите са най-отдолу и пусто все ни се иска да ги разгледаме колкото се може по-отблизо. Така, че бъди внимателна, а за Пендис все ще намерим място в колата и за теб като отпрашваме за пражко по време на октомврийската бира...
@Tejuk Metalist, благодя и на теб метални братко. Честно да ти кажа едва наскоро разбрах (прочетох) правилно никнейма ти...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 23 март 2008 - 12:24
Честит рожден ден, марче!
аз пък ти пожелавам концерт на ac/dc
аз пък ти пожелавам концерт на ac/dc
1 user(s) are reading this topic