0
Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"
Started by Metal Heart, яну 09 2010 21:14
569 replies to this topic
Posted 25 август 2010 - 20:05
Не помня в коя държава навремето бяха накарали Шиниъд О'Конър да се скрие с плач от сцената, без да е изпяла и една нота, масово освирквайки я, защото... в новия й клип тя била скъсала снимка на Папата.
В България, ако някоя група преди това буквално се е изхрачила върху съответната аудитория, пак няма да бъде достатъчно масово освиркана на голям стадионен концерт
В България, ако някоя група преди това буквално се е изхрачила върху съответната аудитория, пак няма да бъде достатъчно масово освиркана на голям стадионен концерт
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 25 август 2010 - 21:57
Satyr, on Aug 25 2010, 21:05, said:
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 26 август 2010 - 10:45
БТР и те па на всяка манджа мерудия. 20 години не можаха да направят звук, 20 години студийните им продукции все едно съм ги записвал на мегданя, ръгат халтурка след халтурка . омръзнала работа - а пък са добри музиканти.
Допускат се да подгряват следващия концерт на ДиСи само при условие, че изпълняват кавъри на Бони М, Филип Киркоров и Иръпшъните...
Допускат се да подгряват следващия концерт на ДиСи само при условие, че изпълняват кавъри на Бони М, Филип Киркоров и Иръпшъните...
Posted 15 октомври 2010 - 19:58
I don't know how I managed it...
Posted 15 октомври 2010 - 20:46
Ozzy, on Oct 15 2010, 20:58, said:
Мда и то от публиката със сапунера, радва още повече защото той е най-статичния от групата и рядко вее(разбираемо).
Иначе от доста време навивам Сатир-а да ме акредитира отпред с големио апарат да видя оттам какво мога, ама не ме огрява още
Posted 15 октомври 2010 - 21:37
Depositus Cordis, on Oct 15 2010, 21:46, said:
Иначе от доста време навивам Сатир-а да ме акредитира отпред с големио апарат да видя оттам какво мога, ама не ме огрява още
Не си ли разбрал, че Сатир-а акредитира само себе си, освен ако поради логистични съображения не може да присъства на съответното мероприятие?
Това е то авторитарен режим
Posted 17 януари 2011 - 12:57
Длъжна съм да напиша нещо.
Беше прекрасно! Kreator и Annihilator бяха перфектни! Невероятна музика, невероятни музиканти! Агресията на Миле и преди съм я виждала, така че тя е ясна
Беше прекрасно! Kreator и Annihilator бяха перфектни! Невероятна музика, невероятни музиканти! Агресията на Миле и преди съм я виждала, така че тя е ясна
Posted 19 февруари 2011 - 18:21
Vivi, on Jan 17 2011, 12:57, said:
Длъжна съм да напиша нещо.
Posted 19 февруари 2011 - 18:28
Black Art, on Feb 19 2011, 18:21, said:
Групите са си групи, ако ще на селския мегдан да свирят, щом са любими кефат. Но, Каварна си остава Краварна, така че, не е далеч от селския мегдан
И аз това казвам - важни са групите, не къде свирят. Но дори да е в циганската махала, няма да пропусна качествени групи.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users