Satyr, on Sep 17 2007, 01:23, said:
Това "Return to Wolfenstein" ми е твърде ново и не го знам.
Идва ред и на втората игра, по която се запалих здраво навремето, а именно първият
WOLFENSTEIN
А преди въпросния 3Д WOlf имаше 2Д, който се цъкаше яко на правец 82/C/M и т.н. Беше доста недодялан, яко клипинг и т.н.

За gods си прав - излезе във времето, в което преминавах от правец 8Д на 486 комп., още го нямах и киснех в един добър приятел за да го играя. За съжаление все нямаше време да стигна кой знае докъде, но беше много яко. Липсата на save и веченото започване отначало ме изнервяха жестоко. От същото време се побърквах по X-Wing и Tie Fighter, които ме накараха да поставя ултимативно въпроса за нов компютър пред родителските тела и така

После вече аз, който винаги съм бил с геймърска душа, съм превъртял невероятно количество игри, от които по-голямо впечатление ми направиха: Undying - невероятна, почти ненадмината хорор атмосфера, Alone in the Dark трилогията, Duke Nukem-Mortal Kombat-Warcraft 1, които цъкахме в "Мрежа" (два компа свързани с директен кабел), Blood, Star wars - всички разновидности, без стратегиите, Starcraft, Medal of Honour, новия Wolfenstein, Call of Duty, Unreal, Hexen всичките, Heretic всичките, Battlefield 1942 (особено в мрежа) и още доста май. В момента цъкам Call of Duty 2 в мрежа и WoW понеже не изискват супер нов компютър. Иначе съм пред ъпгрейд който ще направя като излезе Hellgate. Надявах се да е за излезлия вече Bioshock, ама има по-първостепенни нужди за задоволяване.

ПП: Сигурен съм, че никога няма да порастна...
... Through dreams I influence mankind...