В началото правих проби и тествах всички по-известни плеъри и като възможности най-вече), и като вид, и като удобство и като звук (преоритетно - като става дума за хубава уредба с отделни компоненти и големи колони, а не за компютърни колонки или мини-система). Та по всички показатели точно JetAudio би всички. Доста време беше попаднал в черна дупка развитието му, но от известно време почнаха отново (и то много бързо) да го ъпгрейдват и сега вече дори изпреварва доста други.
За него най-общо казано е плейва всичко: музика - mp3, ogg, wav, mca, wma, audio-CD (със CD-text и/или cddb) и т.н.; видео - DivX, mpeg, DVD, avi .....
Досега май не съм срещал формат аудио или видео който да не подържа. Има стрийм от нета както за радио така и за видео. Не се нуждае от допълнителни кодеци. Разбира се има субтитри и то с доста опции (като любимата ми е изместване на филма (ако е 19:6) малко нагоре и слагане на суб. под него в черното поле).
Има доста настройки за звука както и ВВЕ ефекти.
Но освен плеър той е и конвертор от един формат в друг, също така и програма за запис на дискове.... и още и още . Признавам аз не му използвам тия допълнителни функции но доста познати на които съм го слагал са задоволени от тях и нямат нужда от други допълнителни програми.
Последните версии добавиха и каталогизатор на всичките ви музикални файлове и лесно боравене с тях .
И още много и много.
Нека всеки който иска да му хвърли едно око и ухо - JetAudio
Забравих да кажа че основната версия (Basic) е безплатна и свободна. Другата която се води Plus e платима, но за обикновените потребители не е нужна (вижте сравнението). Но ако все пак някой иска Плюс-а да ми се обади
Edited by ArthurDent, 10 август 2007 - 10:38 .