0
Thrash MetalАмерика или Европа?
Started by sodom, юли 28 2007 17:20
231 replies to this topic
Posted 28 юли 2007 - 17:20
Виждам, че доста народ тук се кефи на трашока
Че реших да постна и аз една стилова темичка.
Аз лично се кефя и на американския и на европейския траш, но съм присъствал на доста спорове по въпроса!
Да видим сега кой какво мисли?
Аз лично се кефя и на американския и на европейския траш, но съм присъствал на доста спорове по въпроса!
Posted 28 юли 2007 - 17:36
Да живее страната на неограничените възможности.
Posted 28 юли 2007 - 17:56
Като цяло не си падам особено по траша, ама като си направя равносметка, излиза че единствените траш банди, които ми е кеф да слушам са made in USA.
По изключение - трябва да съм в мнооого особено зло настроение, та да си пусна Sodom.
По изключение - трябва да съм в мнооого особено зло настроение, та да си пусна Sodom.
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 28 юли 2007 - 18:49
sodom, on Jul 28 2007, 06:20 PM, said:
Виждам, че доста народ тук се кефи на трашока
Ще кажа само,че траша ми е любимият стил,този с който прослушах метъла изобщо...
Но за мене е изключително скудоумно да се дели стила, според локацията на бандите....а не според музикалните им качества...Разбира се,че разликата в местонахождението допринася за особенности на звученето им,но мога да ти изредя тех-траш групи както от Щатите,така и от Германия,които повярвай ми-не могат да се сравняват,те просто са уникални сами по себе си..
...But grey is still black...
Posted 28 юли 2007 - 19:03
Хм,не слушам траш,но все пак американския траш по ме кефи май.Абе зависи от групите все пак,в смисъл харесвам Metallica и малко Megadeth и Slayer,но се отвращавам от групи като Exodus и Anthrax.Буквално се отвращавам,никой не може да ме накара да слушам нещо подобно.А единствения траш албум на европейска група който ми харесва(и то много) е Code Red на Sodom.Абе като цяло да,американския траш е много пред европейския.
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."
Posted 28 юли 2007 - 19:05
А, а бразилския траш къде го оставихте?
Има добри и лоши групи и от двете "течения". Но ако като цяло - ЮЕс траша е едни гърди напред.
Немския е повече копиране и подражание (което не пречи да ти откача главата ).
Има добри и лоши групи и от двете "течения". Но ако като цяло - ЮЕс траша е едни гърди напред.
Немския е повече копиране и подражание (което не пречи да ти откача главата ).
Posted 28 юли 2007 - 19:14
cygnusx86, on Jul 28 2007, 08:03 PM, said:
Абе като цяло да,американския траш е много пред европейския.
Верно?!На какви основания....В поста ти липсваше каквото и да е наличие на аргументация освен следната констатация:
но се отвращавам от групи като Exodus и Anthrax.Буквално се отвращавам,никой не може да ме накара да слушам нещо подобно.
...!!
Posted 28 юли 2007 - 19:16
ъм аз съм за европейския, повечето траш групи, които слушам, са европейски и някак по- ме кефят
Posted 28 юли 2007 - 20:54
... аве, Мунчо, как така го изтреска, че немския е само копиране
умре некой да ръси мозъци ....
...., пък т'ва за EXODUS, че били отврат .... металика са отврат, пич, тъй да знаеш ...
умре некой да ръси мозъци ....
...., пък т'ва за EXODUS, че били отврат .... металика са отврат, пич, тъй да знаеш ...
Edited by UnholyUnion, 28 юли 2007 - 20:55 .
Posted 28 юли 2007 - 21:00
Американската сцена, но не харесвам траша, а и смятам американския метъл за шибан и мисля че е толкова извесетен само, защото е американски продукт.
Posted 28 юли 2007 - 21:04
...., ако спора е Америка - Европа и ако за Америка броим всичко от Аржентина до Канада е тогава спора загрубява ....
Posted 28 юли 2007 - 21:05
Mo6no, on Jul 28 2007, 10:00 PM, said:
Американската сцена, но не харесвам траша, а и смятам американския метъл за шибан и мисля че е толкова извесетен само, защото е американски продукт.
Какви гръмки изказвания....
като не го харесваш-бъди така добър и ни спести прочита на лишеният ти от смисъл пост
Posted 28 юли 2007 - 21:19
Европейският естествено.
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)
Posted 28 юли 2007 - 21:47
По принцип аз съм на мнение,че най-добрият траш е немския,а групата ми фаворит е Kreator.Американците имат някаква странна представа за траша,но и там харесвам някои неща-Slayer,последните албуми на Exodus,Pantera също могат да се причислят към траша с някои условности,Канада се отчитат с Testament и от Южна Америка-Sepultura от периода им с Макс
Шоу да става!
Posted 28 юли 2007 - 21:54
Testament са доста далече от Канада ....
Канада -> RAZOR, SACRIFICE, VOIVOD ..... т'ва ми е първосигнално
Канада -> RAZOR, SACRIFICE, VOIVOD ..... т'ва ми е първосигнално
Posted 28 юли 2007 - 22:00
Как не обичам теми-списъци...
Затова прекратявам намесата си и ставам инвизибъл------->
Затова прекратявам намесата си и ставам инвизибъл------->
Posted 28 юли 2007 - 22:25
Америка може да се гордее само с две ачествени траш банди,SLAYER и OVERKILL.Всички останали,независимо колко известни имена са не стават за слушане.истината е в Европа.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users