0
ЧРД на Нещото което вие в нощта!
Started by Rebel, дек 22 2007 00:04
35 replies to this topic
Posted 22 декември 2008 - 09:43
Честит рожден ден Приятелю!
Пожелавам ти много сбъднати мечти през новата ти лична годинка!
Пожелавам ти много сбъднати мечти през новата ти лична годинка!
Posted 22 декември 2008 - 11:13
Хм, дошъл е рожденият ден на Нещото, значи тия дни е Коледа. А това е чудесна новина, защото най-после ще се наспя.
Радвам се да поздравя един от най-любимите си форумни герои.
Игрите, които ще изиграеш през новата си годинка, до една да бъдат честни. Разбий на пух и прах силните си съперници и дръж далеч от себе си недостойните.
И дано в приказните новогодишни гори, които ще пребродиш, се сблъскаш с повече нимфи, отколкото с коварни хищници.
Радвам се да поздравя един от най-любимите си форумни герои.
Игрите, които ще изиграеш през новата си годинка, до една да бъдат честни. Разбий на пух и прах силните си съперници и дръж далеч от себе си недостойните.
И дано в приказните новогодишни гори, които ще пребродиш, се сблъскаш с повече нимфи, отколкото с коварни хищници.
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 22 декември 2008 - 13:32
Честит Рожден Ден, Нещо.
Желая ти много здраво здраве, много здрав живот, здрави забавления и здрава музика, докато се въртим в шантавия лабиринт на живота.
Ще се радвам да се видим някой ден.
Racing in the streets
Желая ти много здраво здраве, много здрав живот, здрави забавления и здрава музика, докато се въртим в шантавия лабиринт на живота.
Ще се радвам да се видим някой ден.
Racing in the streets
Posted 24 декември 2008 - 20:47
Бях малко извън България и беше голямо удоволствие, когато се върнах да видя, че сте сетили за моята скромна личност. Благодаря много на всички!
@Rebel Ще се постарая. И мерси за една от любимите ми песни на DoD.
@Hard rock fan Много ти благодаря за хубавият поздрав!
@fantucho Мерси! Воят малко позаглъхна напоследък, но пак ще се надигне.
@Svil Благодаря ти, приятелю! Надявам се, че съвсем скоро ще се видим за бирите, които все отлагаме.
@Satyr Мерси! Нещото ще си смени прякора, само в случай, че осигуриш опция за добавяне на препинателни знаци в никовете. А, и честит нов сайт! Сакрална дата си избрал за пускането му. Успех!
@violator Нечовешки поздрав, Vio! Достави ми страхотно удоволствие да се потопя в него. (поклоните бяха три, но трябваше да изтрия част от тях, защото надхвърлих лимита за емотикони)
@duende Много благодаря, duende! Всъщност аз съм те виждал на два концерта, но никой не ни представи един на друг, а на мен ми беше неудобно да отида при теб и да кажа нещо от рода на "Аз съм Нещото, а ти сигурно си Дуенде? Отдавна искам да се запозная с теб и ето, че сега имам тази възможност", което всъщност е самата истина. Следващият път обаче няма да пропусна.
@Rebel Ще се постарая. И мерси за една от любимите ми песни на DoD.
@Hard rock fan Много ти благодаря за хубавият поздрав!
@fantucho Мерси! Воят малко позаглъхна напоследък, но пак ще се надигне.
@Svil Благодаря ти, приятелю! Надявам се, че съвсем скоро ще се видим за бирите, които все отлагаме.
@Satyr Мерси! Нещото ще си смени прякора, само в случай, че осигуриш опция за добавяне на препинателни знаци в никовете. А, и честит нов сайт! Сакрална дата си избрал за пускането му. Успех!
@violator Нечовешки поздрав, Vio! Достави ми страхотно удоволствие да се потопя в него. (поклоните бяха три, но трябваше да изтрия част от тях, защото надхвърлих лимита за емотикони)
@duende Много благодаря, duende! Всъщност аз съм те виждал на два концерта, но никой не ни представи един на друг, а на мен ми беше неудобно да отида при теб и да кажа нещо от рода на "Аз съм Нещото, а ти сигурно си Дуенде? Отдавна искам да се запозная с теб и ето, че сега имам тази възможност", което всъщност е самата истина. Следващият път обаче няма да пропусна.
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 25 декември 2008 - 12:40
С мега закъснение - бъди жив и здрав!!! Да ти се случи всичко, което си пожелаеш и да продължаваш да си все така фен на качествената музика! Наздраве!!!
I don't know how I managed it...
Posted 22 декември 2009 - 10:51
Хайде и от мен честитка - плюс всичко останало, което вече ти пожелах другаде, пожелавам през следващата година освен предстоящия концерт на Рамщайн, да успееш да посетиш и концерти на други любими музиканти Наздраве
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 22 декември 2009 - 10:56
ЧРД, Нещо! Наздраве! И, както каза Сатир - повече пиене - по-малко виене
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 22 декември 2009 - 11:01
Да си жив и здрав! Наздраве!!!
I don't know how I managed it...
Posted 22 декември 2009 - 11:57
Честит да е рожденият ти ден : )
Бъди жив и здрав!
Бъди жив и здрав!
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.
Duke Ellington
Duke Ellington
Posted 22 декември 2009 - 21:49
Здравейте всички! Аз се позагубих напоследък, но много мило, че сте се сетили за мен. Благодаря за пожеланията! Желая ви весели празници и доскоро виждане, покрай предстоящите концерти. Наздраве!
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 22 декември 2009 - 22:12
Честито Приятелю! И наздраве
Posted 23 декември 2009 - 08:13
Честит рожден ден, Нещо.
Поне три големи мечти да ти се сбъднат през новата година.
Поне три големи мечти да ти се сбъднат през новата година.
Posted 23 декември 2009 - 16:01
Наздраве, Свил!
Мерси, duende! Дори и две ще ме направят щастлив.
Мерси, duende! Дори и две ще ме направят щастлив.
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users