2
Онлайн магазинът на WeRock.bg
Started by Satyr, юли 12 2007 20:27
565 replies to this topic
Posted 17 октомври 2012 - 21:15
Можете ли да ми доставите нещо, което не е каталога?
Става дума за албума на Ayreon - The Human Equation. В каталога виждам нормалния едишън (2 диска). Има обаче и един едишън с DVD, съдържащо бонус материали. Интересува ме може ли да се достави и колко ще ми струва (и горе-долу колко време...знам че няма да е за 2-3 дни, просто питам)
Става дума за албума на Ayreon - The Human Equation. В каталога виждам нормалния едишън (2 диска). Има обаче и един едишън с DVD, съдържащо бонус материали. Интересува ме може ли да се достави и колко ще ми струва (и горе-долу колко време...знам че няма да е за 2-3 дни, просто питам)
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 30 януари 2013 - 09:58
Искам да попитам дали имате в наличност двата албума на Ер Малък и двата на smallman? Само за вторите пише изрично, че не са в наличност. Ако е така - кога биха били отново налични?
Интересувам се също от възможността за намиране и доставка на албуми на следните групи (без значение кои точно): Artery (BG), Лавина (BG), Siddharta (Slovenia).
Мерси!
Интересувам се също от възможността за намиране и доставка на албуми на следните групи (без значение кои точно): Artery (BG), Лавина (BG), Siddharta (Slovenia).
Мерси!
Edited by Jimmy Pop, 30 януари 2013 - 10:06 .
Posted 15 юли 2013 - 20:13
Търся албума Child of the novelty на Mahogany Rush
World is not enough
Posted 24 октомври 2013 - 13:36
Най-вероятно следващата седмица.
Това са вариантите. Ако заявиш сега, почти сигурно ще ти запазим бройка от посочената версия:
AYREON The Theory Of Everything (Special Edit. 2CD+DVD Mediabook)
AYREON The Theory Of Everything (2CD)
AYREON The Theory Of Everything (Black 2LP+2CD incl. Booklet)
Само цените още не са финализирани, но ще са сравними с други подобни издания.
Това са вариантите. Ако заявиш сега, почти сигурно ще ти запазим бройка от посочената версия:
AYREON The Theory Of Everything (Special Edit. 2CD+DVD Mediabook)
AYREON The Theory Of Everything (2CD)
AYREON The Theory Of Everything (Black 2LP+2CD incl. Booklet)
Само цените още не са финализирани, но ще са сравними с други подобни издания.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 25 октомври 2013 - 00:10
Моля ви да ми запазите една бройка от първия вариант - AYREON The Theory Of Everything (Special Edit. 2CD+DVD Mediabook). Смятам да поръчам още и новия на Dream Theater, а може би и още нещо, но като дойде Ayreon-а. Тогава всичко накуп ше поръчам.
Мерси!
p.s. То и новия лайв на Rush трябва да излезе след средата на ноември. И за него щях да питам дали има вече някаква информация (говоря за DVD и евентуално CD)
Мерси!
p.s. То и новия лайв на Rush трябва да излезе след средата на ноември. И за него щях да питам дали има вече някаква информация (говоря за DVD и евентуално CD)
Edited by Geddy, 25 октомври 2013 - 00:12 .
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 26 октомври 2013 - 18:20
Мерси. А планира ли се внасянето на новия ремикс/ремастер на Rush - Vapour Trails ? Мисля че вече излезе. И ако няма планове за внасянето му, колко ще ми струва нарочна поръчка за албума?
Posted 03 декември 2013 - 22:04
Въпрос: В онлайн магазина гледам албума на Opeth - Heritage Special Edit. (cd+dvd Digi). Опцията за закупуване е активна. В същото време като отвориш конкретния артикул за да видиш подробности се появява надпис
"КОЛИЧЕСТВАТА ОТ ТОЗИ ФОРМАТ/ АРТИКУЛ СА ОКОНЧАТЕЛНО ИЗЧЕРПАНИ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДОСТАВЕНИ [!]"
какво ще рече това - има ли го или го няма за закупуване?
"КОЛИЧЕСТВАТА ОТ ТОЗИ ФОРМАТ/ АРТИКУЛ СА ОКОНЧАТЕЛНО ИЗЧЕРПАНИ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДОСТАВЕНИ [!]"
какво ще рече това - има ли го или го няма за закупуване?
Posted 03 март 2014 - 02:23
Искам да попитам тези албуми, които са в пакет от 2, 3 или 5 диска имат ли разлика с единичните бройки? Имам предвид, примерно албумът Cowboys from Hell на Pantera като е в cd box с още 4 албума на Пантера, различава ли се по нещо от Cowboys from Hell като единична бройка? Не говоря като подредба на песните примерно или като качество, а като съдържание на продукта в цялост. Да речем обложка, книжка с текстове и такива неща. Предварително се извинявам за доста лаишкия въпрос, но никога не съм поръчвал подобен род cd box-ове.
А иначе имате ли в наличност Sempiternal на BMTH?
А иначе имате ли в наличност Sempiternal на BMTH?
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users