0
Наш Duende стана...
Started by Ozzy, окт 22 2010 11:29
11 replies to this topic
Posted 22 октомври 2010 - 11:29
ТАТКО!!!
И то на СИН - БОРИС! 51 см. / 3,3 кг.
Да ти е жив и здрав наследникът, приятелю! Да носи гордо името ти и само да го слави! Да нацелуваш майката от нас!!! А довечера да си махнеш главата, защото скоро удобен случай за такива работи няма да имаш
И то на СИН - БОРИС! 51 см. / 3,3 кг.
Да ти е жив и здрав наследникът, приятелю! Да носи гордо името ти и само да го слави! Да нацелуваш майката от нас!!! А довечера да си махнеш главата, защото скоро удобен случай за такива работи няма да имаш
I don't know how I managed it...
Posted 22 октомври 2010 - 11:31
ЧЕСТИТО!!! Жив и здрав да е наследника! Май на Вио сте го кръстили, а
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 22 октомври 2010 - 12:23
Честито на щастливите родители! Пожелавам ви много здраве, любов и радостни моменти с мъника!
Attached Files
Posted 22 октомври 2010 - 12:57
Честито - много да ви радва и сравнително малко да ви ядосва. Цяла детска градина можем да спретнем в този форум вече
Posted 22 октомври 2010 - 13:06
Blacky, on Oct 22 2010, 12:31, said:
Май на Вио сте го кръстили, а
А дори не съм го правил аз!
Но когато с Боря се сдобием с наше собствено, ще го кръстим Финландия! А ако е момче - Абсолют!
Огромнейша целувка на пресните родители! Мъникът ще има красив живот с такива мама и татко!
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 22 октомври 2010 - 14:35
Javor, on Oct 22 2010, 13:57, said:
Цяла детска градина можем да спретнем в този форум вече
А на Борката, честито още веднъж. Да му е жив и здрав съименника, много да го радва и по малко да го ядосва, иначе няма да усети нищо от прелестите на бащинството
Posted 24 октомври 2010 - 12:40
Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Да сме живи и здрави всички и да ми е жив и здрав малкият Beautiful Boy!
Posted 25 октомври 2010 - 08:44
duende, on Oct 24 2010, 13:40, said:
Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Да сме живи и здрави всички и да ми е жив и здрав малкият Beautiful Boy!
А аз се чудя къде се загуби Duende в последно време. Сега съвсем ще се зарие в памперси
... Through dreams I influence mankind...
Posted 03 ноември 2010 - 17:51
Дуенде, и лично да не мога да пропусна!
Честито!
Здрав и щастлив да расте Борис!
Честито!
Здрав и щастлив да расте Борис!
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users