1
Paradise Lost в София04.12.2009г. - зала "Христо Ботев"
Started by Ozzy, юли 16 2009 12:54
168 replies to this topic
Posted 19 юли 2009 - 00:06
Ох лелеее,дано стане наистина! И то със свестни организатори! Този концерт го чакам от 2005-та,понеже и не отидох на него.
Kiss the princess, Empress of the dark
drink the poison , listen to your heart
Feed the Princess, Empress of the dark
All shall feel the fire
drink the poison , listen to your heart
Feed the Princess, Empress of the dark
All shall feel the fire
Posted 22 юли 2009 - 10:46
I don't know how I managed it...
Posted 22 юли 2009 - 10:50
Ozzy, on Jul 22 2009, 11:46, said:
Това не е много хубава новина...
Чудесно е, че има шанс PL да наминат насам, но е доста вероятно концертът да се провали заради нулеви предварителни продажби на билети (имайки предвид кой ги продава и колко му вярват хората) или в най-добрия случай да се състои, но да бъде тотално одрискан откъм организация.
Posted 22 юли 2009 - 10:52
Носеха се слухове за същия организатор. Поне цените са прилични Стискам палци да няма закъснения този път, а за звука - да са си взели урок...
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 22 юли 2009 - 10:54
Без мен. Аз тъпанари не храня Само ако организират концерт на Металика в зала Диана бих им дал пари на тези и то когато прозвучи интрото на концерта
Posted 22 юли 2009 - 11:38
Javor, on Jul 22 2009, 11:54, said:
Без мен. Аз тъпанари не храня Само ако организират концерт на Металика в зала Диана бих им дал пари на тези и то когато прозвучи интрото на концерта
Sail away tomorrow,
sailin' far away.
To find it steal or borrow.
I'll be there someday
sailin' far away.
I'll be there someday
Posted 22 юли 2009 - 11:43
deep purple, on Jul 22 2009, 12:38, said:
Хахахааа...Коя е тая зала,бе? И от кога Металика ползват интро
От 20 години ползват интрото "Ecstasy of gold" Не се изказвай неподготвен
А относно организатора, ще видим има много време, до тогава я камилата, я лоса!!!
Insane in my brain
Posted 22 юли 2009 - 11:45
Кофти новина, особено предвид издънката, която се е случила предния път.
А за неподготвено включващите се, има интернет: Зала "Диана"
А за неподготвено включващите се, има интернет: Зала "Диана"
Edited by Blacky, 22 юли 2009 - 11:45 .
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 22 юли 2009 - 11:57
Joey, on Jul 22 2009, 12:43, said:
От 20 години ползват интрото "Ecstasy of gold" Не се изказвай неподготвен
Sail away tomorrow,
sailin' far away.
I'll be there someday
sailin' far away.
I'll be there someday
Posted 22 юли 2009 - 12:25
Офтопик: Па от известно време насам на концерти на Metallica, преди Ecstasy Of Gold, звучи AC/DC - It's A Long Way To The Top
И зала Диана е в "Ямбооооол е града" Всъщност, Блеки е дал линк. Хахаха в Уикипедиа ме радват:
Стартира той...... сложиха картинка как ще изглежда достроената зала, събориха 2-3 дървета и толкоз. Както писах и в темата за софийската нова мега хипер зала - дано поне нейният проект да стигне малко по-голяма степен на завършеност. Защото и на двата първата копка прави Весела Лечева
А относно "организатора" НМА - Имам си билет за техен концерт на Motorhead, имам си и билет за техен концерт на Fear Factory - дали ще ме пуснат с някой от двата Те имат навика да обещават подобни небивалици.
И зала Диана е в "Ямбооооол е града" Всъщност, Блеки е дал линк. Хахаха в Уикипедиа ме радват:
През 2006 г. стартира мащабен проект за разширението ѝ, който предвижда изграждане на зала за акробатика и скокове на батут. Целта е Ямбол да се превърне в национален център за подготовка в тези спортове.
А относно "организатора" НМА - Имам си билет за техен концерт на Motorhead, имам си и билет за техен концерт на Fear Factory - дали ще ме пуснат с някой от двата Те имат навика да обещават подобни небивалици.
Edited by Javor, 22 юли 2009 - 12:28 .
Posted 22 юли 2009 - 12:29
Javor, on Jul 22 2009, 13:25, said:
Офтопик: Па от известно време насам на концерти на Metallica, преди Ecstasy Of Gold, звучи AC/DC - It's A Long Way To The Top
Е ама то това не е ИНТРО, а песен след, която знаеш че ще почне интрото........ хахахахаха
Cheers!!!!
Insane in my brain
Posted 22 юли 2009 - 12:59
Javor, on Jul 22 2009, 13:25, said:
А относно "организатора" НМА - Имам си билет за техен концерт на Motorhead
I don't know how I managed it...
Posted 22 юли 2009 - 13:15
Ozzy, on Jul 22 2009, 13:59, said:
И аз имах. Дълги години стоя в нас в един шкаф. С него влезнах на.................. Paradise Lost Като го видя охраната съвсем искрено ме попита: "Я! Ама ти още ли го пазиш?!"
Edited by Javor, 22 юли 2009 - 13:18 .
Posted 22 юли 2009 - 15:55
Ужасна новина! Тия не прекратиха ли дейност още през 2006
Аз вече изпитвам много сериозни съмнения относно този концерт и относно желанието ми да го посетя
Със сигурност обаче билет предварително няма да си купя
Аз вече изпитвам много сериозни съмнения относно този концерт и относно желанието ми да го посетя
Със сигурност обаче билет предварително няма да си купя
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 22 юли 2009 - 16:16
Честно казано не съм следил. Неговите участия изобщо не са ми в сферата на интересите.
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users