Вчера си говорих с един приятел относно "The Black Lodge". Беше останал с доста кофти впечатление.
За самото местенце - нищо лошо. Но пък хорицата, които се събирали там били от типа на "аз съм лошият гаден метъъъл, много готин и зъъл и съм много по-трю от теб!".
Общо взето били някакви отворковци. И вместо да се чувстваш нормално и на място, ти е тъпо и дразнещо, защото всеки втори те гледа злобно. Така или иначе, това не е мое впечатление. Макар да ми поохлади желанието, ще отида да видя какво представлява.
Лавалето смърдеше много здраво. Първият път, когато отидох, останах с що-годе добро впечатление. Вторият път обаче... хаха. Явно хорицата, които се събираха често там бяха правили някакви мизерий и какво ставаааа... Отивам аз там с един приятел за втори път (!), при което чакаме да отворят заедно с компанийката, която принципно се събира в заведението.
По едно време идва шефката и започва да им крещи за глупостите, които са правили миналата вечер и на половината казва, че няма да им позволи да влезнат отново. При което аз и моят приятел решаваме все пак да игнорираме всичко това и тръгваме навътре, но дъ бос явно реши, че съм страшно редовен посетител, че даже и аз съм бил замесен в работата миналата вечер и нямало как да ни пусне. От тогава не съм стъпвал там, а нямам и намерение.
Бил съм в Крос Пойнт и останах с много добро впечатление. Готина атмосвера, готина музика. Много приятно.
Ха-ха... сега се сетих! Някой знае ли дали "Амстердам" още съществува? Беше точно до старото ми училище, сутрин често съм виждал доста странни неща (субекти) там.
Edited by Agony and Ecstasy, 24 януари 2009 - 21:50 .